|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 16:29:06
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
redow
|
Mesaj Başlığı: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 23 Kas 2009, Pzt 14:35:02 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
The default settings specified in these rules can be changed, but only if an option is available in the challenge. The staff will support no other agreements, (i.e. verbal, AIM, email). So unless specified otherwise in the match details, these default rules will be followed.
The following settings apply to all GameBattles matches, regardless of the Game Mode.
Spectating: Disabled (Does not apply for Search and Destroy). Spectating is to be Enabled when a Staff Member is present to spectate the match.
Friendly Fire: Enabled Forced Respawns: Enabled Wave Spawn Delay: None ReSpawn Delay: None (Does not apply to Sabotage, Capture the Flag, Domination, and Demolition) Radar Always On: Challenge Option Max Health: Miniscule Health Regeneration: None Kill Cam: Enabled Headshots Only: Disabled Third Person View: Challenge Option Allow Perks: Challenge Option Killstreak Rewards: Challenge Option Number of Lives: Unlimited (Does not apply to Search and Destroy.) Join in Progress: Not Allowed Hardcore Mode: Enabled
The following settings are specific to each Game Mode, so please read them carefully before setting up the server.
Team Deathmatch
Points to Win: 5000 Round Timer: 10 Minutes
Search and Destroy
Round Length: 3 Minutes Bomb Timer: 45 Seconds Number of lives: 1 Life Plant Time: 7.5 Seconds Defuse Time: 7.5 Seconds Multi Bomb: Disabled Score Limit: 4 Points Round Switch: Every Round Spectator: Team Only
Sabotage Time Limit: 10 Minutes Bomb Timer: 45 Seconds Plant Time: 5 Seconds Defuse Time: 5 Seconds Respawn Delay: 7.5 Shared Bomb Timer: No Note: In the event of a tie, the game will go into Overtime to determine the winner. If the Overtime results in a Draw, the map must be replayed until a winner is decided.
Domination Time Limit: 10 Minutes Score Limit: Unlimited Respawn Delay: 5 Seconds
Capture The Flag Time Limit: 10 Minutes Score Limit: Unlimited
Respawn Delay: 5 Seconds Note: In the event of a tie, the game will go into Overtime to determine the winner. If the Overtime results in a Draw, the map must be replayed until a winner is decided.
Demolition Time Limit: 3 Minutes Round Switch: Every Round Bomb Timer: 30 Seconds Plant Time: 5 Seconds Defuse Time: 5 Seconds Extra Time: 2 Minutes Respawn Delay: 5 Seconds
Headquarters
Time Limit: 10 Minutes Score Limit: Unlimited HQ Lifetime: 1 Minute HQ Activate Delay: 30 Seconds
If any of the above settings are incorrect, the hosting team forfeits that map. The team hosting is responsible to ensure all setting are correct prior to beginning any map. If the settings are incorrect, the map needs to end and the next map needs to be played. The team that was not hosting is responsible for obtaining valid proof to show that the hosting team did not have the settings correct. A ticket with valid proof must be submitted immediately after the match has been completed.
MAP DEFENDING COD MW2 Afgan => TOP Derail => BOTTOM Estate => TOP Favela => BOTTOM Higrhise => BOTTTOM Invasion => BOTTOM Karachi => BOTTOM Quarry => BOTTOM Rundown => BOTTOM Rust => TOP Scrapyard => BOTTOM Skidrow => BOTTOM Sub Base => TOP Terminal => TOP Underpass => BOTTOM Wasteland => TOP
En son redow tarafından 09 Şub 2010, Sal 12:28:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 23 Kas 2009, Pzt 15:29:46 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2972 Konum: World of SoulCalibur
|
|
Yalnız adamlar yine taktiksel olarak oyunu öldürmüşler. Ben anlamıyorum bu gamebattles kurallarını.
Yıllardır counter oynayan bir nesile daha sonra counter gibi cod 4 veriyorsun onda da aynı şekilde oynuyorlar. Şimdi mw 2 çıktı onu da counter a çevirmeye çalışıyorlar.
Mw 2 ki oyun tamamen taktik bir oyun, Hadi launcher ı anlarım ama Claymore, C4, Blast Shield, Tactical, Insertion, Riot Shield bunlar tamamen taktik ayrıca zaten bütün bu perklerin antisi de mevcut.
Herzaman söylerim bir oyundaki herşeyi tam anlamıyla kullanabilenler oyunu oynayabilendir.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
taymer
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 23 Kas 2009, Pzt 15:51:47 |
| Moderatör |
 |
|
|
Orada 2 seçenek var.İsteyen yine istedği gibi oynuyabilir..
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 23 Kas 2009, Pzt 18:37:44 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2972 Konum: World of SoulCalibur
|
taymer sonuç olarak hala bu kurallarla oynama çabası var. Bu arada sizinle bi maç yapsak bi 
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
raistlin713
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 23 Kas 2009, Pzt 22:09:41 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 19 Eyl 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 1029 Konum: stalingrad...
|
|
serkan abi ne işimiz var gamebattlesda ya başımıza gelenler yetmedimi...
|
 |
|
redow
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 02 Ara 2009, Çrş 09:46:28 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
raistlin713 yazdı: serkan abi ne işimiz var gamebattlesda ya başımıza gelenler yetmedimi... Bişi olmaz Melihim biliyon biz işin eğlencesindeyiz. Cuma günü 22:00 da Cod-Army VS. | #1 | maç bilgilerini aşağıda görebilirsiniz.Maç MLG Variant kurallarına ve düzenine göre oynanıcak arkadaşlar o yüzden ana başlıkta gerekli kuralları ve uygulamaları lütfen okuyunuz anlamadığınız veya takıldığınız nokta olursa msn den bana sorabilirsiniz.Gerçi hepiniz bunu biliyorsunuz ama ben genede tekrarlıyayım.Bu bir oyun ve eğlence için oynanıyor o yüzden maç esnasında hırs ve asabiyetlik istemiyorum. Maç kadrosu öngörülen: Redow78 Tayymer Myd33 Mahoonur Cemooo2 Tanilus Not: Yiğit,Deniz ve Melih sizde en kısa sürede gerekli kayıt işlemlerinizi tamamlayınki değişimli olarak herkezi oynatim. 
|
 |
|
taymer
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 03 Ara 2009, Prş 17:22:53 |
| Moderatör |
 |
|
|
yarın ki maç iptal oldu.Bir karşıklık yaşandı herhalde.Maç iptal edildi gb tarafından..
|
|
|
|
 |
|
myd33
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 06 Ara 2009, Pzr 13:17:17 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 13 Eyl 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 82 Konum: Cyprus
|
Tebrik ederim arkadaşlar ilk maçta ilk galibiyetimizi aldık. Rakibe ilk mağlubiyeti ezici bir üstünlükle taddırdık.  Tamer eski mesajları ve konuları temizlesen bir ara çok karıştı bizim bölüm.
|
|
|
|
 |
|
raistlin713
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 06 Ara 2009, Pzr 21:06:43 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 19 Eyl 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 1029 Konum: stalingrad...
|
|
ben buraya kayıt oldum zaten gözükmüyormuyum?
|
 |
|
redow
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 08 Ara 2009, Sal 12:40:44 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
raistlin713 yazdı: ben buraya kayıt oldum zaten gözükmüyormuyum? Hayır gözükmüyorsun melih aratıyorum bulamıyorum snei bana site kullanıcı adını bildir o şekilde bakalım bide. 22/12/2009 22:00'de 5vs5 olarak oynanıcak cod*Army vs T For TaLeNTzZ xD maç bilgilerini aşağıda görebilirsiniz.  Maç sonucu: Rakip hükmen 4-0 / 4-0 yenildi. 23/12/2009 22:00'de 5vs5 olarak oynanıcak cod*Army vs TASK FORCE 141 ELITE SQUAD maç bilgilerini aşağıda görebilirsiniz. 
|
 |
|
Tanilus
|
Mesaj Başlığı: Re: c*A MW2 Gamebattles MLG ve Lig kuralları.  Gönderilme zamanı: 23 Ara 2009, Çrş 16:53:46 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 24 Haz 2008, Sal 00:00:00 Mesajlar: 269 Konum: İstanbul
|
|
şimdiden başarilar dilerim takimima..
_________________ Ps3 80 Gb Ntsc-j
Vestel Millenium Wireless 37´´ Hd Lcd Tv.

|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|