|
Zaman: 22 May 2012, Sal 22:56:50
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3 online black ops'tan yavaş mı? bana mı öyle geli  Gönderilme zamanı: 20 Ara 2011, Sal 18:12:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Şurada bir şeye açıklık getirmek gerekiyor bu tabiki benim şahsi görüşüm:black ops ,mw3 den daha güzel geliyor bana bilmiyorum sanki daha çok eğleniyordum,Taa ki mw 3 çıktı ,black ops daki kadar heyecan sarmadı çünkü aynı grafik ve ilerleme yok sanki haritalar çeşitlendirilnmiş o kadar.Black opsun tüm harita paketlerini indirdim ve hiç pişman değilim hala da oynarım büyük keyifle.
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3 online black ops'tan yavaş mı? bana mı öyle geli  Gönderilme zamanı: 25 Ara 2011, Pzr 17:36:29 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
mw3'de haritalar çok daha büyük ondan belki olabilir @yaki'nin dediği gibi
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3 online black ops'tan yavaş mı? bana mı öyle geli  Gönderilme zamanı: 25 Ara 2011, Pzr 20:28:13 |
| Site Admin |
 |
|
|
Evet MW3'de daha yavaş koşuyorlar ama silahına göre. Ama diyelim ki sniper aldın, ikincil silahın tabanca bile olsa kaplumbağa gibi gidiyor.
Millet killzone 3 ü sevmezdi daha yavaş hareket ediyoruz diye, derdik ki mühimmatlara göre böyle bu durum. Derlerdi ki gerçekçiliğe gerek yok, uçsun tempolu olsun derlerdi. Şimdi MW3 kısmen bu gerçekçiliği yapayım dedi, kimsenin birşey dediği yok. Herkes memnun, bence MW2'deki gibi hızlı ve sınırsız koşma olsa daha iyiydi.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3 online black ops'tan yavaş mı? bana mı öyle geli  Gönderilme zamanı: 26 Ara 2011, Pzt 01:51:35 |
| Site Admin |
 |
|
Niye lan MW2'de dedim mi  MW3 çıkana kadar oynadım, MW'yi zaten o saçmalık var diye tercih ediyoruz. Ufak harita, hızlı adam, tek kişilik ordu. Olay bu.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: cod mw3 online black ops'tan yavaş mı? bana mı öyle geli  Gönderilme zamanı: 26 Ara 2011, Pzt 13:38:11 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
cod 7'de daha mı farklıydı yaw? 
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|