Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:41:25

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011, Prş 14:10:01 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Pek çok yerde Amerikadan alışveriş için kurulmuş aracı siteleri görmeye başladım ve sinir oluyorum. Halbuki Türkiye'ye gönderim yapan pek çok amerikan mağazası var. Hepsi de tanınmış siteler zaten. Niye bu aracı kurumlara para kaptırıyorsunuz ya da daha fazla para harcıyorsunuz anlamıyorum.

Türkiye'ye gönderim yapan mağazaları toplu halde görebilirsiniz.

En son merdo tarafından 16 Şub 2011, Çrş 18:10:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011, Prş 14:28:03 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

site daha hazır değil ya da (bence) sadede aracı şirketleri tanıtmak adına hazırlanmış paravan bir site

biz de salağız zaten...

kilitleyin şunları arkadaşlar lütfen, yetkililere sesleniyorum... :mrgreen:

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011, Prş 17:00:29 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Onu bırak işim gücüm yok tanımadığım 3 tane tokatçıya kart bilgilerimi felan verip ürün sipariş edicem ne kadar zeki bu insanlar :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 18:16:30 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Site aracı kurumları tanıtmak istese "bu sitelere para kaptırmayın" demezdim. Yazımı iyi oku.
Ayrıca neredeyse hepsi Türkiye'ye gönderim yapan siteler. Aracı kurumla ne alakası var?
Aracı kurumlara para kaptırmayın diye yazdım ben bunu!!

jedah--> 3 tane tokatçıya para çok kaptırdın galiba, zekàn paranoya seviyesine ulaşmış.

Söylediğim site senden kart bilgisi mi istiyor, girdin baktın mı, ya da aklınla iyice sorguladın mı, okudun mu, okuduğunu anladın mı?

Bu site sana, türkiyeye gönderim yapan mağazaları söylemiş. gelin benden alın mı diyor? Pes vallahi sana.

Atıyorum mesela, teknosa.com'da şu şu ürünler satılıyor dese sen gidip teknosadan alacaksın, bu siteye mi kart bilgisi veriyorsun? Hayatında hiç online alışveriş yapmadın galiba?

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 20:48:23 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşın verdiği site ile bağlantısı var galiba baksanıza ne kadar benimsemiş hemen sinirlendi.

http://i51.tinypic.com/24f0n6f.jpg

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 22:30:18 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

"aracı kurumlara" piyasa yaratan "aracı bir site"
paravan bir kimlikte olduğunuz belli.
ayrıca "türkiye" değil "Türkiye"

MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2011, Prş 18:35:19 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

merdo yazdı:
Site aracı kurumları tanıtmak istese "bu sitelere para kaptırmayın" demezdim. Yazımı iyi oku.
Ayrıca neredeyse hepsi Türkiye'ye gönderim yapan siteler. Aracı kurumla ne alakası var?
Aracı kurumlara para kaptırmayın diye yazdım ben bunu!!

jedah--> 3 tane tokatçıya para çok kaptırdın galiba, zekàn paranoya seviyesine ulaşmış.

Söylediğim site senden kart bilgisi mi istiyor, girdin baktın mı, ya da aklınla iyice sorguladın mı, okudun mu, okuduğunu anladın mı?

Bu site sana, türkiyeye gönderim yapan mağazaları söylemiş. gelin benden alın mı diyor? Pes vallahi sana.

Atıyorum mesela, teknosa.com'da şu şu ürünler satılıyor dese sen gidip teknosadan alacaksın, bu siteye mi kart bilgisi veriyorsun? Hayatında hiç online alışveriş yapmadın galiba?

Ben para kapttırmam bilakis sizin gibi 3 kişilere millet parasını kaptırmasın diye uyarırım nemalanmadığın adreslerin reklamını bedavaya yapmassın,teknosa da ucuz ürün olursa gider alırım problem çıkınca istediğim gibi hakkımı arayabilirim ayrıca garantisi de vardır ürünün senin adreslerini verdiğin şahıslarla problem yaşadığımız zaman ne olacak peki garanti sizsiniz değil mi tahtakale styla =) boşa konuşma arkadaşım paravan dandik bir siten var paranoyalara sen şimdiden kapılmışsın ki agresif davranışlar sergiliyıorsun korkudan mı artık bilinmez.Önce ekmek parası kazanmaya çalıştığın ülkenin adını doğru dürüst yazmasını öğren sonra yurt dışına yönlendir insanları.Ha bu arada eski mesajını silmişsin editleyip 3 kafadarız biz getiricez bilmemne tarzı şeyler yazmıştın silmişsin artık paranoyalarının sana aldırdığı bir önem olsa gerek :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 00:57:53 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Bana imla dersi vereceğinize kendi yazdıklarınıza bir bakın. Otuz tane imla hatası. Türkiye kelimesinin küçük harfle başlaması tek bir yerde olmuş. Ona da klavye hatası deriz. Öncesinde kaç tane Türkiye yazıyor görmüyorsunuz galiba.

Teknosa örneğinde vermek istediğim mesajı alamamışsın, algılamasını öğren önce.
Agresif davranış sözüne gelince; ben de şimdi sana buradan bir kaç okkalı laf geçirirsem bakalım sen de aynı davranışı gösterir misin, göstermez misin dallama! Söz konusu siteye değil bana laf söylendiği için cevap veriyorum.

Yurtdışından alışveriş yapanların aracı kurumlara boşuna para kaptırmamaları için gördüğüm ve ilgilenenlere duyurduğum bir site o... Senin gibi arkasındaki kuyruktan korkanlar için değil. Yorum yapmak zorunda değilsin. Millet hiç bilmediği Çin'den bile online alışveriş yapıyor. Sana hitap eden bir site değilki o. Sen ise kalkıp mahallenin çakallığını yapıyorsun.

Bu veya bana benzer siteler sana göre değil zaten. Ayrıca Abd sitelerindeki garantiden bahsediyorsun. Merak etme, senin bildiğin yerlerden daha dürüst çalışıyor hepsi de. En azından insana, müşteriye saygı var elin adamında. Kabuğuna çekilmiş elma kurdu gibi büzülürsen bi halttan haberin olmaz tabii. Hayatında hiç açılmamışsın ki yurtdışına, ne bileceksin?

Benim yazdıklarımla alakası olmayan herşeyi yazmışsınız maşallah. Paranoyaktan başka bir şey değilsiniz valla. "3 kafadarız, biz getiricez" diye birşey yumurtlamışsın. Ben öyle birşey yazmadım. Yazıları nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum. Sanırım ülkemizin malum %60'lık kesimini temsil eden kesimdensiniz.

Daha da birşey söylemeye gerek yok zaten. Okuduğunu bile çarpıtan varoş tipleme olduğunuz her yerden belli.

MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 01:13:59 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

the_greywolf yazdı:

Cehaletini kutlarım. Mesajımda da yazıyor. Aracı kurumlara para kaptırmayın diye... Sırf onlara inat olsun diye bu sitenin adresini verdim. Çünkü maddi zarara uğrattılar beni. Kabak çiceği gibi çoğaldılar. İlla ki tek tük düzgün işini yapan var ama çoğunun da rezalet olduğu ortada.

Onlarla işbirliği yapmaktansa Amerika'dan buraya dosdoğru gönderen bir sürü site var. Onlardan almak daha mantıklı. Hem de bu aracı sitelere para kaptırmazsınız diyorum. Nasıl okuyorsunuz ki, anlamıyorum.

Sitede ise, (her ne kadar sizin gibi kendini zeki sanan tatlı su kurnazları bana ait olduğunu sansa da)
Türkiye'ye gönderim yapan yerleri yazmış. Aracı kurumları bertaraf etmiş neredeyse. 2-3 tane aracı kurumdan söz etmiş ama siz araştırın diyor. Size net birşey önermiyor ki. Oradaki 3 şirket site sahibine mi ait? Site sahibi ben zannediyorsunuz, bana mı ait o 3 site? Onların reklamını mı yapıyorum yani? Halbuki adam yazmış oraya kabak gibi.

Buradaki sitelerin %98'i Türkiye'ye gönderim yapıyor demiş. Türkiye'ye gönderim yapan siteleri niye yazsın o zaman enayi gibi. Aracı kurumla kimin işi olur o zaman?

Ama siz paranoyasınız ya, buna da bir kılıf bulursunuz hemen. Kendini belli etmemek için kelimeler arasında aracı kurumları kötülüyor dersiniz.

Allah akıl versin ne diyeyim.

MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 03:30:20 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

merdo yazdı:
the_greywolf yazdı:

Cehaletini kutlarım. Mesajımda da yazıyor. Aracı kurumlara para kaptırmayın diye... Sırf onlara inat olsun diye bu sitenin adresini verdim. Çünkü maddi zarara uğrattılar beni. Kabak çiceği gibi çoğaldılar. İlla ki tek tük düzgün işini yapan var ama çoğunun da rezalet olduğu ortada.

Onlarla işbirliği yapmaktansa Amerika'dan buraya dosdoğru gönderen bir sürü site var. Onlardan almak daha mantıklı. Hem de bu aracı sitelere para kaptırmazsınız diyorum. Nasıl okuyorsunuz ki, anlamıyorum.

Sitede ise, (her ne kadar sizin gibi kendini zeki sanan tatlı su kurnazları bana ait olduğunu sansa da)
Türkiye'ye gönderim yapan yerleri yazmış. Aracı kurumları bertaraf etmiş neredeyse. 2-3 tane aracı kurumdan söz etmiş ama siz araştırın diyor. Size net birşey önermiyor ki. Oradaki 3 şirket site sahibine mi ait? Site sahibi ben zannediyorsunuz, bana mı ait o 3 site? Onların reklamını mı yapıyorum yani? Halbuki adam yazmış oraya kabak gibi.

Buradaki sitelerin %98'i Türkiye'ye gönderim yapıyor demiş. Türkiye'ye gönderim yapan siteleri niye yazsın o zaman enayi gibi. Aracı kurumla kimin işi olur o zaman?

Ama siz paranoyasınız ya, buna da bir kılıf bulursunuz hemen. Kendini belli etmemek için kelimeler arasında aracı kurumları kötülüyor dersiniz.

Allah akıl versin ne diyeyim.

Seviyene inmeyeceğim... ama ve lakin ciddi idrak ve terbiye sorunları içinde kıvranıyorsun, Allah başta sana olmak üzere hepimize akıl versin, amin... Bu devirde çok ihtiyacı olan var...

İddia ettiğin gibi bir amaç güdüyorsan eğer, bu sitede her ürün grubunun altına -"aracı site aracılığıyla" satın alın- linki koymazdın (Türkiye'ye gönderim yapanları siteye girenler müneccim mi, nereden bilecek; ürün gruplarından başka bişey yazmıyor), gerçekten oturur, zahmet eder, ebay da worldwide gönderim yapan satıcılarla konuşup bir derleme yapardın, aracıya da gerek kalmazdı...

Kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyaklamana gerek yok, ayrıca hiç bir üyeye "dallama" diyemezsin, bu şekilde terbiyesizleşebilme hakkını sana kim veriyor ya da kendinde bu gereksiz özgüveni nasıl buluyorsun merak ediyorum!

Alttan aldık galiba, zeytinyağı kral sandı kendini...

MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 03:46:21 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Şampiyon senin gibi Amerikan firmalarına para kazandırma hevesinde değiliz, üslubun ve agresif tutumun beyine yeterli oksijen gitmediği için sanırım her geçen mesajında daha da artmakta.Yurt dışına açılan herkes senin gibi adam olsaydı yurt dışında konserler verip seyehat eden İbo senden 10 kat daha adam bir şekilde yaşardı emin ol :mrgreen: Reklamcı basit bir üye olmaktan öteye gidemediğin kayıt tarihinden tut attığın mesajlara kadar belli oluyor, demek ki bir şeyler zoruna gitmiş ki saldırgan bir tavır ve ortaokulu gençler gibi hakarete varan cümlelerle agresifliğini ortaya koyuyorsun.Bizim gibi insanlar %60 ını oluştursaydı seneler öncesinden bütün oyunlar Türkçe ve yarı fiyatına ucuz piyasaya çıkardı senin gibi milletine havadan bakan zavallıları çok görüyoruz 3 kağıtlarınız ortaya çıkınca yurt dışına kaçacak kadar haysiyetlisiniz. Sevgilerimle şampiyon Tanrı seni Amerikan vatandaşı yapsın green card versin de uğrama buralara zencilerle takıl tam tam dansı yap burası seni boğuyor demek ki. :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 11:49:57 
Ceo
Kullanıcı avatarı

Sitemizde diğer sitelerin reklamı direk olarak yapılamaz, ancak editörlerin onayı alındıktan sonra link paylaşılabilir. Ayrıca tartışmanın gidişatı iyi değil. Konu kilitlenmiştir.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: