Zaman: 22 May 2012, Sal 23:38:39

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Dust 514 / Playstation 3 Exclusive
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011, Sal 23:52:38 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

YouTube Link

YouTube Link

2012 yılında çıkacak olan ve E3'de tanıtılan Dust 514 şimdi den tanıtım videoları ile beni büyüledi, özellikle üretici firmanın tutumu Playstation Kullanıcılarını özellikle beni baya bir etkiledi açıklamaları şöyle;E3 2011'in süprizlerinden bir diğeri de, daha önce mutliplatform olarak duyurulan Dust 514'ün Playstation 3'e özel olarak geleceğinin açıklanmasıydı.

Bilindiği gibi EVE Online evrenini aksiyonla tanıştıracak olan Dust 514, MMO-FPS türünde bir oyun olarak karşımıza çıkacaktı. Dust 514'ün sadece Playstation 3 platformuna çıkmasıyla ilgili olarak gelen sorulara yanıt veren yapımcı koltuğundaki isim Thomas Farrer, durumu şu sözlerle açıkladı:

"Eğer oyunu multiplatform olarak getirseydik, karşılaşacağımız bazı aldatıcı sorunlar olurdu. Onun da öncesinde bir yapımcı olarak dengeyi bulmanız gerekir. Tek platform üzerinde çalışmak, iki platformda birden çalışmaktan daha iyidir. Böylelikle teknik olarak ortaya çıkabilecek pek çok kullanışsız ve tuhaf risklerden kendinizi sıyırmış olursunuz. "

Bu sözlerin ardından EVE Online dünyasını son 7-8 yıldır nasıl desteklediklerini ve bitmek bilmeyen bir yapım aşaması gibi sürekli çalıştıklarını vurgulayan Farrer, aynı duygu ve düşüncelerle Dust 514'ü de sürekli güncel, yeni ve canlı tutmaya çalışacaklarını açıkladı ve aslında Microsoft'a taş atarcasına şöyle devam etti:

" Bu yüzden uzun yıllar ilişki içerisinde olacağınız platform sahibinin tutumu da çok önemli. Bu konu da Sony'nin daha açık görüşlü olduğunu söylemeliyim. Yapmak istediklerimiz de bizi kısıtlamayacaklar. "

" Biliyorum, aptalca görünebilir ama; Xbox Live'da kimliğiniz, sizin Xbox Live kimliğinizdir. Ancak EVE Online evreninde kim olduğu belli olmayan insanlar oldukça önemlidir. "

Dust 514, Playstation 3 platformuna özel olarak 2012 yılında PSN aracılığıyla çıkışını gerçekleştirecek. Kapalı betanın ise bu yıl sonunda gelmesi bekleniyor.

Alıntı""

Kendimce yorumum, görüntüler, efektler, ses efektleri çok iyi olmuş tabi bu tanıtım %100 bitmiş halini de görmekte fayda var, zaten çıkış zamanına kadar gelişecektir ve daha iyi olacaktır. Patlama sahneleri müthiş olmuş, eksiklikler göze çarpan biraz daha canlılık katılabilir ama dediğim gibi çıkış tarihine kadar oyun zaten geliştirilecektir. Yeni bir Exclusive geliyor umarım oyun zevkimizi en üst düzeye taşımaya, God of War - Killzone - GT5 - Uncharted - Resistance gibi oyunlara yardımcı olur, beklentim şu videolara bakarak yani tanıtıma baya yüksek oldu hadi hayırlısı

dipnot; başlık göremedim dust 514 hakkında açayım dedim başlık.

Mesaj Başlığı: Re: Dust 514 / Playstation 3 Exclusive
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011, Çrş 00:06:21 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Dostum nice oyunlar böyle geldi kimisi fıs çıktı kimisi güzel oyunun oynanabilirliğini görmeden yorum yapmak boş :idea:

MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011, Çrş 00:09:48 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

hacı haklısın zaten dediğim gibi oyun zevkimizi umarım üst düzeye taşır, diğer exclusiveler gibi, ancak bazı oyunlar gelmeden kendini belli ederler yani , mesela Assassin's Creed gibi, oyun çıkmadan kendini kanıtladı, mükemmel bir oyun alacağını gösterdi, ancak sadece tabi grafik oyun motoru vs yorumlamamak lazım, oynanabilirlikte önemli ancak bir oyun çıkmadan araştırmak bakmak değerlendirmek lazım grafik,ses, efektleri falan, sonra oynanabilirlik incelenir çıkınca. Ha zaten başlığın amacını saptırırsak bu amaçlara ulaşamayız. Açıkcası benim açtığım başlık araştırmak yenilikleri yazmak, oyunu tartışmak amaçlı ,bilgilenelim tartışalım ilerde 100 küsür liramız boşa gitmesin çıktığında. İnceledikçe oyunun nasıl bir havada, nasıl bir kalitede olacağını görmekte fayda var, inceleyelim fıs çıksın yada efsane olsun maksat hem ekşın, hem takip etmiş oluruz.

dipnot; Oyun bana o ışığı verdi ilerleyen zamanlarda ne olur ne olmaz bilemem kısmet bakalım umarım güzel oyun olurda oynarız bol bol ;)

MesajGönderilme zamanı: 28 Eki 2011, Cum 20:20:29 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

güzele benziyor ya inşallah mp oyuncu sayısı şöyle bi 128 falan olurda mag tadı verir

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: