Evet 2007-2008 senesinden beri tanıyordum sizi.....
Kimi sizin için hileci derdi
Kimi sizin için bu adamlar kral ya derdi
Kimi sizin icin ya yatıyolar yada bişiy var bunlarda bir şüpe ile yaklaşırdı...
Kimi ise sizler bu adamlar işi biliyo anlaşıyorlar abi derdi
İşte ozamanlar ben PS3 e yeni başlamış sayılırdım tanıdığım kimse yok bir kaç kişi fln filan derken TR3 diye bilirdim sizleri fakat sizle oynamak ne mümkün 2 dakika içinde çıkmak zorunda kalıyordum oyundan....
Nese fazla uzatmadan devam edeyim ben en iyisi...
Karpuzcu ile tanışmıştım konuşurduk ederdik msn de görüntülü konuşma yapardık Kill Zone 2 çıktıgı zamanlarda KZTR adlı clanı kurmuştum bu sitede konu açmıştım clan olarak... Fakat tabiki okadar kalabalıktıkki nerde çokluk orda
TR3 yada yeni adıyla AOA ya girmek hayaldi benim için çünkü nekadar kassamda uğraşsamda bu bir yetenek diye düşünüyordum fakat geliştirmeye çalışıyordum kendimi onlara hep yakındım...Oyunda en iyi olmalarına rağmen hiçbir artist tavırları yoktu ama dostluk olarak birbirlerine çok sağdıklardı zaten en çok hoşuma giden şey onların birbirlerine olan dostluklarıydı yakınlıklarıydı...
MW2 de Şafakla konuştuğumuzda şafak ın kartalda oturdugunu öğrendim ve görüşmeye başladık biz....Bize geldik gittik aileler tanıştı fln filan derken baya bir samimi olduk .. Aslında bütün clan ekliydi benim listemde yani çoğuyla zaten samimiydik Heavy rain çıktıgında Şafak clanına göndermek yerine bitirmem için bana vermişti ve kimsede ya niye verdin ben clanından adamım vs tavrında konuşmadı yani bunun gibi iyiliklerini gördüm başkası olsa verme bana gönder vs derdi anlatmak istedigimi anlamışsınızdır

.....
En sonunda Umut yani Karpuzcu adanadan istanbula geldi Şafaklarda buluştuk adam AoA nın buyukluğu kadar Dev gibiydi

....
Black ops malum çok buyuk hatalarla çıktı fakat artık sene 2010 elim alışmış reflexler gelişmiş.... Yavaş yavaş AoA ya girsemmi alırlarmı ne olur diye düşünmeye başladım ... Çünkü bu cesarete ulaşmıştım ve uzun zamandır tanıyordum artık onları....
BUNUN ÜZERİNE psn den bir msj attım halite ve o olumlu cevap geldi işte AoA Ailesine böle katıldım....
Önemli olan clan maçları yada onun gibi şeylerde değil fakat onların dostluğu paylaşımları görüşmeleri okadar hoşuma gidiyorduki o kardeşlikleri onların arasına katılmak için 2008 den beri bekledim ve birkere olsun clana alırmısınız demedim .... Aralarında olmak güzel
... AoA DA OLMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ....