Mesaj Başlığı: Acil Satılık PS3 40 GB+2 Sony Jois.+13 oyun
Gönderilme zamanı: 29 Oca 2011, Cmt 00:48:17
Çaylak Oyuncu
Playstation'ı sıfır olarak mayıs ayında Teknosa'dan. 3 ayda oynayabileceğim bütün oyunları oynadıktan sonra hevesim geçti. Ağustostan sonra bütün parçalarını kutuya koyup kaldırdım. O günden beri belki oynarım diye elimde tutuyorum ama paraya ihtiyacım olduğu için satmak zordundayım. Aldığım günden beri Playstation için hazırladığım yerde muhafaza ettim. En ufak bir çizik yada hasarı bulunmamaktadır. Sık sık arkadaşlarımla oynadığım için 2. bir orjinal kol aldım. Biri dualshock biri sixaxis. İlanı vermeden önce tekrar çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ve güzel bir bakım yaptım. Her açıdan içiniz rahat olsun. Oyunların ise hepsini sıfır olarak aldım. Bitirdim, hevesimi aldım ve satıyorum. Oyunların hepsinin kutusu kitapçığı vardır. En ufak bir toz yada çizik yoktur. Sıfırdan tek farkı jelatininin olmaması. PS3'ün yanında 5 tane Blu-ray filmde hediye olarak vericem.
Fight Night 4 Pes 2010 Army of Two 40th Day Army of Two Tekken 6 NBA Street Homecourt Fifa Street 3 God of War Collection God of War 3 Brütal Legend GTA IV Killzone 2 Pes 2008
Fiyat 700 TL'dir. Tek tek satmayı düşünmüyorum. hepsini toptan almak isteyen ilk kişiye ürünü satıcam. oyunların 2.el fiyatları baz alınarak düzenledim fiyatı ve 2 orjinal sony kol ile beraber. ilgilenenler ö.m. atabilir. istanbul için elden teslim yaparım.
the_greywolf
Mesaj Başlığı: Re: Acil Satılık PS3 40 GB+2 Sony Jois.+13 oyun
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz