|
Zaman: 22 May 2012, Sal 21:31:58
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
lewo-milla
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Nis 2007, Sal 22:37:33 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 04 Haz 2006, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 127 Konum: Milla-Keira- Avril´in Yanından - Raccoon City (izmir)
|
valla burhan abi bende aynen dediğin gibi hep arkadaşlarımla oynarım.playstationu..senin gibi bir abimiz oolduğu için çok şanslıyız gerçekten.diğer arkadaşlarla beraber site için elinizden gelenin belkide en az 5 -10 mizli fazlasını yapmaya çalışıyorsunuz.bunu çok iyi biliyorum..bu arada abi sen daha gençsin ya 17 yaşında kalmakta güzel ama her yaşın bir güzelliği vardır.neyse çok uzattım.. 
_________________ http://residentevilturk.com/index.php
"Resident Evil - Milla - Keira - Avril"
|
|
|
|
 |
|
romeo35
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 17 Nis 2007, Sal 12:45:57 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 16 Eki 2006, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2 Konum: İstanbul
|
Burhan mızrak bilmiyorum bir siteye girmek mümkün mü! , Editörlük yapmak mümkün mü!
İçimdeki ateşi söndürebilmek için isim vermeyeyim sitelere başvuruda bulunmuştum.Ama hepsi deneyimli ve askerliğini bitirmiş editör istediklerinden dolayı girememiştim.
Şaka bir yana bu sitede bana kucak açtığınız için teşekkürlerimi iletiyorum.
Çalışmaların da başarılar dilerim
(Çok Çok Dip Not:Bu sitenin görünüş temasını artık değiştirsek daha iyi olmaz mı AlBenisi olsun  )
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 27 May 2007, Pzr 18:59:33 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
romeo35 yazdı: Burhan mızrak bilmiyorum bir siteye girmek mümkün mü! , Editörlük yapmak mümkün mü! İçimdeki ateşi söndürebilmek için isim vermeyeyim sitelere başvuruda bulunmuştum.Ama hepsi deneyimli ve askerliğini bitirmiş editör istediklerinden dolayı girememiştim.  Şaka bir yana bu sitede bana kucak açtığınız için teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmaların da başarılar dilerim (Çok Çok Dip Not:Bu sitenin görünüş temasını artık değiştirsek daha iyi olmaz mı AlBenisi olsun  )
Tema için bir düşünce şimdilik yok abi çok güzel bir PS3 teması bulunca hemen değiştireceğiz.. ilerleyen günlerde umarım güzel bişiyler buluruz
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Haz 2007, Prş 02:05:03 |
| Site Kurucusu |
 |
|
belki okuyan arkadaşlar olur diye,sitemizde yazdığım yazıları üst kısıma ekledim 
|
|
|
|
 |
|
LUBUOGUZ
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Haz 2007, Prş 02:29:49 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 12 May 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 247 Konum: FINAL FANTASY 1O SPIRA DÃ?NYASINDAN
|
Sağolasın Burhan Çok güzel bir yazı.Oyun dünyasına biraz bana göre geç zamanda girmişin ama çok büyük yol katedmişin.Bende devamlı aklıma gelir o eski 8 bitlik master systemım 16 bıtlık mega drıvem.Çok güzel gunlerdı bir Contra diye oyun vardı 24 saat oynadım oyunu ve bitirmiştim.O duyguyu şu an hiçbir oyun vermiyor.(Tabi en son 2002 yılında fınal fantasy 10 diye bı oyun bıtırdım ondada hıssettım o duyguyu).Ve son olarak bu sitede özellikle birkaçkişi var onlara yürekten teşekkür ediyorum emekleri için; Burhan,Özgür,serhat,enes,sercan,artıst,turq,levent,alper,patrıot,forever,dsendil, ve daha niceleri Hepinizin emeğine sağlık diyorum ve en önemlisi 4000 uye bu bir birliktelik dahada geliştirmek ve yüceltmek sizlerin elinde arkadaşlar. 
|
 |
|
turg_69
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Haz 2007, Prş 02:52:48 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
LUBUOGUZ yazdı: Sağolasın Burhan Çok güzel bir yazı.Oyun dünyasına biraz bana göre geç zamanda girmişin ama çok büyük yol katedmişin.Bende devamlı aklıma gelir o eski 8 bitlik master systemım 16 bıtlık mega drıvem.Çok güzel gunlerdı bir Contra diye oyun vardı 24 saat oynadım oyunu ve bitirmiştim.O duyguyu şu an hiçbir oyun vermiyor.(Tabi en son 2002 yılında fınal fantasy 10 diye bı oyun bıtırdım ondada hıssettım o duyguyu).Ve son olarak bu sitede özellikle birkaçkişi var onlara yürekten teşekkür ediyorum emekleri için; Burhan,Özgür,serhat,enes,sercan,artıst,turq,levent,alper,patrıot,forever,dsendil, ve daha niceleri Hepinizin emeğine sağlık diyorum ve en önemlisi 4000 uye bu bir birliktelik dahada geliştirmek ve yüceltmek sizlerin elinde arkadaşlar. 
listende adımızın geçmesi mutluluk verici çok teşekkür ederim 
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Haz 2007, Prş 02:59:44 |
| Site Kurucusu |
 |
|
|
Oğuz bizleri onure ettiğin için teşkür ederim. İnşallah hep birlikte daha iyi günler görürüz. İyiki varsınız....
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 16 Mar 2008, Pzr 23:54:19 |
| Site Kurucusu |
 |
|
|
Sevgili arkadaşlar artık Electronik Gaming Montly dergisinde yazılarımı bulamayacaksınız. Dergi ile yollarımızı özel nedenlerimden dolayı ayırmış bulunuyorum. Bütün okurlarıma duyrulur...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|