|
Zaman: 22 May 2012, Sal 22:56:25
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 11 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:27:17 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Dostum şu klan olayları cırt oldu,buradan öncelikle beni kabul eden arkadaşlar BOR için söylüyorum oynayınca kim bu ya nerden çıktı demesi açıkçası adamın baya asabını bozuyor baktım yaşçada lise düzeyi olunca kendim çıkıp gittim. Onun için bizim HawK klanımız var 2 senedir hergün buluşup oynarız 12 ila 16 kişi kayıtlıdır hepside efendi adamlardır yaşça da 25 üstüdür.
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:29:42 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
Nedir bu yaş ayrımı?14 yaşındaki ile 24 yaşındaki oyuncular çarpışsa bir sorun mu olur?Tamam soğuk ve bayat şeyler olur ama bence yaş ayrımı saçma.Zaten önemli olan saçma şeyler değil oyundur.Mesela ben asla öyle sulu ve bayat şeyler yapmamış sadece oyuna vermişimdir kendimi.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:31:07 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
İşte o yüzden kaliteli olsun dostum ne de olsa kulaklıkla oyun oynanıyor değilmi konuşma ve anlaşma seviyesi de bir yere kadar oluyor.Sana göre sadece oyun oynamaktan ibarettir ama bizim klanımızda sohbet muhabbet şamata ve oyun oynamak vardır
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:33:44 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Ben 14-15 yaşındayım.Biliyorum sapıtanlar var yaşça.Fakat öyle olmayanlar da var.Mesela biz 10 kişi oyun oynuyoruz multide herkes adam gibi oynuyor.Anca 1-2 tanesi sapıtıyor o kadar.Zaten multide takılır.Geyik yaparsa da anlarsın profilinden.Yani böyle kişiler var ama az.Belli klanlarda yada serverlarda olur onlar.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:38:31 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
yok dostum sen yanlış anladın geneli böyledir demiyorum.Öyle olması da saçma zaten adam ayrımı mı yapılır  sadece düzey anlamında söyledim yoksa var bizim arkadaşların çocukları da oynuyor gayette neşeli vakit geçiriyoruz
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:40:20 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Bilmiyorum artık serverlarda ve klan alımlarında 25+ gibi şeyler yazılmaya başlandı.Sonra birkaç yerde konuşulanları duydum da okudum da.Aslında bizler de iyiyizdir. 
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 19:43:40 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
iyiysen gel dostum oynarız öm attım takılırız
|
|
|
|
 |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2012, Prş 21:19:43 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
arkadaşlar mw3 de sanırım oynanan oyunu you tube a aktarma varmış klan arası maçlarınızı burda paylaşabilirmisiniz ama kulaklıkla konuşmanızda duyulabilir şekilde oluyormu bilmiyorum ama öyle daha güzel olur hedef sağında-koru beni falan.burdan izleyip görsek türk karşılaşması nasıl oluyor.
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
|
|
|
|
 |
|
bekolazyo1916
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 03 Şub 2012, Cum 03:02:01 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
ok klana katılabilirmiyim  hawkmıydı ?
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3,cod bo klan arıoyorum  Gönderilme zamanı: 14 May 2012, Pzt 21:34:03 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 03 Oca 2012, Sal 23:58:00 Mesajlar: 112 Konum: İsTanbuL
|
predaTR yazdı: arkadaşlar mw3 de sanırım oynanan oyunu you tube a aktarma varmış klan arası maçlarınızı burda paylaşabilirmisiniz ama kulaklıkla konuşmanızda duyulabilir şekilde oluyormu bilmiyorum ama öyle daha güzel olur hedef sağında-koru beni falan.burdan izleyip görsek türk karşılaşması nasıl oluyor. Evet arkadaşlar böyle bi videoyu buraya aktarsanız çok güzel olur.
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
PSN: GTAIVtarcan
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 11 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|