|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 07:59:01
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
sagropa
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 18 Mar 2009, Çrş 22:42:02 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 27 Eyl 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 449 Konum: Ankara
|
|
bugün haberlerde izlediğim bir olayı anlatmak istiyorum yer gelibolu şehitlerimizden oluşan bir bölgede hep kazı yapılmış, tahrib edilmiş şehitlerimizin kafatasları,kemikleri, görünüyor.bu yüce insanlar bunları haketmedi.Bunu üstüne bir de ayıpbımız belli olmasın diye çalılarla üstünü kapatmışlar. Elin avusturyalısı ise oralardan gelip avusturya şehitlik bölgesi oluşturmuşlar. Değer bilinimyior. bunca insan boşuna mı öldü.yazılar olsun başka bir şey demiyorum....
En son sagropa tarafından 18 Mar 2009, Çrş 22:44:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 18 Mar 2009, Çrş 22:44:21 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5869 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
sagropa yazdı: bugün haberlerde izlediğim bir olayı anlatmak istiyorum yer gelibolu şehitlerimizden oluşan bir bölgede hep kazı yapılmış, tahrib edilmiş şehitlerimizin kafatasları,kemikleri, görünüyor.bu yüce insanlar bunları haketmedi.Bunu üstüne bir de ayıpbımız belli olmasın diye çalılarla üstünü kapatmışlar. yazılar olsun başka bir şey demiyorum....
kazı yapılmasa bile tabiatı gereği ve olayın (çatışmlarda kaybettiğimiz insan sayısını) ciddiyetini siz düşünün; normalde de sonbahar ve kış mevsimlerinde topraktan kemik fışkıran bir diyardır çanakkale..
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://www.facebook.com/ham.kulturhttp://sagulsoy.blogspot.com/http://about.me/saitgulsoy
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2009, Prş 00:41:36 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2972 Konum: World of SoulCalibur
|
|
Tüm şehitlerimizin Ruhları şadolsun.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
OguzGuner
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2009, Prş 02:20:18 |
| Turnuva Organizatörü |
 |
Kayıt: 19 Oca 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 965 Konum: Kayseri-Bolu-İstanbul
|
|
Nur içinde yatsınlar ruhları şaad olsun.
En son OguzGuner tarafından 19 Mar 2009, Prş 11:53:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ İnandığın şey yanlış olsa dahi yap.Yanılırsan denemiş olursun,haklı çıkarsan eşşiz olursun.
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2009, Prş 13:17:48 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5869 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
sercan abi pm attım bakar mısın?
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://www.facebook.com/ham.kulturhttp://sagulsoy.blogspot.com/http://about.me/saitgulsoy
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2009, Prş 13:34:25 |
| Rütbe-siz |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2182 Konum: Havana
|
the_greywolf yazdı: sercan abi pm attım bakar mısın? Tamamdır Sait kardeşim, özel mesajını cevapladım...
Çanakkale geçilmez...
|
|
|
|
 |
|
yaki
|
Mesaj Başlığı: Re: 18 mart çanakkale şehitlerimiz  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2010, Cum 09:03:33 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Sarılır, indirilir mevki-i müstahkemler, Beşerin azmini tevkif edemez sun'-i beşer; Bu göğüslerse Hudâ'nın ebedi serhaddi; 'O benim sun'-i bedi'im, onu çiğnetme' dedi. Asım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmiyecek. Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar... O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar, Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın? 'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın. Herc ü merc ettiğin edvâra da yetmez o kitâb... Seni ancak ebediyyetler eder istiâb. 'Bu, taşındır' diyerek Kâ'be'yi diksem başına; Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına; Sonra gök kubbeyi alsam da, ridâ namıyle, Kanayan lâhdine çeksem bütün ecrâmıyle; Mor bulutlarla açık türbene çatsam da tavan, Yedi kandilli Süreyyâ'yı uzatsam oradan; Sen bu âvizenin altında, bürünmüş kanına, Uzanırken, gece mehtâbı getirsem yanına, Türbedârın gibi tâ fecre kadar bekletsem; Gündüzün fecr ile âvizeni lebriz etsem; Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana... Yine bir şey yapabildim diyemem hâtırana. Sen ki, son ehl-i salibin kırarak savletini, Şarkın en sevgili sultânı Salâhaddin'i, Kılıç Arslan gibi iclâline ettin hayran... Sen ki, İslam'ı kuşatmış, boğuyorken hüsran, O demir çenberi göğsünde kırıp parçaladın; Sen ki, rûhunla beraber gezer ecrâmı adın; Sen ki, a'sâra gömülsen taşacaksın...Heyhât, Sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihât... Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber.
Mehmet Akif Ersoy
bir yil gecmis aradan !!
|
|
|
|
 |
|
meyouandus
|
Mesaj Başlığı: Re: 18 mart çanakkale şehitlerimiz  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2010, Cum 16:18:45 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!!!
_________________ CUNNING
|
|
|
|
 |
|
Daywalkertr
|
Mesaj Başlığı: Re: 18 mart çanakkale şehitlerimiz  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2010, Cum 17:18:46 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 05 Ara 2007, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 448 Konum: İstanbul
|
|
Bu güzel vatan için canını düşünmeden , cesurca , şereflice veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.
DUR YOLCU
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, Bir vatan kalbinin attığı yerdir!…
Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda, Gördüğün bu tümsek Anadolu’nda İstiklal uğrunda, namus yolunda, Can veren Mehmed’in yattığı yerdir!
Bu tümsek, koparken büyük zelzele, Son vatan parçası geçerken ele, Mehmed’in düşmanı boğduğu sele, Mübarek kanını kattığı yerdir!...
Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin, Bir harbin sonunda bütün milletin, Hürriyet zevkini tattığı yerdir!...
NECMETTİN HALİL ONAN
_________________ PSN US ID Daywalkertr PSN UK ID Conantr Oyunlarım PES 2012 -GT5-RDR
Biten Oyunlar:A.Creed 1-2/GTA4/Viking/H. Sword/Conan/Mgs4/Uncharted 1-2/Motorstorm/Godfather/Re5/GowIII/Read Dead Redemption
|
|
|
|
 |
|
FieryKiss
|
Mesaj Başlığı: Re: 18 mart çanakkale şehitlerimiz  Gönderilme zamanı: 19 Mar 2010, Cum 18:46:15 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Eyl 2008, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 564 Konum: Ankara'dan Gaziantep'e...
|
|
Tüm şehitlerimizi sevgi ve saygıyla anıyorum... Mekanları cennet ruhları şaad olsun..
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|