|
Zaman: 06 Şub 2012, Pzt 11:10:52
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
yaseminyy
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter için soru habertürk gazetesi  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 13:33:53 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Merhaba Habertürk Gazetesi'nden Yasemin Candemir ben. Playstation tutkusu ile ilgili bir yazı dizisi hazırlıyorum. Aşağıdaki sorularıma bir tutkulu ve bu forumun editörlerinden biri olarak yanıt verirseniz sevinirim. -Siz kendiniz için ben bir playstation bağımlısıyım diyebilir misiniz? -Günün hangi saatinde playstation oynamak için fırsat buluyorsunuz? -Playstation arkadaşlarınız arasında sürekli maç yaptığınız kimler var? -Sizce siz bu oyunda en iyilerden biri misiniz? -Eğer zamanınız olsa sabahtan akşama kadar playstation oynar mıydınız? -Playstation'da sizden iyi olduğunuzu düşündügünüz kim var? -Bu bağımlılığın hayatınızı etkilediğini hiç fark ettiğiniz oldu mu? Bunun için nasıl bir önlem aldınız? -Hiç kız arkadaşlarınızdan playstationla ilgili veryansın duyduğunuz oldu mu? -Bu oyunun nesi sizi bu kadar çok rahatlatıyor? -Sizce Türkiye genelinde kaç playstation bağımlısı var? -Bu insanları genel olarak tanımlayabilmek mümkün mü? Siz onları anlatsanız hangi kelimeliri kullanırdınız? Oyunlar Türkiye'ye gelmeden yurtdışına sadece bu amaçlı giden insanlar var mı? Tandığınız en fanatik playstationcu kim. Onunla da röportaj yapabilir miyim? Teşekkürler Sevgilerimle Yasemin Yurtman Candemir 0533 478 97 97 yyurtman@cyh.com.tr
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 14:36:21 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
Hile ve Ekran Görüntüleri Editörü olarak cevaplamak istiyorum -Evet diyebilirim. -Saat 5-6 civarında oyun oynama fırsatı bulabiliyorum. -Çocuklukdan beri arkadaşım olan Adem isimli kardeşim. -Evet en iyilerinden biriyim. -Zamanım olsa sabahtan akşama kadar PlayStation oynamazdım. -Multiplayer konusunda Dünya birincilerini herzaman kendimden üstün görmüşümdür. -Hayatımı çok etkiledi.PlayStation'a ara verip hayatımdaki olayları toparlamaya çalıştım. -Hayır. -Kafa dağıtıyor, oyunda öldürerek stret atıyorum. Kısacası güzel olan her oyunu oynadyıp konuyu çözmeye çalışırım.Meraklı bir insanım. Altyazıları çeviri yapmaya çalışırım. -Türkiye'nin yarısından çoğu bence bağımlıdır. -Nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama bence kimse bir oyun için yurdışına gitmez. Artık günümüzde sipariş olayları var.. -Tanıdığım en fanatik PlayStation'cu bu siteden crazy_rb nikli üyemizdir
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
yaseminyy
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 14:42:59 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
-Gerçek isminizi öğrenebilir miyim? -siz playstation forumunu yönetmek dışında ne iş yapıyorsunuz? -Haberde yayınlanmak üzere playstation oynarken bir fotoğrafınızı alabilir miyiz? -bir de playstationun anlamını daha detaylı olarak yazabilirseniz çok mutlu olurum. ayrıca crazy-rb'iye nasıl ulaşabileceğim konusunda beni yönlendirebilirseniz sevinirim. teşekkürler Yasemin Candemir mailim yyurtman@cyh.com.tr
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 14:56:10 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5858 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
cryaz ve evren in bana geçen yaptıkları eşşek şakasından beri böyle sorulara cevap vermiyorum,
gerçekse bile, en azından üniv öğrencisi bir editör yanıtlarsa lise talebelerimiz yerine daha tok olacaktır
[Burkay ın kişiliğiyle alakalı değildir bu fikrim genel itibarıyla böyle düşünmekteyim]
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://www.facebook.com/ham.kulturhttp://sagulsoy.blogspot.com/http://about.me/saitgulsoy
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 15:30:14 |
 |
|
yaseminyy yazdı: -Gerçek isminizi öğrenebilir miyim? -siz playstation forumunu yönetmek dışında ne iş yapıyorsunuz? -Haberde yayınlanmak üzere playstation oynarken bir fotoğrafınızı alabilir miyiz? -bir de playstationun anlamını daha detaylı olarak yazabilirseniz çok mutlu olurum. ayrıca crazy-rb'iye nasıl ulaşabileceğim konusunda beni yönlendirebilirseniz sevinirim. teşekkürler Yasemin Candemir mailim yyurtman@cyh.com.tr- Burkay -Dil Bölümü öğrencisiyim. -Duruma göre vereblirim -PlayStation türkçesindende anlaşıldığı gibi bana Oyunİstasyonunu anımsatıyor. -crazy_rb ile görüşmek isterseniz üyelere bakmanız yeterlidir sait abi evren abi ve crazy_rb banaa şaka yaptılar.. Ben pek yemedim ama evren abi kendini herşeye soktu. Adam kendini puşt bile yaptı bi otopark mafyası demediği kaldıydı 
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 15:56:07 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2046 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Yasemin Hanım merhabalar; Yazı diziniz gazetede yayınlanacağı tarihleri bize bildirebilirseniz, o gün bizde sitemizde haber yaparız daha çok arkadaşımız okur... Crayz arkadaşıma birazdan durumu haber vereceğim. O size en güzel şekilde yardımcı olacaktır.
İyi çalışmalar...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
crazy_rb
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 19:14:06 |
| Haber Editörü |
 |
Kayıt: 19 Mar 2008, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 2042 Konum: Almanya
|
|
yaseminyy , Yasemin hanım ben sitemizin Haber Editörü Crazy_rb, benimle iletişime geçmek istemişsiniz. Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?
En son crazy_rb tarafından 15 Mar 2010, Pzt 22:08:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ PS3 60 GB PAL + PS3 Slim 120 GB PAL - Sony Bravia 32"
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 19:25:13 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2967 Konum: World of SoulCalibur
|
Bir şakalar dönüyor burlarda hayırdır. Bu Yasemin hanım da kimin nesi, bu şaka olmasın Bir ulaşmaya çalışayım kendisine gerçekten o mu değil mi ? Bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Gazeteci neden telefon nosunu açık açık yazsın, neden direkt kişi ile bağlantıya geçecekken burda ilkokul çoçuğu gibi anket tarzı konuya yazsın?
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: cold_winter - video editörü  Gönderilme zamanı: 15 Mar 2010, Pzt 20:11:08 |
 |
|
şu şaka olayını kapatalım olmuş yaşanmış.. ehuehe ne zaman gazetelere çıkacağım her türlü bilgiyi vermeye hazırım.. Manşetlerde Yılın Oyuncusu, Oyuncu Ciddiyeti olarak çıkmak isterim 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|