Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:11:44

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 5+1 digital ses dekoderi --- Tam aradığınız ürün
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2010, Prş 16:17:28 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Bir çok PlayStation 3 sahibi, bu sistem sayesinde BlueRay film izlerken veya oyun oynarken, gerçek 5.1 DTS - Dolby Digital ses keyfini yaşayabilecek. Ses sisteminiz analog olduğu için ve PlayStation 3'e uyumlu olmadığı için üzülmeyin! Dekoderimiz sayesinde optik girişi olan, DTS ve Dolby Digital çözebilen, düşük maliyetli, profesyonel 5+1 ses sistemine sahip olacaksınız...

Toplayıp rafa kaldırdığınız eski 5+1 ses sisteminiz bu dekoder ile yeniden hayat bulacak...

Bu şansı ona tanıyın!!!

HDA-51A DIGITAL SOUND DECODER - 185 TL
Detaylar için sitemize bakabilirsiniz;
http://www.playvision.com.tr

Oyun Konsolları için kullanım
Şuan kullanılan bir çok oyun konsolundan 5.1 ses alınabilmesi için optik çıkış mevcuttur. Dolayısı ile optik girişli bir ses sistemine ihtiyacınız var. Oyun konsolunuzun optik çıkışını HDA-51A nın optik girişine bağlamanız ve cihazımızın 5.1 analog çıkışını da ses sisteminizin veya amfinizin 5.1 analog girişlerine bağlamanız yeterlidir. Böylece sisteminizden alacağınız SURROUND ses ile kendinizi oyunun içinde hissedeceksiniz.

Resim

En son PlayVision tarafından 21 Eki 2010, Prş 20:54:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Mesaj Başlığı: Re: 5+1 digital ses dekoderi --- Tam aradığınız ürün
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2010, Prş 16:19:23 
Trophy Editörü
Kullanıcı avatarı

Fiyat belirtmeniz gerekmez mi acaba?

MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2010, Prş 16:24:57 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Fiyat güncel...

MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2010, Prş 16:29:35 
Site Kurucusu
Kullanıcı avatarı

Dekoderi uzun zamandır arıyordum, evdeki ses sistemi mi boşu boşuna durmayacak,

MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 13:00:25 
Trophy Editörü
Kullanıcı avatarı

Bende Pc için olan Creative Inspire 5200 5.1 ses sistemi var.
Bu alete uyar mı acaba? Uyar ise bana nasıl olacağını söyleyebilir misiniz?

MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 13:42:24 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
@ozgurulas, uyar hocam zaten cihazın amacı bu. Yukarıda ürünün kendi sitesinde her türlü bağlantının nasıl yapılabileceği resimli olarak anlatılıyor. Bence süper bir cihaz, eğer z5500'üm olmasaydı, Logitech veya Creative'in optik girişi olmayan 100-150 tl'lik bir 5.1 ses sistemiyle bu cihaz alındığından makul bir ücrete digital sese ulaşılabilirdi.

MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 13:52:41 
Trophy Editörü
Kullanıcı avatarı

Evet baktım sitesinde de benimki Pc ye özel olduğu için tereddütte kaldım... Kesin uyar diyorsan problem yok ama 5200 hiçbir dvd player vs. uymuyor pc ye özel olduğu için, o yüzden sormuştum...

MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 18:56:44 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Coaxial bağlantı da var cihazda siteden baktım güzel(Coaxial cihaz da var bende). Bende Jazz marka eski bir receiver var. Eski olduğundan bazı Dolby Digital 2.0, PCM gibi sinyallerin, bazı CD'lerdeki codecleri çözemiyor, bazılarını çözüyor. Benim arkadaştaki Panasonic herşeyi çözüyor. Yani iş cihazdaki codeclerde. Bunda çalışan ses codecleri neler? Ben değiştirirsem bunları çözerse değiştiririm. Bununla ilgili bilgi alabilir miyiz? Bir de bendeki Jazz'da kumanda var, dolayısıyla optical, coaxial girişler arasında seçim imkanı ve her hoparlörü tek tek ayarlama imkanı var. Bendeki analog ses sisteminde hoparlörü ayarlama, volume ayarlama kumanda yok. Bu alette de yok ise bunları ayarlayamayacağız sanırım. Ayrıca GG'den kartla satış var mı?

http://about.me/mgokmengungor

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 13:14:41 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ozgurulas yazdı:
Evet baktım sitesinde de benimki Pc ye özel olduğu için tereddütte kaldım... Kesin uyar diyorsan problem yok ama 5200 hiçbir dvd player vs. uymuyor pc ye özel olduğu için, o yüzden sormuştum...

Creative 5200, 6200, 7600 serisi ses sistemeleri ile kullanan müşterilerimiz var. Gayet memnunlar. 6200 serisi için bağlantı şekli aşağıdaki gibi. Sizin sisteminizde de aynı renk kablolar ile aynı şekilde bağlayabilirsiniz...

Kesin uyar diyorum...

Resim

http://img233.imageshack.us/img233/4831 ... et6200.jpg

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 13:58:26 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

mgokmengungor yazdı:
Coaxial bağlantı da var cihazda siteden baktım güzel(Coaxial cihaz da var bende). Bende Jazz marka eski bir receiver var. Eski olduğundan bazı Dolby Digital 2.0, PCM gibi sinyallerin, bazı CD'lerdeki codecleri çözemiyor, bazılarını çözüyor. Benim arkadaştaki Panasonic herşeyi çözüyor. Yani iş cihazdaki codeclerde. Bunda çalışan ses codecleri neler? Ben değiştirirsem bunları çözerse değiştiririm. Bununla ilgili bilgi alabilir miyiz? Bir de bendeki Jazz'da kumanda var, dolayısıyla optical, coaxial girişler arasında seçim imkanı ve her hoparlörü tek tek ayarlama imkanı var. Bendeki analog ses sisteminde hoparlörü ayarlama, volume ayarlama kumanda yok. Bu alette de yok ise bunları ayarlayamayacağız sanırım. Ayrıca GG'den kartla satış var mı?

Merhabalar,

Dijital sesleri çözme yeteneğine sahip receiver, DVD Player, HD player gibi cihazlarda PC lerde kullanılan yazılımsal codecler yerine hardwaresal DAC (Digital Analog Converter) çipleri kullanılmakta ve bu çipler ilgili sesleri çözmektedir. Bu sebep ile PC lerin çözdüğü seslerden çok daha kaliteli sesler alabilirsiniz.

Dolby Digital, Dolby Pro Logic, DTS, HDCD, PCM gibi dijital sinyalleri PlayVision Decoder çözebilmektedir.

Bu arada decodere dijital sesi gönderecek olan playerın da ilgili sesi ham olarak optik veya koaksiyal çıkıştan pass through etmesi gerekiyor ki decoder sesi çözebilsin. Mesela her playerın DTS sesi pass through etme özelliği yoktur...

Malesef cihazımızda hoparlörlerin sesini tek tek ayarlama ve volume kontrolü yok.

Kartlı satış imkanı için Ereyon.com.tr sitesinden ürünü taksitli olarak temin edebilirsiniz. Ürünün linki: http://www.ereyon.com.tr/store/ProductD ... tId=531551

İyi forumlar...

MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2010, Prş 01:46:46 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

fotoğrafta görünen ses sistemine sahibim. sistemin üç tane girişi var.

sterio jak,
ikili ses kablo girişi
ve yine fotoğrafta görünen bir ucu pinli diğer ucu üç renk jak.

bu pinli jaklar pc ses kartına takıldığında gerçek 5.1 surround ses veriyor. diğerleri 5.1 surround ses vermiyor. ben sistemimi televizyona sterio jakla tv nin kulaklık girişine bağlayarak takıyorum. tüm hoperlörlerden ses alıyorum ama surround değil. sadece ses yükseliyor. malesef tv için pinli kabloyu kullanmam imkansız. bu pinli jak subwoofer a takılıyor. diğer ( yeşil, siyah ve turuncu olanlar ) renkli jakları sizin bu dekodere takabilir miyim? üstteki son çizim bir fikir verdi diye heveslendim. bu arada televizyonum da dts ses verebilen bir sisteme de sahip. (samsung c650 lcd)
Resim

MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2010, Prş 01:49:59 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

uraltay yazdı:

sterio jak,
ikili ses kablo girişi

bu pinli jaklar pc ses kartına takıldığında gerçek 5.1 surround ses veriyor. diğerleri 5.1 surround ses vermiyor. ben sistemimi televizyona sterio jakla tv nin kulaklık girişine bağlayarak takıyorum. tüm hoperlörlerden ses alıyorum ama surround değil. sadece ses yükseliyor. malesef tv için pinli kabloyu kullanmam imkansız. bu pinli jak subwoofer a takılıyor. diğer ( yeşil, siyah ve turuncu olanlar ) renkli jakları sizin bu dekodere takabilir miyim? üstteki son çizim bir fikir verdi diye heveslendim. bu arada televizyonum da dts ses verebilen bir sisteme de sahip. (samsung c650 lcd)
Resim

ses girişlerinin yazımının doğru olması için tam adlarını buldum. yazıyorum.
Ses Girisi : 5.1: Mini DIN, Stereo: 2xRCA : Stereo: 3.5mm Jack

MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2010, Prş 02:11:13 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Fiyatını yüksek buldum, çoğu 5.1 ses sisteminin 2 katı fiyatı var.

50 liralık YUMATU'ya 180 liralık aparat almak mantıklı değil.

MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2010, Cum 00:40:58 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Merhaba

Bir sorum olacak.. bende samsung 42" LCD TV + PS3 + LOGITECH X-540 sistemleri mevcut..

bu dönüştürücüden alıp x540 5+1 sistemimi dijital yapıp surround keyfini yaşamak istiyorum

ancak x540 sistemim ps3 e değilde tv ye bağlı, böylece normal tv izlerkende ps3 oynarkende ses sisteminden sesi alıyorum.. bu dönüştürücüyü ses sisteminden direk tv ye bağlamak istiyorum (tv+ps3) böylece hem tv den hemde ps3 den dolby olarak ses alırmıyım ?

MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2010, Cum 00:57:13 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

uraltay yazdı:
uraltay yazdı:

sterio jak,
ikili ses kablo girişi

Resim

ses girişlerinin yazımının doğru olması için tam adlarını buldum. yazıyorum.
Ses Girisi : 5.1: Mini DIN, Stereo: 2xRCA : Stereo: 3.5mm Jack

Sayın @uraltay,

Ses sisteminizin modeli eklediğiniz resimden gördüğüm kadarı ile Philips A5.600. Ses sisteminizin klavuzunuda inceledim. Ekli resimde de görülen 9 pinli(1 nolu giriş) ses giriş kablosunun diğer ucu 3 adet renkli mini stereo jaklardan oluşuyor. İlgili jaklar 3.5mm olduğu için PlayVision decoderin analog çıkışları ile bire bir uyumludur.

LCD TV niz DTS yi optik çıkış üzerinden verebilen bir yapıya sahip olduğu için PlayVision decoder ile DTS ve Dolby Digital kaynaklardan tam performans alırsınız. Bağlantılar için ayrıca ekli resmi inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar...

Resim

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: