Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:10:51

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!
MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 08:37:34 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

artık ps3 için tv gerek yok sony yeni ve inanılmaz ürünü 3D Dürbün... bence sony kendini aştı inanılmaz işler yapıyor .. sony tebrik etmek lazım başarılarının devamını diliyorum .. bu arada herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.. sizi video ile başbaşa bırakıyorum ....http://www.bolumsonucanavari.com/?mod=okyy&pidx=14&vid=2836#yorum

not:bu haber daha önce başka biri tarafından paylaşıldı ise kusura bakmayın hem siteyi son zamanlarda takıp edemedim hemde bu videoyu izleyince anında paylaşmak istedim..ayrıca sony yeni ürünün en kısa sürede cıkması dileğiyle..

Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!
MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 08:58:10 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Harbi manyakmış ulaa! Ama bunun fiyatına iki tane PS3 alınır tahminimce :D Kim bilir kaça satacaklar, televizyona gerek yok diyor adam. Bildiğin 3D televizyon fiyatına gider bu.

MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 09:36:32 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kablosuz olursa oo başka ne istenir ps3 evin her yerinde oynarsın bir yere bağlı kalmassın :) yatakta yatarken oyna tv gibi yerde kaplamıyor çok iyimiş zaten ne kadar olursa olsun alınır bence

MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 15:38:46 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ben bunu görür görmez asıl aklıma takılan kafamızı çevirdiğimizde ekran dönecekmi çok kral bir nokta bu muhtemelen eksik etmezler ama tam bu cihaz için yaratılmış birşey kameraların algılamasından öte olur minimetrik çalışır =P~ ne bileyim uçak oyunlarında yarış oyunlarında kokpit kamerasından oynamayı sevenler için sağına soluna bakabilmek hem de bu kadar rahatça hazır da 3d olmuşken oyun devrim noktasıdır artık oyunun içindeyim daha çıkmadan hissedebiliyorum o hissi :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 15:56:37 
İnceleme Editörü
Kullanıcı avatarı

Eğer bu alet resmileşirse, ben dediğinin gerçekleşeceğini sanmıyorum doruk. Sabit bir 3d tv görevi görür diye düşünüyorum.

Alıp istediğimiz gibi oturarak, yürüyerek veya yatarak oynayabilirz belki. Ama, boyun hareketlerimizi destekleyeceğini sanmıyorum.

-----

Beni düşündüren olay ise, mesela 32 '' tv yetersiz gelebiliyo bize. Bu sonuçta gözlerimizde açık bir alan bırakmıycak. Görüş alanımızın tümünü kaplayacağını umuyorum. böyle bir durumda 46 '' bi tvden çok daha büyük bir alanda oynuyormuş gibi hissedebiliriz.

MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 16:02:31 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Niye ki kaptan kıçı kırık iphone bile rahatlıkla yaparken direkt oyuncular için geliştirilmiş bu cihazın yapmaması çok komik olur :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 16:28:01 
İnceleme Editörü
Kullanıcı avatarı

Açıkcası ben bu cihazın uzunca bir süre daha piyasaya sürüleceğini bile sanmıyorum. 3D tv'leri tercih edenler arasında konsol sahibi birçok insan var. Bu; 3D TVlerin oyuncular kanadında olan satışlarını baltalar.

Dediğin gibi bi motion sensor desteği olsa bile, bunun belli oyunlarda kullanabileceğini düşünüyorum. Mesela bi MW oynarken, öyle bir motion desteği, analog stickleri büyük ölçüde kısırlaştırır. sağ analog zaten devre dışı. Ama bunu stabil bir şekilde oyunda kullanmak zor olucaktır.

Velhasıl....

Böyle bir şeyi hep hayal ederdim küçükken. Ama tüm vücudumuza takılan elektrotlarla tekmeyi bile kendimizin attığını düşünürdüm. 8)

Mesaj Başlığı: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!
MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 16:34:54 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Farkindayim o yuzden yaris oyunlarini ozellikle baz aldim ama bircok yerde ise yarar hali hazirda dunyanin en iyi simulasyon oyunlarindn biri olan Arma savas oyununda kullanilan bir sistem

MesajGönderilme zamanı: 31 Ağu 2011, Çrş 00:25:43 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

harika

MesajGönderilme zamanı: 31 Ağu 2011, Çrş 01:39:39 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Sony bu yaptımmı tam yapar.

“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 03:01:00 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

İki adet ayarlanabilir OLED ekrana ve sanal 5.1 surround sese sahip olan bu video gözlükleriyle 2D ve 3D High Definition kalitesinde film izleyebilir ve oyun oynayabilirsiniz.

Resim

Yalnız bana resimlerden dolayı ağır olabilirmiş gibi gelmiyor değil :S Ne bileyim hafif de olsa öne doğru devamlı bir ağırlık iyi değildir gerçi üstten arkadan vs destekliyorlardır ama denemek gerek tabii..

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 03:46:53 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Hocam bu satışa sunuldugunda oyle bır 3D tv parası fıyatına olmaz.Hanı bana gore 1 ps3 fiyatına yakın olur.Bu benım şahsı dusuncem :mrgreen: Ama 1 3D tv fıytına olursa yada 1.5000 2.000 tl falan gıder 3D alır mıllet o yuzden boyle dedım.Ama aga olay muhtesem SONY asmıs artık,umarım ucuz falan olura 300 400 gıbı bızde alırız .Ama pıyasada 3d kalıtesınde 3d yı sna sunan 1 oyun yok kı sadece derınlık hıssı fılım lerde ıse 1 tek AVATAR bana gore baska da 3d kalıtesınde fılım yok .Oyun ıse kz3 berkı bıraz zorlar ama derınlık olarak kafede dayı 3d koymus bızım saatı 6 tl 30 dakıka dayandı gozlerım kz3e derınlık hıssı verıyor ama,goz yoruyor baya.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 04:17:39 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Oyunlar zaten 3d olarak tasarlandıkları için ufak bir işlemle hatta 3dsiz piyasaya sürülen oyunları bile ek parti yazılımlarla 3d yapmak mümkün oluyor. Bir film için tabii ki çok sıkıntılı iştir çift kamera ile çekilmesi vs teknik olarak bilemiyorum ama oyunlarda dediğim gibi adamların sadece düğmeye basmaları yeter :mrgreen: oyunlar için 3d karşılaştırması bence ancak artistik effectleri zorlama açısından olabilir :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 10:18:13 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

sony yaptımmı en iyisini yapıyor ya .. bence inanılmaz güzel bir cihaz fayatıda fazla yuksek olmaz çünkü 3d tv
herkes izleye biliyor ancak bu ürün sadece tek kişilik ... bu yeni cihazı piyasaya sürerlerse ps4ün yakın zamanda çıkma olasılığı yok olur .. 3 4 hatta 5 sene sonra artık ps4 görürüz ..

not:sony çok başarılı bir şirket başarılarının devamını ve ps4 ü en kısa sürede çıkartıp ps4 ile gelecek yeniliklerle bizi soka sokmalarını dileğiyle :)

MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2011, Pzt 11:26:26 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Sony aşmış da ne aşmış :D çıkınca bundan alıcam

PSN: emirskywalker

Resim

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir