|
Zaman: 22 May 2012, Sal 21:23:22
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burakakul
|
Mesaj Başlığı: Bu tv nasıl ?  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2011, Cmt 14:59:09 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Merhabalar, uzun zamandır tüplü tvde oynuyordum sonunda bir lcd tv için para biriktirdim  Alacağım tv 120 ekran,200hz yada 300hz sanıyorumki 200 hz,Full HD 1080P,Hdmi girişli bir tv. Sizce bu tv ps3 için nasıl?
_________________ Oyunlarım : Killzone 3 - Little Big Planet - Dead Nation - inFamous - Smackdown vs Raw 2011 - Fifa 11 - Call Of Duty : Modern Warfare 3
Çok yakında : Call of Duty : Black Ops Battlefield 3
PSN : gencyurek
|
|
|
|
 |
|
burakakul
|
Mesaj Başlığı: Re: Bu tv nasıl ?  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2011, Cmt 21:21:08 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Yok zaten 106 ekran sony bravia alcaktım, annem paraya destek yaptı 120 ekran al dedi maalesef:S Ekran mecburen 120 olacak, tv led bu arada siyah renklerde sorun olsada annem led olsun diyor en son teknolojiden isterim ben diyor  Tamamdır o zaman tv işinide hallettik, birde başka bir sorum olacaktı,scartla bağlanmazmış LED ekranlara HDMI ile bağlıyacakmışım, bu kabloları nerden edinirim mümkünse ucuz olsun öğrenci adamız sonuçta  Bide bunların böyle RGB Kablo tarzından altın uçlu tarzı şeyleri varmı? Yardım ederseniz sevinirim.
_________________ Oyunlarım : Killzone 3 - Little Big Planet - Dead Nation - inFamous - Smackdown vs Raw 2011 - Fifa 11 - Call Of Duty : Modern Warfare 3
|
|
|
|
 |
|
burakakul
|
Mesaj Başlığı: Re: Bu tv nasıl ?  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2011, Cmt 21:29:09 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
Evet led lcdden daha üstün diye biliyorum teknoloji olarak plazma,lcd,led değilmi, yoksa benmi yanlış biliyorum.
|
|
|
|
 |
|
burakakul
|
Mesaj Başlığı: Re: Bu tv nasıl ?  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2011, Cmt 21:37:01 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
Tşkler şu kablo olayındada yardımcı olursan sevinirim önceki mesajdaki gibi:D
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Bu tv nasıl ?  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2011, Cmt 21:42:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
teknolojik herhangi bir yenilik değil ki led, sadece pixsellerin arkasına led lamba konuluyor florasan şeritler yerine.. tamam teknolojik iyi yansımaları oluyor çözünürlük artıyor falan ama led panelin full olup olmamasına göre renklerin kalıcılığı, parlaklık farkı gibi sorunlar ortaya çıkıyor... ya full panel led alınmalı en az 8-10 bin lira verip ya da lcd alınmalı 1600civarına falan 100hz 102 ekran...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
burakakul
|
Mesaj Başlığı: Re: Bu tv nasıl ?  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2011, Cmt 21:50:10 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Tamamdır bide şu kablo olayına yardımcı olsanız çok sevinicem:D scartla bağlanmazmış LED ekranlara HDMI ile bağlıyacakmışım, bu kabloları nerden edinirim mümkünse ucuz olsun öğrenci adamız sonuçta  Bide bunların böyle RGB Kablo tarzından altın uçlu tarzı şeyleri varmı? Yardım ederseniz sevinirim
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|