|
Zaman: 19 May 2012, Cmt 19:26:47
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 2 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: black ops yardım  Gönderilme zamanı: 30 Ara 2011, Cum 22:11:20 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
arkadaşlar cod black ops a girdigimde corrupted data hatası veriyor ve ayrıca oyun sıfırlanmış bitmiş oyun her seferinde sıfırdan açılıyor ekran boyunu ayarlama vs çıkıyor ve oyun bittiği halde save dosyası silinmediği halde baştan başlıyorsunuz baştan başlaması önemli değil zaten bitireli yıllar oldu ama online modda sıfırlanırsa ayvayı yerim yani seviye 1 den başlarım gene.bugün hiç açamadım iki kere makina dondu kaldı birdaha denemeden yazdım bu konuyu sizdede varmı böyle birşey.ne olduysa versiyon 4.0 dan sonra oldu birde geçen oyunun hilesini girmiştim geçen hani adamımızı sandalyeden kaldırıp bilgisayara kodları girdiğimiz hile varya sadece onu yaptım yardım lütfen
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
|
|
|
|
 |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: Re: black ops yardım  Gönderilme zamanı: 31 Ara 2011, Cmt 18:54:47 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
kimse black ops oynamıyormu acaba?
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 2 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|