Zaman: 22 May 2012, Sal 21:57:02

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: c*A Oyuncu alımı
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 11:45:41 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Merhaba Arkadaşlar

Takım üyelerinin ortak kararı ile askere giden 2 arakadaşımızın yerine takviye olarak eğlencemize ortak olucak yeni oyuncu arkadaşlar aramaktayız.Katılım sağlamak isteyen arkadaşlarımızdan tek beklentimiz saygı ve hoşgörü.Oyunculuğunun ne düzeydi olduğunun önemi olmamakla birlikte kendisinin sadece düzenli şekilde oyuna girmesini beklemekteyiz. Takım olarak genelde hafta sonları yurtdışından başka takımlar ile ( Cod : black ops ) maçlar organize ettiğimizden dolayı sürekliliğin bizim için önemi var.Hafta içi genelde akşamları 20:00 den sorna online olup 2-3 saat birlikte takılıp oyunumuzu oynayıp çıkıyoruz hafta sonları genelde nerdeyse full online sayılırız o yüzden daha öncede belirttiğim gibi sürekliliğin bizim için önemi var.Clanımız 3 senedir birbirinle oynıyan arkadaşlardan oluşmaktadır.Katılım sağlamak istiyen arkadaşlar c*A takım başlığı altında bulunan takım kadrosu altındaki belirtili psn leri ekleyip doğrudan irtibata geçebilir.

Mesaj Başlığı: Re: c*A Oyuncu alımı
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 15:22:49 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

öncelikle iyi günler dilerim serkan abi :) ben xendercage :) ben yeni klan kuruyorum cok iyi oyuncular aliyorum ve tameride yanimda görmek isterim acaba böle bisey mümkün mü:)

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 15:33:14 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

xendercage1314 yazdı:
öncelikle iyi günler dilerim serkan abi :) ben xendercage :) ben yeni klan kuruyorum cok iyi oyuncular aliyorum ve tameride yanimda görmek isterim acaba böle bisey mümkün mü:)

nein :)

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 15:38:58 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

warum nicht yaw:)

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 15:52:16 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

adminler lütfen müdahele edin bana almanca küfür ediyor galiba bu xender hahahahaha attırım seni forumdan gör sen :)

neden mi çünkü '' er ist mein eigentum '' :) tapusu,lisansı, bonservisi, her şeyi benim elimde altyapıdan çıkardım onu master lige :) altyapıya önem vermek lazım :)

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 15:58:26 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

xendercage1314 yazdı:

Toplama takım kurmayın yahu. Kaç tane toplama takım varsa hepsi dağıldı. Bırak böyle takım oyuncu rastgele gelsin.

Hele hele bu ligler için kaç tane, Barcelona gibi takım kurdular, sonra hemen dağıldılar. Sana başarılar kardeşim.

Serkan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sizin takım psnlerimi değiştirdi nedir, kimseyi göremiyoruz :cry:

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 16:09:56 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

abi zaten tuw devam edicek benim sadece cod black opsta kimse oynamadigi icin black opsa özel bisiler yapmak istedim:)

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 16:13:24 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Karpuzcu yazdı:
xendercage1314 yazdı:

Toplama takım kurmayın yahu. Kaç tane toplama takım varsa hepsi dağıldı. Bırak böyle takım oyuncu rastgele gelsin.

Hele hele bu ligler için kaç tane, Barcelona gibi takım kurdular, sonra hemen dağıldılar. Sana başarılar kardeşim.

Serkan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sizin takım psnlerimi değiştirdi nedir, kimseyi göremiyoruz :cry:

ohoooo turk psn ve black ops çıktığı an hepimizin psn değişti umutum hatta yeni psn leri kadro başlığımız altında yayınladık ozamanlar gözünden kaçtı herhalde.Aşağıdaki linkte herkezin kullanmış olduğu yeni psn ler yazılı ordan ekliyebilirsin.

c-a-takim-kadrosu-t13085.html

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 16:36:08 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

serkan abi senin it büyümedimi daha ya:D koysana şunun güncel bi fotosunu

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 16:59:50 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

HaLiTR3 yazdı:
serkan abi senin it büyümedimi daha ya:D koysana şunun güncel bi fotosunu

Yaw ben eskisini nerden siliceğimi bulamadım daha sen bana itin son halini koysana diyorsun geçen canım sıkıldı ona zaten babam sabahları ezan okununca bizimki ve sitedeki köpekler başlıyor ulumaya komşuda yok rahatsız oluyormuş bundan dolayı .ulumasın diye babam salmış site içinde köpeği sen git dışardan sokak köpeği ile kavgaya tutuş hayvan eve bi geldi baktım tüyleri müyleri kan içinde hemen aldım götürdüm veterinere allahtan bişi yokmuş sadece bi burnundan dişlenmiş orda bi çizik vardı bide alt dudak kısmını kanatmış.gittim komşuyu fırçaladım onun hıncıyla zamanında senin köpek burda sabah akşam havlıyordu ilk geldiğinde sesimizi çıkarmadık bizimki bi ezanda uluyor diyemi rahatsız oluyorsun falan diye adam evden dışarı çıkmadı valla :)

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 17:10:35 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

tabii babasinin evine salmiş köpeğii sabahin 5 inde uluma sesiyle uyanmıyo diye rahat bizim seko.. nasilolsaa.. sıkıysa yanina alsana lan:)

Resim

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011, Çrş 17:13:57 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

puhahaha

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz