|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 18:21:32
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 10 Haz 2010, Prş 19:29:29 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2120 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
Darker yazdı: Adam fizikçiyim diyor sen ingilizcenden yararlanırız diyorsun oldu mu şimdi bu  ne bileyim şöyle Cern tarzı deneyler yaptıralım dünyaya faydamız olsun  Senin gibi boş konuşmasından iyidir 
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 10 Haz 2010, Prş 20:35:48 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
Volkan ım hayırlı olsun kardeşim
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 11 Haz 2010, Cum 00:54:35 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2326 Konum: Playstation Olan Heryer
|
|
Çok sevindim Volkan, hayırlı olsun...
|
|
|
|
 |
|
ferhanank47
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 11 Haz 2010, Cum 01:42:41 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 22 Şub 2008, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1034 Konum: RUSYA
|
|
Hayırlı uğurlu olsun kardeş.
_________________ İrademizle heva ve heveslerimizin sesni kesmek bir yiğitlik,gönüllerimizi herkesi misafir edecek kadar geniş tutmak da bir baba yiğitliktir.
“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa
|
|
|
|
 |
|
psluvex
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 11 Haz 2010, Cum 01:51:22 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Hayırlı olsun volkan yazma konusundaki hiperaktifliğini siteye olumlu katkı sunacak olması çok güzel bence çok güzel bir karar aksi olsaydı eğer modern warfare 2 konu başlığında megan fox tartışılması kaçınılmazdı  tekrar hayırlı olsun...
|
|
|
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 11 Haz 2010, Cum 02:44:21 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
başlığa bir baktım ki neler yazılmış neler.çok sevindim teşekkür ederim iyi yorumunu katan herkese. umarım elimden bi'şiler gelir ve geldiği kadar siteye bi'şiler katabilirm. saitim bak gökan geliyor he.hep beraber banci camping yapacaz... psluvex moruk yani şimdi de inceleme yazısında mı megan fox konuşulcak bunu mu demek istiyosun moruk Darker CERN'le ilgili her türlü beyin fırtınasına sokabilirim bir yazıyı ve onu okuyanı ama burası oyun sitesi olduğu için istenmez zaar diye düşünü-yorum. tekrar teşekkürler herkese
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 11 Haz 2010, Cum 06:47:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
lucifer37 yazdı: saitim bak gökan geliyor he.hep beraber banci camping yapacaz...
ooo iyiymiş ptesiden sonra ne isterseniz yaparım ipsiz banji camping bilem denerim sizin için
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 11 Haz 2010, Cum 09:52:13 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
the_greywolf yazdı: lucifer37 yazdı: saitim bak gökan geliyor he.hep beraber banci camping yapacaz...
ooo iyiymiş ptesiden sonra ne isterseniz yaparım ipsiz banji camping bilem denerim sizin için 
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
OguzGuner
|
Mesaj Başlığı: Re: artık bende yazı-yorum  Gönderilme zamanı: 16 Ara 2010, Prş 16:04:38 |
| Turnuva Organizatörü |
 |
Kayıt: 19 Oca 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 965 Konum: Kayseri-Bolu-İstanbul
|
Vay hayırlı olsun..Sevindim adına  ..
_________________ İnandığın şey yanlış olsa dahi yap.Yanılırsan denemiş olursun,haklı çıkarsan eşşiz olursun.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|