Zaman: 22 May 2012, Sal 22:54:39

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: CoD: Black Ops 2 Yolda
MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011, Pzr 20:23:11 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Resim

Daha Modern Warfare 3 piyasaya sürülmeden, Treyarch'ın Black Ops 2'yi geliştirdiğini ve 2012'de piyasaya sürüleceğini (Muhtemelen 2012 Kasım ayında) resmi Xbox dergisi yayınlamış. Büyük ihtimalle ilk oyununun devamı niteliğinde olur. Soğuk savaştan çıktıktan sonra neler yaşandığını. Yine alternatif bir savaş hikayesi.

Ama işin sıkıcı yanı, yine bir yenilik olmayacak. Eğer olacak olsaydı hemen halihazırda 2012 için bir CoD daha geliştirmezlerdi. Hele CoD: Black Ops'un pc ve ps3 üzerindeki teknik rezaletinden sonra Black Ops 2'nin orjinaline hayatta para vermem. Aynı oyun motoruyle yeni bir CoD oyunu daha geliyor.

Ben size şimdiden resmi sayılabilecek bir haber daha yapayım (Resmi sayılabilecek diyorum çünkü kesinlikle resmileşecek):

Modern Warfare 4 - 2013 Kasım ayında piyasada olacak. Seneye bu haber kesinleşince görürsünüz :D

Mesaj Başlığı: Re: CoD: Black Ops 2 Yolda
MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011, Pzr 21:04:00 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

opstan çok memnunum her çıkan cod bi öncekilerden kat kat iyi oluyor bence çok güzel haber sağol paylaşım için

http://forum.donanimhaber.com/m_45933204/tm.htm

MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011, Pzr 22:08:46 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ooo almadan yapamam :lol: black opsu çok beğenerek oynadım.

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011, Pzt 11:20:11 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

en iyi cod black ops ınfnty nin tepmeyen silahları,ump nin bile fizandan tek mermiyle adam öldürmesi gibi rezil silah ruhu bebeleri eylendirir ancak zaten ops u beceremeyen ump of duty e :)

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2011, Pzr 20:00:42 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Bence en az 2013-2014'ü beklesinler Cod 8 çıktı 9 nereye??? :lol:
Aynı grafik motorunu ardı ardına kullanarak oyun üretiyorlar.Bf3geç çıktı ama grafikleri ile oyun dünyasında çağ atlattı.Bu arada ben Treyarchyerine infinity ward'ı daha iyi buluyorum.Treyarch illa Activision'un Cod yetkilerini vermesi için.En iyi işi infinity Ward yapıyor çünkü ilk oyunu da yapan onlar yani oyun onlara ait.En iyisini de İw yapar söyleyim multide cod 6'yı cod7'den çok daha fazla beğenmiştim...
Sanki Mw2 yi geri alıp Mw3 diye etiketleyip tekrar satıyorlar gibime gitti.Grafikler de değişiklik olsa da.
Son sözlerim şunlar...HER SENE AYNI OYUNLARI GÖRMEKTEN BIKTIK!!!
eğer böyle devam ederse seneye cod 12'i hakkında tartışırız :wink:

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2011, Pzr 21:21:14 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

begenmiyorsanız oynamayın gençler.. kaç milyon oyuncu var hepsi enayımı bı bızmı akılıyız almıyoruz. :mrgreen: adamlar yeterince geliştiriyor oyunları ornek verelim.. mw1de etraftaki kurulu agır taramalılarla millet kesiodu sureklı kaldırdılar seyrekleşti. mw2de başlangıçta ve oyun içinde glci kaynıyordu adamlar başlangıcta bi gl koyuyo 3*4 kişi yerde. artık gller daha etkısız avantajı azaldı. ayrıca mw2 havada ucan bıcaklar olumne bıcakla dalan piskoptlar kaynıyordu duzeldi sekmeyen sılahlar torpulendi. black opsda menu ıcı donmalar vardı haritalar dengesizdi başlangıcta atılan baltayla millet birbirini kesiodu duzeldi. mw3te suan benı rahatsız eden bırşey yok ump torpulenmış eskısı gıbı değil ben sekmeyen sılah goremedım . he sadece sniperlılar rahatsız edıyor bazen ama bende kullandıgım ıcın sorun yok. evren bu soylediklerinden sonra senı bo2 oynarken gormım sakın he :x hatırlatım mw3 içinde aynı falan dedın ama full time başındasın :mrgreen: bide oyuna gel missionları bıtırdım bi survivalda hepsinden 15 yap bide butun sılahlarla ekıpmanları al kaldı sonra plantium time :mrgreen:

Resim

CLAN = Bullets of Revenge®

Barışta, Oğullar Babalarını, Savaşta İse Babalar Oğlullarını Gömer. (Croesus)

Videolar= http://www.youtube.com/user/TheYengec1907/videos

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2011, Pzr 23:00:04 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Black Ops 5 çıksa gene oynarım olm, ama aynı.

Ya hacı sen kendin dedin ne olursa olsun CoD u savunurum çünkü fanıyım diye. Seninle hayatta cod tartışmam, dünyanın en dandik oyunu CoD dahi olsa yine aynı lafları söyleyeceksin. Ne uğraşacam senle :mrgreen: Farklılık dediğin CoD4 ile CoD2 arasındaki fark gibi olur. Ya da CoD 2 ile CoD1 arasındaki fark gibi olur. Aynı pokun lacivertini çıkarıp çıkarıp duruyorlar, ama sen bunu bilsende bilmesende öleceğini bilsen yine CoD şöyle CoD böyle diyeceksin, FAN adamla tartışılır mı. Adı üstünde FAN, hiç birşey anlataman. Bir konu her zaman tarafsız adamla tartışılır, onun haricinde o muhabbet her türlü poka sarar bir yere varamazsın. :mrgreen: Birşeyi sevmek ayrı şey, fanı olmak ayrı baba. Fanlık kötü birşey ama :D Ben God of War fanıyım, ama God of War 3'ün ikinci oyundan biraz daha kötü olduğunu söylerim, çok güzel bir oyun ama ikinci oyun, oyun hayatımda geçirdiğim en güzel zamandı. Üçüncü oyun ise ikinci oyundan sonra hayatımın en iyi oyunuydu. Ama fanıyım diye yoooook illa ki daha iyi diyemem.

Gelecem az kaldı bi platinum yapacağım :lol:

MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2011, Pzt 12:45:16 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Abi şu MW serisinin hardcore modunda milletin 7/24 yatması beni deli etti ve core'a başladım , black ops'da mükemmel mapler vardı bence hele o nuketown'ın action'u acayipti abi , Karahan ' la sadece ikimiz sabah 5 'e kadar oynadığımı hatırlıyorum yani , klan maçlarının çekişmesi falan mükemmeldi Karahan hatırlar ne kadar 1 maç alıp diğer elemanların hıyarlığına 3 maç kaybetsekde çok iyiydi geçen yaz daha bu sene bi türlü başlayamadık MW3 klan maçlarına da bu sene ben core moduna geçtim SMG'yle deparlıyan bir sürü kişi var , sniper'la quick aim yapanlar var bunlar can sıkmıyor bence çünkü aynı şeyi bende yapabiliyorum ama karşıda düşman yaparsa bende uğraşıyorum.Black Ops ' un teması çok hoşuma gitmişti önceden de Cod World At War ' ı oynardım MW2 varken şimdide arada Black Ops açıp oynuyorum bi abimizle :mrgreen:

Resim

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: