|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:56:40
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Ego55
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 20:02:42 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Kimsenin,tarafını,tutmuyorum,yanlış,anlamayın,ama,zaten,forumda, size,edilen,küfür,haklı,olsalar,bile,onları,haksız,duruma,düşürüyor.Gerçekten,çok,ağır,sözler,söylemişler. 
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 20:25:01 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Umut zaten aramızda konuştuğumuz gibi, ilk düşündüğümüz şeylerin lig bitmeden olması bizim saygılı ve kendini bilen kişilerden oluştuğumuzu gösterir kardeşim.Biz bu sitede MW2 ye veda turnuvası düzenleriz olmassa herkez hoş vakit geçirir.Ayrıca bugün yüzüne gülen insanların yarın arkadan vurabileciği sözünü söyleyen kişiye katılıyorum.Gerçekten de öyle.Bakarsınız bir kalemde psnden sizi siliverirler.
_________________  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 20:38:00 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
|
valla ben bu ligede sokmuycaktım takımı ama adamlar bize hangi turnvada bişi yaptınızki gibi bişi dediler bende siz görüceksiniz gibisinden girdim lige.kaan abide dedi girin oynayın diye gidik.son maça kadar oynuycaktık sorun olmadan ki 1 maç yaptık maç yaptığımız takım ligten çekildi.ligten çekilme nedenleri kendi istedikleri içindi bizle alakaı yoktu ama işte beyler taşlanmak böyle bişi.onlar kendilerine bir dünya yaratmışlar,o dünyanın kralı onlar!istediklerini banlar istediklerine dümdüz küfür ederler,rakiplerine saygı göstermezler çünkü mağlubiyeti kabul edemeyecek kadar kişiliksizler.bu yazılanları tüm pars takımına değil hırsı ve beceriksizliğini insanlara çamur atarak örtmeye çalışan bordo bereli nuri beye ve tonimotta denen küfürbazadır
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 20:42:02 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
sonu olmayan serüven 
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 20:46:01 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Daha lig başlamadan herkeze küfür etmeyin birbirinizi kırmayın şeklinde ahlak dersi verenler önce kendilerine ders versinler.Umutun dediği gibi direkt insanları banlamakla yönetici mi olunulur.Şimdi o siteye girenler ve burda yazılanları bi kafasında irdelesin bakalım.Ha şuda var bizim yazdıkalrımızı silmiş de olabilirler ya da değiştirmiş orası mechul...
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 20:58:16 |
| Moderatör |
 |
|
|
şimdi sine ne olacağınıda söyleyim;baştan bir lig yapılır.nede olsa pars okadar puan kaybetti liderlik şansı 30-30 giden takımların yanında sıfır kaldı.nuri bey düşündü.ben bu takımları bir şekilde ligten çıkarayım karalayımki yeni bir ligte hem şansımız olsun hemde onlarla yapacağımız maçta ezilmeden kurtulalım
|
|
|
|
 |
|
__satana__
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 22:37:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Şub 2009, Prş 01:00:00 Mesajlar: 1282 Konum: henüz daha bilinmiyor
|
|
aynen halit abi, bir insan bu kadar korkak rezil rüsfa olur
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 00:10:16 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Şöyle ağız tadıyla güzel bir turnuva yapamadık.Gene iş bizde biticek galiba.
|
|
|
|
 |
|
pssever
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 13:05:23 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 28 May 2008, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 182 Konum: BC2 başında
|
|
aslında hata bizde, call of duty i sadece insanların oynadığını sanıyoruz, battlefieldda bu tür vakalar çok daha az oluyor.
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 18:03:28 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
BC2 de güzel bi oyun ama bizim takımda oynayan çokaz ne yazık ki.
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 18:51:32 |
| Moderatör |
 |
|
gençler yeni lig yapıyolarmış  kabedekleri takımları siteden küfürle uzaklaştırdılar şimdi geri kalanlarla dostane oynucaklarmış 
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 22:52:53 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
Gercekten cok aciyorum bu insalara. Simdi de yeni lig yapiyorlarmis ahahahah  Kim var yeni ligde pars in yendigi takimlar mi ahahahah Herseyi gectim ne varsa neler olduysa. Ya arkadas ben o takimdan 2 kisiyle muhatap oldum bugune kadar, o kendini bilmez karaktersiz kisi kim oluyorda daha tanimadigi insanlara kufur edebiliyor. Diyecek soz bulamiyorum. Serkan abi hakli Turk takimlari ile mac yapmama konusunda, gerci hala iyi arkadaslarimiz var onlarla devam ederiz biz  Bide sosyal statulerini koymaya calisiyor adamlar. Artik ne kadar ezildiler ki bir sekilde ustunluk kurmaya ugrasiyorlar. Acaba bizim klanin nasil insanlardan olustugunu biliyorlarmi. Takimdakilerin araba markalarini buraya yazsam, islerini yazsam acaba sizin o sosyal statuler ne olur. Anlamak mumkun degil, adamlar ps3 un disina ciktilar, Bu dandik sitelerde millet arabasinin anahatarinin resimleri koyuyor. Yarin bi gun onuda yaparlar. Bu insanlara disarda bey diye hitap ediyorlarmis falan birde ahaha  lan bizim kapiciyada bey diyorlar. Bu arada bazi kafasi geri insanlara defalarca dememize ragmen, su ana kadar hicbirsey yapmadigimizi idda etmeye devam ediyorlar. Daha siz ps3 un ne oldugunu bilmeden biz 12 klanla cod 4 turnuvasi yapiyorduk. Daha sonra cod 5 turnuvasi yaptik. Turnuva duzenlemek, site yapmak, yoneticilik yapmak oyle kolay degilmis efendim. Camur atmaya devam edin. Arkadas bide bunlar koca adam yahu 
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT  Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2010, Cum 16:34:58 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Anla işte Umut neyi neyle kıyaslamaya çalışıyolar.Cem yılmazın bir skecinden örnek vereyim: Ön sırada oturarak ünlü bir ilizyonisti izlemeye gitmiş birisi,adam havada uçuyomuş şovunda.İzleyenlerden birisi ötekisine demiş ki olm kesin ip vardır a..demiş.Cem yılmazda olm adam ipsiz bu işi yapsa peygamberliğini ilan eder.Neyi neyle satın almaya çalışıyo...diye bir bölümde herkezi güldürmüştü.Hey allahım yaa...Kurdukları ligte gene birinci olamayacaklarını anlarlarsa zaten bişeler bulurlar.İşlerini iyi bilir onlar. 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|