|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 15:30:05
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
__satana__
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 22:21:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Şub 2009, Prş 01:00:00 Mesajlar: 1282 Konum: henüz daha bilinmiyor
|
|
TDM neden oynamıyoruz????
|
 |
|
kendoka
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 12 Mar 2010, Cum 14:16:40 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
yahu su BF2 yi sizde alsaniza,aksiyon,silah cesitliligi,haritalar,squad vs cok iyi olmus,ayrica hardcore mod u da var,aksamlari devamli hardcore rush oynuyoruz,klan tagımızıda kullaniyoruz, gayet eglenceli
_________________ yen,yenebilirsen!!!
http://kendoka59.mybrute.com
|
|
|
|
 |
|
kereminho
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 14 Mar 2010, Pzr 14:58:30 |
| Amatör Oyuncu |
 |
|
|
Beyler bendeki goldenı vereceğim 200 TL'ye bütün aksesuarlarıyla (maması, toz şampuan, tarak, yemek kabı). Annemde astım olduğu için problem oldu evde. 4 aylık daha, almak isteyen yada çevresinde almak isteyen olursa (İstanbul içinde) verelimde yabancıya gitmesin. Alan olmazsa yazlığa göndereceğim zaten.
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 16 Mar 2010, Sal 16:55:01 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
kendoka yazdı: yahu su BF2 yi sizde alsaniza,aksiyon,silah cesitliligi,haritalar,squad vs cok iyi olmus,ayrica hardcore mod u da var,aksamlari devamli hardcore rush oynuyoruz,klan tagımızıda kullaniyoruz, gayet eglenceli Evet ama alan olmaz o oyunu abi.Bizim takım COD6 dan başka  oyun oynamaz online...
_________________  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 14:26:51 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
bundan sonra herkez kafasına göre takılıyo galiba.Barış abi bana öyle dedi gece.Nezaman girsem sd oynanıyor.Barış abi sıkılmış benim sd oynamayalım deyişimden.Kafana göre takıl dedi.Yani ister gel oyna istersen başkabişe oyna.İzin verdi yani bana  Aslında bende sıkıldım.Bi kerede başkası desin arkadaş hcsd oynamayalım yeter diye.Ama yok  Çözüm olarak şunu yapalım;aratalım moshpit bütün oyunlar var orda.Sırayla oynayalım.Ben bu saatten sonra hcsd oynamıcam bukadar söylüyorum.Kafasına göre takılsın isteyen birileri...
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 14:54:42 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2759 Konum: TR3
|
|
olum o yüzden demedi onu barış ai.sen geldiğinde karşıda bir takım vardı.durmadan gl atıyolardı.bi şunları yenelim o zaman çıkarız dedik bizde.sende o arada geldin ben oynamam diyince öyle dedi
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 15:43:20 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2972 Konum: World of SoulCalibur
|
|
Kimse kafasına göre oynamıyor, herkes geldiğinden her gece olduğu gibi toplanılıyor.
Ben bakıyorum listede Şafak var Mert var diyelim ikisi hcsd oynuyor ben başka oyunu oynuyorum. Çünkü Hardcore oyundan nefret ediyorum, ama sadece takım oynuyor diye oynuyorum.
Takım gelene kadar yani çoğunluk sağlanana kadar herkes istediği oyunu oynayabilir bunda bir sorun yok.
Benim tek kızdığım nokta oyuna girdiğim anda online olan takım arkadaşları hcsd oynuyor sonra toplanıyoruz hala hcsd istiyorsunu bunu anlamıyorum. Yahu birader 2 saat hcsd oynadın zaten artık takımla beraber oyna.
Takım toplandığı anda her oyun oynanacak, yok ben onu oynana ben bunu oynamam demek gerçekten çok kötü bir davranış, bütünlüğü bozmak, takımdan ayrı olmak. Bunun dışından 4 el hcsd oynuyoruz tam başka oyuna geçecez hadi ben yatıyorum iyi geceler. Bu da aynı şekilde takım için kötü hareket.
Tekrar hatırlatıyorum size 2.5 senedir beraberiz hala takım olmayı ögrenemeyen arkadaşlar varsa kısa zamanda ögrenmesi dileğiyle.
Ayrıca oyuna girince hemen chat sayfasına giriniz, 20 kere invite attığım halde gelmiyorsunuz. İlla mesaj yazmak zorunda bırakmayın ilk işiniz chate girmek olsun.
Yahu sanki yeni kurulan bir klanızda bunları söylüyor tartışıyoruz anlamış değilim.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 16:03:33 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Bende anlamadım umut.Dün öyle yazılınca bana işte şaşırdım.Yemin ederim 3 saat bekledim oyunu değiştirirler diye ama gel sd oynamıyoruz diyen çıkmadı.Bak söylüyorum ben hcsd den nefret ediyorum ama takımla oynuyorum. Şöyle bişe oldu sanki çoğunluk hcsd den hoşlanmaya başladı.Bide buna sürekli online türkler eklenince geceleri maşallah hcsd...Ben sd oynamıcam demiyorum.Çözüm çok basit Umut aratcaksın aga moshpit mis gibi ne gelirse oynıcan işte.arada HC da oynarız tabi.Ama dün gece bana sen kafana göre takıl denilince noluyoz oldum.Yani sen git ne oynarsan oyna biz hcsd oynamaya devam etcez.2 saat oldu hala oynanıyo.Bekledim acaba değişrimi diye.Ama yok sesimi çıkarmadım.BC2 ye devam ettim.Hep ben söylüyom HCSD oynamıyalım diye bidaha DEMİCEM...
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 17:04:50 |
| Moderatör |
 |
|
|
ben bc2 alıcam kesin gökhanlarla oynarım videoları izledim çok etkileyici
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 17:47:04 |
| Moderatör |
 |
|
|
adamım helikoptere bayıldım alcam havacı olcam
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Army Of Anatolian sohbet başlığı  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 17:53:49 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
helikoptere bende alışamadım valla...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|