Zaman: 19 May 2012, Cmt 17:57:05

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 28 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: AoA Açık Mektup:ReZaleT
MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 16:11:55 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir sitede yapılmış olan MW2 ligi daha üçüncü maçlar oynanmadan iptal edildi.İptal eden ligde clan kaptan (PARS)Hektor-teg Nuri.Söylediğine göre ligin iptali bizim yüzümüzden olmuş biz küfür etmişiz yada saygısızlık etmişiz.Ben hayatımda (3-4 sene içinde)bukadar yalancılığın siyasetin yapıldığı bir site ne gördüm nede duydum.Ortada ne küfür var nede hakaret.Biz ilgili sitede düzenlenen ilk turnuvaya sadece HCSD modu oynanacak diye takım olarak karar aldık girmedik.Daha sonra ikincisi düzenlenecek dediler yeniden bir site oluşturdular ve bizden lige katılmamızı destek ve görüşlerimizi (En eski klan olduğumuz için) yardımcı olmamızı istediler.Havada uçarak tabiki bizim için süper olur dedik ve başladık hazırlıklara...Tabi bu ilgili sitede demokrasi var adalet var herkez saygı çerçevesinde düşüncelerini yazabilir denildi...Bundan sonra yazacaklarım tamamen gerçek ve yaşanan şeylerdir.Yanlı bir tutum içerisinde olmadan kısaca açıklamaya çalışayım.
1).
Lig için anket düzenlemesi yapıldı ve ligde oynanacak modlar ve hangi modların hangi haritada oynanacağı oylandı (3 mod; SD,DEMOLATİON,Hq ve bu oyunların oynanacağı 3 tane harita sd=sikidrow, demolation=terminal, Hq=Favala) olarak belirlendi.Biz bu oylmaya saygı duyarak sadece bir öneri sunuduk.Dedik ki 3 oyun modu hepside sadece birer haritada oyanacak bir iki maç sonra sıkıcı olmaya başlıcak maçlar,takımlar ezbere oynamaya başlıcak yatıcak vs şeklinde yorum yaptık.Klanların çoğu bu düşünceye olumlu baktı ama ligin başlama tarihi yakın olduğu için herhangi bir değişiklik yapılmadı.Olabilir saygı duyduk ve ne olursa olsun maçlarımızı yapıcaz dedik burda eğlenmeye hoş vakit geçirmeye geliyoruz zaten dedik.
2).
Forumlarda killstreakların kapalı mı olsun açık mı olsun diye tartışma devam ederken Umut kardeşim bu konularda tecrübeli olduğu için hemen bir anket açtı ve oylama sırasında site yöneticilerinden birisinin yazdığı bir şey yüzünden konuyu Umut haklı olarak kapattı.(Umut tam olarak hatırlayamadım ne olduğunu ama sen yazarsın buraya).Bu sırada KS kapalı olsun yönünde 2 oy fazlaydı.Oylama sırasında KS MW2 de taktik açısından önemli ayrıca havadaki uçan makineleri indirmek için oyunda süper silahlar ve perkler var.Oyunu iyiyice darboğaza sokuyoruz şeklinde düşüncelerimizi yazdık.Cevap olarak: milleti oylama KS olsun yönünde ikna etmeye çalışmayın...Bizde oylama tam olarak sonuçlanamadı yönetici olarak acilen KS ile ilgili bu konuyu siz açın daha ligin başlamasına bir haftadan fazla bir süre var dedik.Ama gelen yanıt oldukça ilginçti:Yeterli talep olmadığı için açmaya gerek görmedik.Yani olacak iş değil.Oylaması yarım kalan bir anket için böyle bir açıklama olurmu.Zaten oylama devam ediyordu ne talebi bu...
3).
Maçların başlamasına 1-2 gün kala bütün modların HC (hardcore)olacığını duyduk.Bakın duyduk diyorum.Hemen ilgili yere buda nerden çıktı böyle hiçbir açıklama yokken birdenbire şeklinde ben ve diğer klandakiler yazılar yazdılar.Oylanması en öncelikli olan konu gökten bir anda düşü-verdi.Anında bir anket açıldı maçlar ileri tarihlere alındı ve 2 mod hc tek mod normal olacağı belirlendi.Yapılan açıklamada bizler iş güç sahibiyiz çok zorluklarla hazırlamaya çalışıyoruz bu etkinliği biraz saygı duyun yardımcı olun , unutmuş olamazmıyız gibi şeyler yazıldı.Bizde size herzaman yardımcı olmaya hazırız bir COD turnuvasının hazırlanmasının ne kadar zor olduğunu biliyoruz şeklinde açıklamalar yaptık.Ancak, burda bizi düşündüren KS anketi 10 gün önceden açılmadı da hc anketi 1-2 gün kala hemen açıldı.Allah allah ilginç...Neyse dedik devam...
4).Maçlar başladı.Ama bazı klanlar katılmayacağını açıkladı.Fixtürler bile yazıldı.Bizim son maçımız PARS klanıylaydı.Dedik acaba bilerek mi son maça yazdılar ama sonra ya olurmu tesadüftür dedik.İlk hafta bay (maç yapmadan) geçrdik.Sonra ilk maçımıza çıktık.Şükür tüm modları kayıp vermeden kazandık.Yenilen takım ligden çekileceğini açıkladı.Niye bilmiyorum...Bir sonraki maçı beklemeye başladık ve şampiyon son maç oynanmadan belli olsa bile biz son maçımızı yapıcaz diye açılama yaptık.Yani kibarca PARS klanına ne olursa olsun sizle kapışcaz mesajı gönderdik.
5).
Nuri Bey bize ayrılan konuya direkt Mert'e yönelik sen bana ben yokken bizimle oynamaya ..... yemez demişsin şeklinde bir yazı yazdı.Açıklama olarak böyle bişe olmadığını bunu söyleyen kişinin yanlış duymuş olabileciğini söyledik.Bir iki karşılıklı atışmadan sonra Mert de öyle bir küfür yok ama sizin bizimle oyanama niyetiniz yok yusuf yusuf...olayları belli oldu yazdı...
6).
Bir baktık olayla ilgisi olmayan bizim takımdakiler şafak hariç banlanmış.Birde Nuri bey şöyle demiş Şafak hariç herkezi banladık o anlar...Neyi anlar yahu bukadar olur...Daha sonra önceden yaptığımız bi maçın sonucunu yazmış aynı yere.Maç 2-2 bitti 4 mod oynamaya karar verilimişiti.Ana denildi ki biz o maçta sizi 3-2 yendik...4 modda 3-2 nassı oluyo acaba.Şöyle oldu clan maçı bitmiştir ama aramızda oynayalım bağlantı iyi denildi ama burdan bile bir menfaat bir üstünlük kurma mücadelesi...Birde bunu alakası olmayan bir konuya yazılması ilginç...
Sonuç:Yukarıda kronolajik olarak sıraladığım 6 madde açıkça gösteriyo ki:
1-AoA takımını yenemeyeceğini anlayan Hektor-Teg ve arkadaşları, daha önce yaptığımız klan maçında nukleer bomba atarak kazandığımız için ve bizim nassı bir -çok adam vuran takım- olduğumuzu bildiği için Killstreakları kaldırmak için elinden geleni yapmıştır.(bkz. madde 2)Oylaması yarım kalan bir konuyu açmaya bile tenezzül etmemiştir.
2-Bu turnuvanın şampiyonu son maça kalmadan belli olur ve bizde AoA ile maç yapmayız düşüncesiyle bizimle olan maçını fixtürün sonuna koymuştur.(Bu arada biz herkeze meydan okuduk 1-2 klanla maç yaptık ama PARS takımı kabul etmedi)Ama bizim yapmış olduğumuz açıklamaya (Bkz.madde 4) göre yavaş yavaş sataşmalara giderek bizim üzerimizden ligi iptal etmiştir.Yazık...
3-Tartışmaları engellemek amacıyla sizi siteden banladım diyen Hektor-Teg, daha lig başlamadan önce bize destek olun demokratik bi site kurduk diyen gene kendisi...
Olanlara bakın birde...Kıskançlık ve çekememezlik bunun başka bir açıklaması olamaz.
4-AoA TAKIMI eski adıyla TR3 TAKIMI her oyunu kazanmak için oynar.Sizin dediğiniz gibi:(Boşuna hırs yapmayın oyun bu biz yapmıyoruz sadece eğleniyoruz.)Ama maşşalah oyun içinde birkere vurulunca küfür hakaret bi kıyamet.Bu herkezde var.İnkar eden yalancıdır.Bizim takımda da hırs var hekezde olduğu gibi ama biz okadar güzel eğleniyoruz ki.Bizde sizde olmayan şu var kardeşlik aile ortamı...
Böyle bir açıklama yapmayı inanın bende istemezdim alttarafı bi oyun ama öyle olmuyo malesef sonuçta hepberaber bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz.Ama baştan dediğm gibi bu yazdıklarımı oyun için bile yaptılar...Herkeze saygılar.

Uploaded with ImageShack.us

Mesaj Başlığı: Re: AoA Açık Mektup:ReZaleT
MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 16:26:44 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

şu oyunda birkaç tane taım gibi takım tanıyorum.1453,cA vede kaliteli oyunuyla gtr.diğerleri benim gözümde daha emekleyen takım olma çabasındaki guruplar.ama üzülüyorum.özellile işin içine küfür girince.bir ara gtr ilede sürtüşmemiz olmuştu ama kptanlarınında sağduyulu tavrıyla aramız artık iyi sayılır.ama çok terbiyeli olan pars takımı oyuncuları bizim ne şerefsizliğimizi bıraktı ne yavşaklığımızı ne ipneliğimizi.bize bu kadar küfür ettikten sonra birde bizi banladılar.ama olsun canları saolsun.onlarında üslubu bu yapacak bişi yok.abi dediğimiz insanlar yenilgiyi hazmedemeyince tüm yükü bize yıkıp beceriksizlikerini ört pas etmeye çalıştılar.onlarla olanlarada saygı duyuyorum ve diyoruki;dikkat edin bir gün bize ettikleri gibi sizede küfür etmesinler.ligin şampiyonu bu davranışlarıyla herktor olmuştur.VE MATEMATİĞE YEPYENİ BİR FORMÜL KAZANDIRMIŞTIR!HEKTOR YASASI;3+2=4

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 16:35:35 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Boynuz kulağı geçemeyeceğini anlayınca durup bir düşünmüş ne yapabilirim diye. :mrgreen: :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 17:01:50 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

gökkhancım bu işler böyle,bize diyorki askerliği sanal alemde yapın siz yanınızda silah patladımı sıçrarsınzı diyip dalga gçiyo aklı sıra.nuri bey özel harekat timindeymiş askerde.snırım bizim okuduğumuzu bilmiyo.okulumuz bittiğinde bizde seve seve gidicez askerliğimizi yapıcaz.poligona gittim bu arada nuri bey silah kullandım 15 de 14 yaptım.o kadar çok korktumki anlatamam altıma kaçırdım :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 17:12:20 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

İşte gör kardeşim.Oyun bu altarafı deyip sonrada gerçek hayatta yaptıklarıyla kıyaslayan birisi.Hayu hani oyundu bu bi dediği bi dediğini tutmuyo.O övündüğü silah patlama sesini de allah askerlik dışında kimsenin duymasına izin vermez inşallah.Savaş çok kötü bişe çünkü.
Yani diyo ki: yahu siz anca oyunda adam vurursunuz silah kullanırsınız kimsiniz ki ben gerçek hayatta kullandım silahları...Allah akıl versin geçek hayatta yaptıklarını oyun için buralara yazanlara ne diyeyim.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 17:17:08 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

valla isterse tank kullansın sanki çok matah bişeymiş gibi yazıyo birde.komando nuri

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 17:48:08 
Trophy Editörü
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bence itidalli davranalım yoksa aşağıdaki gibi kimin ne yapacağı belli olmuyor, olan olmuş artık...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberl ... e-8782.htm

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 17:59:21 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Aman allah korusun böyle bişe olmaz.Eğlenmek amaç ama bazen bu amaçtan çıkılıyo ne yazıkki.Bizim de amacımız birbirimizi kırmadak oyun oynamak.Ama iş öyle biyere geliyo ki bende açıklamak zorunda kaldım.Kimsenin şahsına ne hakaret ederim nede küfür ederim.Aklı başında insanların da böyle davranması gerekir.Bir siteye davet ediliyosunuz fikirlerinizi yazıyosunuz ama sebepsiz yere banlanıyosunuz.Bu bence yapılan en ayıp şeydir.Ben bu siteye kaç senedir üyeyim hertürlü fikrimi düşüncemi yazdım bazen hararetli tartışmalara girdim ama sonuçta çözüm olarak şu yapılmadı.Ya banlayın gitsin kim ki bu...Ben çok kırıldım ve beklemedim böyle bişeyde ondan yazdım.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 18:01:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

haklısın olan oldu en azından bazılarının gerçek yüzü ortaya çıktı

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 18:22:43 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
Yazılan yazıyı başından sonuna okudum. Öncelikle burada şuan yazan ve anladığım kadarıylada takım arkadaşı olan arkadaşlarımın, siteye üye olduğum bu zaman zarfında daha bir kez bile birini kırabilecek ve hakarete varacak bir diyalog yaşadıklarına tanık olmadım desem yeridir. Boş verin siz bu karakter yoksunu insanları, sizi en iyi siz bilirsiniz, geçmiş olsun diyorum, umarım bir daha böyle tatsız olaylar yaşamak zorunda kalmazsınız.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 18:28:03 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

inşallah öyle olur erdem.biz anlaşamadığımız takımlarla aramızı düzeltmeye çalışırken böyleleride çıkıyo malesef ama birağaçtaki her meyvede sağlam olmaz.o çürükler zamanla geldikleri gibi giderler

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 18:31:15 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Evet haklısın kardeşim.Burda olmak çok güzel.İşte bi maceraydı geçti gitti destek olalım dedik iyi niyetimizle sadece.Yenildiğimiz zamanda eğlenmesini biliyoruz yendiğimiz zamanda.Muhabbet arkadaşlık devam etsin de bu bize yeter.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 18:59:30 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

2.Maddenin açıklamasını şu şekilde Gökhanım : Sırf sizin için açtık bu anketi - lafını söyledikleri için konuyu sildim. Yönetim içinde olanı söylemiş zaten.

Gökhan sonuna kadar haklısın.

Sürekli demokrasiden bahseden, sürekli biz büyüyüz diyen insanların yaptıklarına akıl sır erdiremiyorum.

Olmayan kulaktan doğma, suçlama yapılan Mert, abi yok öyle bir şey demesine rağmen. Ligi yürütemeyen, sürekli ligden çekilen klanlar sonucunda suçu tamamen bize atmıştır.

Suçu bize atmasının tek nedeni, kıskançlıktan hırsdan başka bir şey değildir. Hayatlarında sadece 1kere beraber kaldılar onuda, forumda bayram yaparak kutladılar, boynuz kulağı geçti diye. Oyun sonrası yapılan yorumlardan sonra şok olmuştuk ve 2.maç istedik, 2.maç sonucunda nuke attık. Forumlarına yazdığımızda. Siz bizim dengimiz değilsiniz, yapmayın bu tarz söylemler şeklinde azarlama denecek uyarı aldık. Şu ana kadar Pars klanından tek bir kişiye saygısızlığım olmadı. Bu olayların nedeni hala anlamadım.

Yaptıkları 1.ligde sonuna kadar destek olduk, 2.ligde sayısız fikir öne sürdük, 3.lig için sayfalarca yazık. Biz destek olmak için çabalarken, amaçları bambaşkaymış.

Ayrıca sürekli, vay efendim biz burda zaman harcıyoruz biz burda para harcıyoruz, siz haketmiyorsunuz demekten yorulmadılar. Ben 8 senedir site kuruyorum, sayısız sitede yöneticilik yapıyorum. Bu işler öyle kolay değil, insanlarla anlaşmak o kadar kolay değilmiş site kurucuları. En ufak tartışma ortamından, demokrasiden uzak daha yöneticilik nedir onu bile bilmeyen insanların kurduğu site anca bu kadar olur. Sürekli biz yaptık biz yapıyoruz şeklinde gerinmelerle avutursunuz kendinizi. En ufak sorunda üyeleri banlamak sizin yapabileceğiniz tek yöneticilik, anca konu açar, konu taşır, başlık düzenlerseniz.

Kapta'nın dediği bir kaç saygın klan var, bunlarla her gece normal maçlar yapıyoruz. Maç yaptığımız klan arkadaşlarımız bizleri zaten tanıyor. Geri kalan 3, 5 çapulcu parçası kendileri klan olarak görmeye devam etsinler. Yapabilecekleri sadece çamur atmaktır. Pars denilen klan bize asla ve asla denk olamayacak bir klandır. Koskoca ligde o kadar maçın içinde ligin son maçını Pars - AoA şeklinde ayarlayan bir klandan ne bekleyebilirsiniz.

Çok daha ağır konuşmam gerekiyor, çünkü o büyük aklı başında abilermiz biz öyle bir küfürler, hakaretler ettiler ki, burda yazarsam kendimi banlamam lazım.

AoA takımı ile dost olan, maçlar yapan tüm klan arkadaşlarımız bizlerle oldukları için çok teşekkür ederiz. Psn den gelen sayısız mesajlar bunları gösteriyor. Pars klanı karakterini kişiliğini göstermişdir.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 19:38:22 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

umut kendni banlasana :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2010, Çrş 19:57:38 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

vay maşallah neler olmuş beni o siteye kabul etmedikleri için(yaşanan olaylardan sonra herhalde) pek takip edemiodum anca bizim takımdan başkasının hesabı ile girebiliodum :d.bundan sonra türklerle maç yapmayın bnce ole durum bugun güldüğün ettğin adam yarın sana sırtını döneblio.nankörlük var biraz malesef...daha söylenecek şeyler varda nyse olay kapansın...keyfinize bakınn .....

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 28 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: