Mesaj Başlığı: Call Of Duty Black Ops Theaterlerim (Güncel)
Gönderilme zamanı: 27 May 2011, Cum 19:41:29
PSTürk Bağımlısı
Beyler ilk deneme amaçlı koyduğum hariç bütün theaterlerimi bu başlık altında toplayacağım. kirlilik olmasın diye. her yeni video eklediğimde belirteceğim. Başlayalım =
Mesaj Başlığı: Re: Call Of Duty Black Ops Theaterlerim (Güncel)
Gönderilme zamanı: 05 Haz 2011, Pzr 23:16:03
Profesyonel Oyuncu
kardeş bu videoları nasıl böyle sinematik hale koydun ve nasıl you tube a aktardın her oyunda görüntü kaydedipte internete atma olayı bulunmuyor ama kendimiz yapabilirmiyiz acaba.black ops u oynamıştım ama theater bölümünü çok fazla inceleyemedim sadece oyunu bitirip killzone 3 le takas etmiştim sanırım theaterlarımızı you tube a atabiliyoduk dimi.bu arada fena oynuyorson oyunu dualshockmu kullanıyorsun yoksa frag fx falanmı.??
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
Yengec1907
Gönderilme zamanı: 06 Haz 2011, Pzt 02:54:20
PSTürk Bağımlısı
@predaTR
kardesım oncelıkle oynadığım oyunları theater kısmından montajlıyorum. daha sonra kamerayla televizyondan çekip bilgisayara atıyorum. (ama sen 30snye altındakı videoları codun kendı sıtesınden uploadlayabilirsin) bilgisayardada windows movie makerle son işlemleri yapıp youtubeye aktarıyorum. dualshock kullanıyorum.
Gönderilme zamanı: 08 Haz 2011, Çrş 16:05:53
Amatör Oyuncu
predaTR yazdı:
kardeş bu videoları nasıl böyle sinematik hale koydun ve nasıl you tube a aktardın her oyunda görüntü kaydedipte internete atma olayı bulunmuyor ama kendimiz yapabilirmiyiz acaba.black ops u oynamıştım ama theater bölümünü çok fazla inceleyemedim sadece oyunu bitirip killzone 3 le takas etmiştim sanırım theaterlarımızı you tube a atabiliyoduk dimi.bu arada fena oynuyorson oyunu dualshockmu kullanıyorsun yoksa frag fx falanmı.??
teşekkürler kardes idare ediyoruz işte arkadaslar jumper derler normal adam vurdummu haz alamıyorum artık buaralar jumper kowboya sardım cok zevklii
adamlar çok kekmiş herif 30 kursunda bi vuramamıs yok bole kek
işte ben de o yüzden ops diyorum yaa mw2 de aslan kesilen kekolar 2 hopla bi zıpladınmı ops da adam vuramıyo sonra mw2 ye geri dönüp kendini kandırmaya devam ediyooo:)
_________________ MAĞRİFET YAŞARKEN ALLAH A ULAŞMAKTIR,ÖLDÜĞÜNDE FİRAVUNLARDA ALLAH A ULAŞIR
kaptanado
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz