|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:41:25
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 03 Şub 2011, Prş 14:28:03 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
site daha hazır değil ya da (bence) sadede aracı şirketleri tanıtmak adına hazırlanmış paravan bir site biz de salağız zaten... kilitleyin şunları arkadaşlar lütfen, yetkililere sesleniyorum... 
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
merdo
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 18:16:30 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
Site aracı kurumları tanıtmak istese "bu sitelere para kaptırmayın" demezdim. Yazımı iyi oku. Ayrıca neredeyse hepsi Türkiye'ye gönderim yapan siteler. Aracı kurumla ne alakası var? Aracı kurumlara para kaptırmayın diye yazdım ben bunu!!
jedah--> 3 tane tokatçıya para çok kaptırdın galiba, zekàn paranoya seviyesine ulaşmış.
Söylediğim site senden kart bilgisi mi istiyor, girdin baktın mı, ya da aklınla iyice sorguladın mı, okudun mu, okuduğunu anladın mı?
Bu site sana, türkiyeye gönderim yapan mağazaları söylemiş. gelin benden alın mı diyor? Pes vallahi sana.
Atıyorum mesela, teknosa.com'da şu şu ürünler satılıyor dese sen gidip teknosadan alacaksın, bu siteye mi kart bilgisi veriyorsun? Hayatında hiç online alışveriş yapmadın galiba?
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 22:30:18 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
"aracı kurumlara" piyasa yaratan "aracı bir site" paravan bir kimlikte olduğunuz belli. ayrıca "türkiye" değil "Türkiye"
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
Jedah
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 17 Şub 2011, Prş 18:35:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
merdo yazdı: Site aracı kurumları tanıtmak istese "bu sitelere para kaptırmayın" demezdim. Yazımı iyi oku. Ayrıca neredeyse hepsi Türkiye'ye gönderim yapan siteler. Aracı kurumla ne alakası var? Aracı kurumlara para kaptırmayın diye yazdım ben bunu!!
jedah--> 3 tane tokatçıya para çok kaptırdın galiba, zekàn paranoya seviyesine ulaşmış.
Söylediğim site senden kart bilgisi mi istiyor, girdin baktın mı, ya da aklınla iyice sorguladın mı, okudun mu, okuduğunu anladın mı?
Bu site sana, türkiyeye gönderim yapan mağazaları söylemiş. gelin benden alın mı diyor? Pes vallahi sana.
Atıyorum mesela, teknosa.com'da şu şu ürünler satılıyor dese sen gidip teknosadan alacaksın, bu siteye mi kart bilgisi veriyorsun? Hayatında hiç online alışveriş yapmadın galiba? Ben para kapttırmam bilakis sizin gibi 3 kişilere millet parasını kaptırmasın diye uyarırım nemalanmadığın adreslerin reklamını bedavaya yapmassın,teknosa da ucuz ürün olursa gider alırım problem çıkınca istediğim gibi hakkımı arayabilirim ayrıca garantisi de vardır ürünün senin adreslerini verdiğin şahıslarla problem yaşadığımız zaman ne olacak peki garanti sizsiniz değil mi tahtakale styla =) boşa konuşma arkadaşım paravan dandik bir siten var paranoyalara sen şimdiden kapılmışsın ki agresif davranışlar sergiliyıorsun korkudan mı artık bilinmez.Önce ekmek parası kazanmaya çalıştığın ülkenin adını doğru dürüst yazmasını öğren sonra yurt dışına yönlendir insanları.Ha bu arada eski mesajını silmişsin editleyip 3 kafadarız biz getiricez bilmemne tarzı şeyler yazmıştın silmişsin artık paranoyalarının sana aldırdığı bir önem olsa gerek 
|
 |
|
merdo
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 01:13:59 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
the_greywolf yazdı: "aracı kurumlara" piyasa yaratan "aracı bir site" paravan bir kimlikte olduğunuz belli. ayrıca "türkiye" değil "Türkiye" Cehaletini kutlarım. Mesajımda da yazıyor. Aracı kurumlara para kaptırmayın diye... Sırf onlara inat olsun diye bu sitenin adresini verdim. Çünkü maddi zarara uğrattılar beni. Kabak çiceği gibi çoğaldılar. İlla ki tek tük düzgün işini yapan var ama çoğunun da rezalet olduğu ortada. Onlarla işbirliği yapmaktansa Amerika'dan buraya dosdoğru gönderen bir sürü site var. Onlardan almak daha mantıklı. Hem de bu aracı sitelere para kaptırmazsınız diyorum. Nasıl okuyorsunuz ki, anlamıyorum. Sitede ise, (her ne kadar sizin gibi kendini zeki sanan tatlı su kurnazları bana ait olduğunu sansa da) Türkiye'ye gönderim yapan yerleri yazmış. Aracı kurumları bertaraf etmiş neredeyse. 2-3 tane aracı kurumdan söz etmiş ama siz araştırın diyor. Size net birşey önermiyor ki. Oradaki 3 şirket site sahibine mi ait? Site sahibi ben zannediyorsunuz, bana mı ait o 3 site? Onların reklamını mı yapıyorum yani? Halbuki adam yazmış oraya kabak gibi. Buradaki sitelerin %98'i Türkiye'ye gönderim yapıyor demiş. Türkiye'ye gönderim yapan siteleri niye yazsın o zaman enayi gibi. Aracı kurumla kimin işi olur o zaman? Ama siz paranoyasınız ya, buna da bir kılıf bulursunuz hemen. Kendini belli etmemek için kelimeler arasında aracı kurumları kötülüyor dersiniz. Allah akıl versin ne diyeyim.
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 03:30:20 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
merdo yazdı: the_greywolf yazdı: "aracı kurumlara" piyasa yaratan "aracı bir site" paravan bir kimlikte olduğunuz belli. ayrıca "türkiye" değil "Türkiye" Cehaletini kutlarım. Mesajımda da yazıyor. Aracı kurumlara para kaptırmayın diye... Sırf onlara inat olsun diye bu sitenin adresini verdim. Çünkü maddi zarara uğrattılar beni. Kabak çiceği gibi çoğaldılar. İlla ki tek tük düzgün işini yapan var ama çoğunun da rezalet olduğu ortada. Onlarla işbirliği yapmaktansa Amerika'dan buraya dosdoğru gönderen bir sürü site var. Onlardan almak daha mantıklı. Hem de bu aracı sitelere para kaptırmazsınız diyorum. Nasıl okuyorsunuz ki, anlamıyorum. Sitede ise, (her ne kadar sizin gibi kendini zeki sanan tatlı su kurnazları bana ait olduğunu sansa da) Türkiye'ye gönderim yapan yerleri yazmış. Aracı kurumları bertaraf etmiş neredeyse. 2-3 tane aracı kurumdan söz etmiş ama siz araştırın diyor. Size net birşey önermiyor ki. Oradaki 3 şirket site sahibine mi ait? Site sahibi ben zannediyorsunuz, bana mı ait o 3 site? Onların reklamını mı yapıyorum yani? Halbuki adam yazmış oraya kabak gibi. Buradaki sitelerin %98'i Türkiye'ye gönderim yapıyor demiş. Türkiye'ye gönderim yapan siteleri niye yazsın o zaman enayi gibi. Aracı kurumla kimin işi olur o zaman? Ama siz paranoyasınız ya, buna da bir kılıf bulursunuz hemen. Kendini belli etmemek için kelimeler arasında aracı kurumları kötülüyor dersiniz. Allah akıl versin ne diyeyim. Seviyene inmeyeceğim... ama ve lakin ciddi idrak ve terbiye sorunları içinde kıvranıyorsun, Allah başta sana olmak üzere hepimize akıl versin, amin... Bu devirde çok ihtiyacı olan var... İddia ettiğin gibi bir amaç güdüyorsan eğer, bu sitede her ürün grubunun altına -"aracı site aracılığıyla" satın alın- linki koymazdın (Türkiye'ye gönderim yapanları siteye girenler müneccim mi, nereden bilecek; ürün gruplarından başka bişey yazmıyor), gerçekten oturur, zahmet eder, ebay da worldwide gönderim yapan satıcılarla konuşup bir derleme yapardın, aracıya da gerek kalmazdı... Kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyaklamana gerek yok, ayrıca hiç bir üyeye "dallama" diyemezsin, bu şekilde terbiyesizleşebilme hakkını sana kim veriyor ya da kendinde bu gereksiz özgüveni nasıl buluyorsun merak ediyorum! Alttan aldık galiba, zeytinyağı kral sandı kendini...
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: Amerikadan Türkiye'ye gönderim yapan yerler  Gönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 11:49:57 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2326 Konum: Playstation Olan Heryer
|
|
Sitemizde diğer sitelerin reklamı direk olarak yapılamaz, ancak editörlerin onayı alındıktan sonra link paylaşılabilir. Ayrıca tartışmanın gidişatı iyi değil. Konu kilitlenmiştir.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|