beyler yabancılardan yapan vardır heralde ama yerde falan hiç görmedim şimdiye kadar.. turklerdede gormedim.. neyse büyük uğraştan sonra umpyi gold yapmayı başardım. oyunu aldıgımdan beri (ayın 4unden beri) full ump ile oynayarak başka hiçbir silahı almayarak 3 gunde gold yapmayı başardım (1 gun oynamadım) silah 31 lvlde gold oluyor bitek ump değil hepsi.. 30 a kadar cok zor değil ama 30a geldiğinde 89000xp istiyor ve silah xpsi kasmak lvl xpsi kasmak kadar kolay değil 30dan 31 e geçene kadar canım cıktı ve 31 oldum silahın her perki eklentisi ve camosu açık ve silah son lvl 32 olmuyor öğrenmiş oldukki son lvl 31miş. diğer silahları merak ediyorum açıkcası artık başlıcam snipe falan

Merak Edersiniz Diye Bir Foto Çektim Çekene Kadar 2 Kere Öldüm

=

bence silahların lvlının olması çok guzel olmuş tek yapman gereken silahı kasmak daha mantıklı. ve goldu gerçekten guzel yapmışlar hoş duruyor. eğer silahı kasarsanız benim gibi 45lvlde bile gold yapabilirsiniz cod:bo daki gibi çok zor değil. sizinde yorumlarınızı beklıyorum sistem ve gold goruntusu nasil sizce sadece son p olanlarmı gold kullanabilseydi yoksa boyle daha mı iyi bence daha iyi..