Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:00:01

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 2008 Senesinden beri....
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010, Cum 18:00:46 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Evet 2007-2008 senesinden beri tanıyordum sizi.....

Kimi sizin için hileci derdi
Kimi sizin için bu adamlar kral ya derdi
Kimi sizin icin ya yatıyolar yada bişiy var bunlarda bir şüpe ile yaklaşırdı...
Kimi ise sizler bu adamlar işi biliyo anlaşıyorlar abi derdi

İşte ozamanlar ben PS3 e yeni başlamış sayılırdım tanıdığım kimse yok bir kaç kişi fln filan derken TR3 diye bilirdim sizleri fakat sizle oynamak ne mümkün 2 dakika içinde çıkmak zorunda kalıyordum oyundan....

Nese fazla uzatmadan devam edeyim ben en iyisi...

Karpuzcu ile tanışmıştım konuşurduk ederdik msn de görüntülü konuşma yapardık Kill Zone 2 çıktıgı zamanlarda KZTR adlı clanı kurmuştum bu sitede konu açmıştım clan olarak... Fakat tabiki okadar kalabalıktıkki nerde çokluk orda :D

TR3 yada yeni adıyla AOA ya girmek hayaldi benim için çünkü nekadar kassamda uğraşsamda bu bir yetenek diye düşünüyordum fakat geliştirmeye çalışıyordum kendimi onlara hep yakındım...Oyunda en iyi olmalarına rağmen hiçbir artist tavırları yoktu ama dostluk olarak birbirlerine çok sağdıklardı zaten en çok hoşuma giden şey onların birbirlerine olan dostluklarıydı yakınlıklarıydı...

MW2 de Şafakla konuştuğumuzda şafak ın kartalda oturdugunu öğrendim ve görüşmeye başladık biz....Bize geldik gittik aileler tanıştı fln filan derken baya bir samimi olduk .. Aslında bütün clan ekliydi benim listemde yani çoğuyla zaten samimiydik Heavy rain çıktıgında Şafak clanına göndermek yerine bitirmem için bana vermişti ve kimsede ya niye verdin ben clanından adamım vs tavrında konuşmadı yani bunun gibi iyiliklerini gördüm başkası olsa verme bana gönder vs derdi anlatmak istedigimi anlamışsınızdır :).....

En sonunda Umut yani Karpuzcu adanadan istanbula geldi Şafaklarda buluştuk adam AoA nın buyukluğu kadar Dev gibiydi :mrgreen: ....
Black ops malum çok buyuk hatalarla çıktı fakat artık sene 2010 elim alışmış reflexler gelişmiş.... Yavaş yavaş AoA ya girsemmi alırlarmı ne olur diye düşünmeye başladım ... Çünkü bu cesarete ulaşmıştım ve uzun zamandır tanıyordum artık onları....

BUNUN ÜZERİNE psn den bir msj attım halite ve o olumlu cevap geldi işte AoA Ailesine böle katıldım....

Önemli olan clan maçları yada onun gibi şeylerde değil fakat onların dostluğu paylaşımları görüşmeleri okadar hoşuma gidiyorduki o kardeşlikleri onların arasına katılmak için 2008 den beri bekledim ve birkere olsun clana alırmısınız demedim .... Aralarında olmak güzel

... AoA DA OLMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ....

Mesaj Başlığı: Re: 2008 Senesinden beri....
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010, Cum 20:12:39 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

AoA ya hoşgeldin Caner başarılarının devamını dilerim :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010, Cum 21:21:00 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Kardeşim bu takıma senin gibi bir kardeşimizin gelmesi gerçekten çok anlamlı. Burda bunu yazman ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Senin kadar bizde çok mutluyuz.

İyiki geldin,HOŞGELDİN CANER KARDEŞİM =D>

MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2010, Prş 16:12:03 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

caner dediğin gibi vede herzam dediğimiz gibi önemli olan bir oyunda çok çok iyi olmazk değil o oyunu konuşarak gülerek zevk alarak oynamak mesele.biz çok şükür o kadar güzel bir takım oluşturdukki tadından yenmez derler ya işte öyle...biri çıktı siz takımmısınız dedi elek yaptık,başkası çıktı gelin görüşelim dedi elek yaptık,bir başkası çıktı yendik küfür yedik,yine başkası çıktı 2+3=4 dedi bizi çok güldürdü.çok rakip gördük pok atan ama değişmeyen tek şey arkadaşlığımız ve bunun sonucunda gelen kazanımlarımız oldu.

MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2010, Cum 15:36:59 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Beyleerr
napıyosunuz?Kastomonuda seyidiler ilçesindeyim.Oyunda olduğu gibi gerçek silahda atışta da iyiym.25 m 200m 400m atışlarda 150 kişi içerisinden atış birincisi oldum.Üst teğmen dediki senle 5 mermide kapışalım.Aq herkez sırada bizi izledi gene ben birinci oldum.5 de 5 isabet.Oyunda da gerçekte de bir numaryım.Beni kastamonu biölge komutanlığına göndercekler 10 kişyle beraber.Hepinizi seviyorum.Kendinize iyi bekın.

Uploaded with ImageShack.us

MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2010, Cum 16:21:53 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ulen gökhan ne adamsın sen ya :mrgreen: işte bir AoA oyuncusu :mrgreen: arkadaş kalitemizi oralarda belli edip milleti utandırma daha fazla.

MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2010, Cum 16:51:02 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Helal kanka be sana yakışır. Profesyonel cod oyuncu olmamızın avantajları bunlar işte :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2010, Cum 20:50:39 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Ulan Gökhan ne adamsın ya helal, kanka hayırlısı ile bitir gel. :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2010, Cmt 12:48:37 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Kanki atışta birinci olan adamları bide izmirli istanbullu işte olan adamları askerde seviyolar kankalarım.Ayrıcalık yok ama komutanlar daha farklı davranıyo anlarsınız ya.The best team...AoA

Uploaded with ImageShack.us

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: