|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 18:46:35
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
JeTLaCK
|
Mesaj Başlığı: Bana oyun önerebilirmisiniz  Gönderilme zamanı: 27 Eyl 2011, Sal 09:09:52 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
Arkadaşlar çok zor durumdayım bir türlü ps 3'ü me oyun seçemiyorum, daha dün aldım.Lütfen yardım edin Araba yarışlarını strateji oyunlarını savaş oyunlarını call of duty tarzında dövüş oyunlarını severim.Ps3 ün en güzel oyunlarını önerin Lütfen
_________________ PSN:JeTLaCK Xbox live:JettLaccK
Good or Bad.The Everything by this consist
Oyunlarım:Assasins Creed brotherhood,Grand tourismo 5,Killzone3,Uncharted among thieves, Uncharted drakes deciption,God of war 3,Tekken 6,Crysis 2 ,Battlefield bad company 2,Metal gear solid 4 Guns of patriots,Call of duty black ops Fifa 11 pes 11
|
|
|
|
 |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Re: Bana oyun önerebilirmisiniz  Gönderilme zamanı: 27 Eyl 2011, Sal 23:59:08 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 666 Konum: Izmir
|
|
Aslında birçok başlık var incelesen iyi olur, arasından seçersin. Online veya single'a göre değişir tabi. Eski oyunlardan da bomba oyunlar var çokça. Yarış deyince Gran Turismo5, NFS Shift ve Race Driver Grid derim, FPS'de ise seçenek çok fazla, Killzone, Call Of Duty, Battlefield Bad Company serileri. Ama ben sana Uncharted, Little Big Planet, Resistance, Assasin's Creed, Dead Space, Bioshock serilerini; God Of War, MGS4, Dante's Inferno, Heavy Rain, Crysis2 ve Resident Evil5'i oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Korku için de Condemned2, Silent Hill ve Alone In The Dark olur. Bu aralar da Assassin's Creed, Call Of Duty ve Bad Company'nin yeni oyunları çıkacak.
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Bana oyun önerebilirmisiniz  Gönderilme zamanı: 28 Eyl 2011, Çrş 01:56:30 |
| Site Admin |
 |
|
Biraz sabredin beyler, BF3, Rage, MW3 falan bi çıksın onları oynarız hep beraber 
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|