|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:10:51
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
iSmİ_bElI_dEğIl
|
Mesaj Başlığı: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 08:37:34 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
artık ps3 için tv gerek yok sony yeni ve inanılmaz ürünü 3D Dürbün... bence sony kendini aştı inanılmaz işler yapıyor .. sony tebrik etmek lazım başarılarının devamını diliyorum .. bu arada herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.. sizi video ile başbaşa bırakıyorum .... http://www.bolumsonucanavari.com/?mod=okyy&pidx=14&vid=2836#yorumnot:bu haber daha önce başka biri tarafından paylaşıldı ise kusura bakmayın hem siteyi son zamanlarda takıp edemedim hemde bu videoyu izleyince anında paylaşmak istedim..ayrıca sony yeni ürünün en kısa sürede cıkması dileğiyle..
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 08:58:10 |
| Site Admin |
 |
|
Harbi manyakmış ulaa! Ama bunun fiyatına iki tane PS3 alınır tahminimce  Kim bilir kaça satacaklar, televizyona gerek yok diyor adam. Bildiğin 3D televizyon fiyatına gider bu.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
iSmİ_bElI_dEğIl
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 09:36:32 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
kablosuz olursa oo başka ne istenir ps3 evin her yerinde oynarsın bir yere bağlı kalmassın  yatakta yatarken oyna tv gibi yerde kaplamıyor çok iyimiş zaten ne kadar olursa olsun alınır bence
|
|
|
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 15:56:37 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
|
Eğer bu alet resmileşirse, ben dediğinin gerçekleşeceğini sanmıyorum doruk. Sabit bir 3d tv görevi görür diye düşünüyorum.
Alıp istediğimiz gibi oturarak, yürüyerek veya yatarak oynayabilirz belki. Ama, boyun hareketlerimizi destekleyeceğini sanmıyorum.
-----
Beni düşündüren olay ise, mesela 32 '' tv yetersiz gelebiliyo bize. Bu sonuçta gözlerimizde açık bir alan bırakmıycak. Görüş alanımızın tümünü kaplayacağını umuyorum. böyle bir durumda 46 '' bi tvden çok daha büyük bir alanda oynuyormuş gibi hissedebiliriz.
|
|
|
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 16:28:01 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
Açıkcası ben bu cihazın uzunca bir süre daha piyasaya sürüleceğini bile sanmıyorum. 3D tv'leri tercih edenler arasında konsol sahibi birçok insan var. Bu; 3D TVlerin oyuncular kanadında olan satışlarını baltalar. Dediğin gibi bi motion sensor desteği olsa bile, bunun belli oyunlarda kullanabileceğini düşünüyorum. Mesela bi MW oynarken, öyle bir motion desteği, analog stickleri büyük ölçüde kısırlaştırır. sağ analog zaten devre dışı. Ama bunu stabil bir şekilde oyunda kullanmak zor olucaktır. Velhasıl.... Böyle bir şeyi hep hayal ederdim küçükken. Ama tüm vücudumuza takılan elektrotlarla tekmeyi bile kendimizin attığını düşünürdüm. 
|
|
|
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2011, Sal 16:34:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1590 Konum: Antalya
|
|
Farkindayim o yuzden yaris oyunlarini ozellikle baz aldim ama bircok yerde ise yarar hali hazirda dunyanin en iyi simulasyon oyunlarindn biri olan Arma savas oyununda kullanilan bir sistem
|
 |
|
ferhanank47
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 31 Ağu 2011, Çrş 01:39:39 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 22 Şub 2008, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1034 Konum: RUSYA
|
|
Sony bu yaptımmı tam yapar.
_________________ İrademizle heva ve heveslerimizin sesni kesmek bir yiğitlik,gönüllerimizi herkesi misafir edecek kadar geniş tutmak da bir baba yiğitliktir.
“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa
|
|
|
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 03:01:00 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1590 Konum: Antalya
|
İki adet ayarlanabilir OLED ekrana ve sanal 5.1 surround sese sahip olan bu video gözlükleriyle 2D ve 3D High Definition kalitesinde film izleyebilir ve oyun oynayabilirsiniz.  Yalnız bana resimlerden dolayı ağır olabilirmiş gibi gelmiyor değil :S Ne bileyim hafif de olsa öne doğru devamlı bir ağırlık iyi değildir gerçi üstten arkadan vs destekliyorlardır ama denemek gerek tabii..
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 03:46:53 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
Hocam bu satışa sunuldugunda oyle bır 3D tv parası fıyatına olmaz.Hanı bana gore 1 ps3 fiyatına yakın olur.Bu benım şahsı dusuncem  Ama 1 3D tv fıytına olursa yada 1.5000 2.000 tl falan gıder 3D alır mıllet o yuzden boyle dedım.Ama aga olay muhtesem SONY asmıs artık,umarım ucuz falan olura 300 400 gıbı bızde alırız .Ama pıyasada 3d kalıtesınde 3d yı sna sunan 1 oyun yok kı sadece derınlık hıssı fılım lerde ıse 1 tek AVATAR bana gore baska da 3d kalıtesınde fılım yok .Oyun ıse kz3 berkı bıraz zorlar ama derınlık olarak kafede dayı 3d koymus bızım saatı 6 tl 30 dakıka dayandı gozlerım kz3e derınlık hıssı verıyor ama,goz yoruyor baya.
|
|
|
|
 |
|
iSmİ_bElI_dEğIl
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2011, Prş 10:18:13 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
sony yaptımmı en iyisini yapıyor ya .. bence inanılmaz güzel bir cihaz fayatıda fazla yuksek olmaz çünkü 3d tv herkes izleye biliyor ancak bu ürün sadece tek kişilik ... bu yeni cihazı piyasaya sürerlerse ps4ün yakın zamanda çıkma olasılığı yok olur .. 3 4 hatta 5 sene sonra artık ps4 görürüz .. not:sony çok başarılı bir şirket başarılarının devamını ve ps4 ü en kısa sürede çıkartıp ps4 ile gelecek yeniliklerle bizi soka sokmalarını dileğiyle 
|
|
|
|
 |
|
emirskaywalker
|
Mesaj Başlığı: Re: 3D'ye Yeni Çözüm: 3D Dürbün!  Gönderilme zamanı: 12 Eyl 2011, Pzt 11:26:26 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Sony aşmış da ne aşmış  çıkınca bundan alıcam
_________________ Oyunlarım: Singularity,Saints row 2,Skate,Ballers chosen one,Legendary,Assasin's creed brootherhood,Fifa 10,Kane&lynch 2 dog days limited edition PSN: emirskywalker 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|