|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 18:10:35
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 04 Ağu 2010, Çrş 11:32:09 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2120 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Crash serileri var ama 3 yaşındaki çocuklara uygun olurmu araştırma yapmak lazım.
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 04 Ağu 2010, Çrş 12:20:37 |
| Video Editörü |
 |
Kayıt: 25 Mar 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 1966 Konum: Olympus
|
|
Crash çok uygun bir oyun eğer oynayabiliyorsa. Zaten araba yarışı niteliğinde, ama daha eğlenceli özelliklerle ve şekillerle ilerleyen bir oyun. Yani renkli ve eğlenceli olduğundan sevecektir, Metal Slug 1-2 ve X oyunlarıda var PS1'e. Onlarda çok eğlencelidir, iki boyutlu bir oyun olduğu için oynaması çok basit ama oyun zor. Zaten biliyorsunuzdur Metal Slug'u. Start'a bastıkça sonsuz hak verir o bakımdan rahat rahat oynar onuda :=)
PS1'in eğlenceli ve küçük yaşlara uygun oyunlarından diye düşünüyorum yukarda yazdıklarım. Aslan Kral'ın falanda oyunu vardı ps1'e yanlış hatırlamıyorsam. Bir cd'ciye giderseniz bu tarz oyunları önünüze serecektir.
_________________ Amnesia - The Dark Descent
|
|
|
|
 |
|
Halipso31
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 20 Ağu 2010, Cum 03:54:24 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 24 Eki 2009, Cmt 20:14:57 Mesajlar: 182 Konum: Aşkım + PS3 + Rammstein
|
|
Bunlar zamanında benim oynadığım en iyi 10 PlayStation çocuk oyunlarıydı.
1-a)Crash Bandicoot b)Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back c)Crash Bandicoot 3: Warped d)Crash Bandicoot 4: The Wrath of Cortex e)Crash Team Racing f)Crash Bash 2-a)Klonoa: Door to Phantomile b)Klonoa:2 Lunatea's Veil 3-a)Spyro The Dragon b)Spyro Year of the Dragon 4-a)Gex b)Gex:Enter The Gecko c)Gex 3: Deep Cover Gecko 5-Rascal 6-Toy Story 7-Rayman 8-Space Jam 9-Bugs Bunny: Lost in Time 10-Jackie Chan: The Stuntman
Umarım işinize yarar...
_________________ Nostaljik~Man
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 20 Ağu 2010, Cum 04:44:55 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
Toy Story Jackie Chan Hugo ve şiddetle Resident Evil 1, 2, 3 (şimdiden alışsın  )
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
tayfun808
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2010, Pzr 12:38:39 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Üç yaşındaki bir çocuğun gerçek/sanal algısını ayırt edebilecek yaşta olduğunu sanmıyorum. Aman yanlış anlaşılmasın zehir gibi akıllı bir çocuktur eminim  Ama çocukların bu teknolojiyle bu kadar erken tanışması doğru mu acaba diye düşündüm...
|
|
|
|
 |
|
alpr
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2010, Pzr 14:22:00 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 02 Ağu 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 276 Konum: Çorlu
|
cold_winter yazdı: Crash çok uygun bir oyun eğer oynayabiliyorsa. Zaten araba yarışı niteliğinde, ama daha eğlenceli özelliklerle ve şekillerle ilerleyen bir oyun. Yani renkli ve eğlenceli olduğundan sevecektir, Metal Slug 1-2 ve X oyunlarıda var PS1'e. Onlarda çok eğlencelidir, iki boyutlu bir oyun olduğu için oynaması çok basit ama oyun zor. Zaten biliyorsunuzdur Metal Slug'u. Start'a bastıkça sonsuz hak verir o bakımdan rahat rahat oynar onuda :=)
PS1'in eğlenceli ve küçük yaşlara uygun oyunlarından diye düşünüyorum yukarda yazdıklarım. Aslan Kral'ın falanda oyunu vardı ps1'e yanlış hatırlamıyorsam. Bir cd'ciye giderseniz bu tarz oyunları önünüze serecektir. 3 yaşındaki bir çocuğa önerdiğiniz oyunlara bakarmısınız.Lütfen bence oyunlara kolay yada zor diye bakılmamalıdır çocuğa ne kazandırıyor ne kaybettiriyor ona bakılmalıdır. Crash evet güzel oyundur renkli oyundur ancak oyunun geneline bakarsanız şiddet içerirMetal slug evet güzel oyundur oynaması çok kolaydır ancak oyun sadece şiddet üzerine yapılmıştır!
_________________ psn:alprs Black Ops için psn:tagortian_________________________________ [N]aked [K]ing Klanı _________ 
|
|
|
|
 |
|
RAMBO
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2010, Pzr 19:20:18 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 22 Eki 2010, Cum 02:32:25 Mesajlar: 71 Konum: jameica
|
|
F.e.a.r çocuklar için on numara oyun
_________________ Sakın Ctrl w yapma :S Psn:TayfnKse ------------------------------ 37 Ekran beko tv 120 gb ps3 z5500 logitech hepsinin üstünde dantel
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2010, Pzr 19:35:35 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
RAMBO yazdı: F.e.a.r çocuklar için on numara oyun ciddiyet lütfen ------------------------------ crash şiddet içeriyor dersek eğer süper mario da şiddet içerir diyebiliriz hatta spyro da aynı şekilde ve hatta diye uzar bu liste... crash ın diğerlerine nazaran daha popülist ve aykırı olduğunu düşünüyorum ben de ve çocuğuma spyro oynatırdım crash oynatacağıma... 10 yaş civarına gelince oynasın crash i.... ve hatta o yaşta bir çocuğun ps den başlamaması gerektiğini düşünüyorum, bilinçli bir oyuncu olarak yetiştirmek istiyorsanız yakın zaman teknolojilerinden değil biraz eskiden başlayabilirsiniz.. 8bit atariler ya da segamegadribe konsol ile en az ilkokula kadar idare etmeli bence... böylece oyunu tüketim malzemesi olarak görmemeye ve işin kültürüne erişmiş olur büyüdükçe...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
MAST3R
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 06 Ara 2010, Pzt 00:30:23 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
tomba diye bi oyun vardı oda güzeldir küçükken onu oynardm
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 06 Ara 2010, Pzt 10:26:06 |
| Trophy Editörü |
 |
Kayıt: 05 Nis 2009, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 1317 Konum: Bursa
|
|
PSN de çok güzel çocuk oyunları var hazır PS3 ün varken onlara bak derim...
|
|
|
|
 |
|
Delerium
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaşlar yardım bekliyorum.benim ufak oğlum için  Gönderilme zamanı: 09 Ara 2010, Prş 17:54:25 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 07 Eki 2007, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 129 Konum: İstanbul
|
|
Crash Serileri Aslında Fantastik Gözüksede 8 Yaş Ve Üstü Çocuklara Daha İdealdir. Atari ve Sega Mega Drive Tarzı Konsollar Daha Uygun Olabilir. Mesela Atarilerin İçinden Çıkan Bir Kaset Olurdu Zamanında 9999 in 1 Adında Olurdu Genelde O Kaset Uzay Oyunu, Ördek Vurmaca Tarzı Basit ve Zevkli Oyunlar Vardı.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|