Zaman: 19 May 2012, Cmt 18:09:40

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Arkadaşlar yalvarırım yardım edin !!
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 02:34:46 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar 3-4 gündür online Fifa 11 ve Nba2k11 oynarken maçlarım 4-5 saniye ara ile donuyor ve 10-15 dakikada bir serverlardan düşüyorum. Net hızım ve ping aynı.(net hızım: 1mbit ‚ ping: 11) Daha önceden böyle bir sorunum yoktu. Gerçekten sinirlerimi bozuyor.
Uydunet kullanıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayanlarınız var mı ? Ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Mesaj Başlığı: Re: Arkadaşlar yalvarırım yardım edin !!
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 02:43:27 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

fthhncr yazdı:
Arkadaslar 3-4 gündür online Fifa 11 ve Nba2k11 oynarken maçlarım 4-5 saniye ara ile donuyor ve 10-15 dakikada bir serverlardan düşüyorum. Net hızım ve ping aynı.(net hızım: 1mbit ‚ ping: 11) Daha önceden böyle bir sorunum yoktu. Gerçekten sinirlerimi bozuyor.
Uydunet kullanıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayanlarınız var mı ? Ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Hocam ben pes2011 de buna benzer bı sorun yasadım ben super onlıne kullanıcısıyım son 1 aydır pes i oynyamadım ve takasladım.. gercı pes ın onlıne sı hala rezlet ama fıfanın genelde boyle bı sorunu yok 2k11 ı bılemıyorum ama fıfanın onlıne devamlı akıcı ve ıyıdır berkı serverlerı guncelmedıler,oyun oynarken pc den bısey ındırıyormusun? yanı hem pc acık hem ps3 acıkken berkı bu yuzden sorun yasıyosundur...Hocam warless ıle baglanıyosan nete ps3 ten sana kablo ıle baglanmanı tavsıye ederım kablo dan verı aktarım hızı warlesse gore cok daha hızlı.........olmadı en son modemın DMZ sını acık yap berkı bı faydası olur yanı portları aktıflestır.......

MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 03:43:29 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

plovdivli yazdı:
fthhncr yazdı:

Hocam ben pes2011 de buna benzer bı sorun yasadım ben super onlıne kullanıcısıyım son 1 aydır pes i oynyamadım ve takasladım.. gercı pes ın onlıne sı hala rezlet ama fıfanın genelde boyle bı sorunu yok 2k11 ı bılemıyorum ama fıfanın onlıne devamlı akıcı ve ıyıdır berkı serverlerı guncelmedıler,oyun oynarken pc den bısey ındırıyormusun? yanı hem pc acık hem ps3 acıkken berkı bu yuzden sorun yasıyosundur...Hocam warless ıle baglanıyosan nete ps3 ten sana kablo ıle baglanmanı tavsıye ederım kablo dan verı aktarım hızı warlesse gore cok daha hızlı.........olmadı en son modemın DMZ sını acık yap berkı bı faydası olur yanı portları aktıflestır.......

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevapladığın için.

Benim sorun 3-4 gün önce başladı ve sadece fifa ile alakalı değil. Fifanın online serverları zaten iyiydi. Hem fifa , hem uncharted , hem 2k11 hepsinde donuyor. Ama hızı ölçtügüm zamanda eskisi gibi çıkıyor. Maç yaparken hiçbirsey indirmiyorum. Portları aktiflestirirsem düzelir mi dersin ?

MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 15:14:16 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Hocam denemekten zarar gelmez,sen bı dedgımı yap bakalım ozamn ne olucak bende sorun yasadım pes te sagolsun god of war nıck namelı arkadas bana bu konularda epeyce yardımcı oldu ,en azından portları aktıflestırmeyı yada dmz yı acık yapmayı,nelere yaradıgını detaylıca anlatıı en azından bı bılgı bırıkımımız oldu:)sanada tavsıyem portları aktıflestır artık buda olmaz ıse kullandıgın şırketın musterı hızmetlerını ara durumu anlat.

MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2011, Cum 16:22:44 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Çok teşekkürler tekrardan hocam

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz