Zaman: 22 May 2012, Sal 23:39:06

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Düşük çözünürlük sorunu
MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011, Cum 18:09:02 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar evimde linkte bulunan plazma var.Hd özellik yok düşük çözünürlük sorunu var.
İkinci el ps3 alacağım fakat düşük çözünürlük ve hd özellik olmaması düşündürüyor beni.Bir arkadaşım ps2 gibi görüntü kalitesi alırsın dedi iyice şüpheye düştüm.Evimde zaten güçlü bir masaüstü var.Amacım yazın denizden kalan vakitlerde arkadaşlarla ps3 oynamak.Eğer çok kötü görüntü kalitesi alırsam oynamaya gerek yok.

Sizler ne diyorsunuz güzel görüntü alabilir miyim? Ps3 nimetlerinden faydalanabilir miyim?
http://www.lcd-plazma.com/Profilo-TVP-4 ... zma_88.htm #-o

Mesaj Başlığı: Re: Düşük çözünürlük sorunu
MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011, Cum 18:13:34 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

laziko53 yazdı:
Arkadaşlar evimde linkte bulunan plazma var.Hd özellik yok düşük çözünürlük sorunu var.
İkinci el ps3 alacağım fakat düşük çözünürlük ve hd özellik olmaması düşündürüyor beni.Bir arkadaşım ps2 gibi görüntü kalitesi alırsın dedi iyice şüpheye düştüm.Evimde zaten güçlü bir masaüstü var.Amacım yazın denizden kalan vakitlerde arkadaşlarla ps3 oynamak.Eğer çok kötü görüntü kalitesi alırsam oynamaya gerek yok.

Sizler ne diyorsunuz güzel görüntü alabilir miyim? Ps3 nimetlerinden faydalanabilir miyim?
http://www.lcd-plazma.com/Profilo-TVP-4 ... zma_88.htm #-o

2 sene once ps3 u 74 ekran tuplude oynuyoduk evet goruntu ps2 gıbı ıdı ama genede sarıyodu hocam aman aman bı goruntu bekleme sonucta hdım cıkıs yok scartan alıcan kabloyu o yuzden ahım sahım bı goruntu olmaz,ama 40'' lık bı tv 102 cm oldugu ıcın genede arkadaslar ıle oynarken artık pes mı fıfamı sarar dıyorum ben bence tabı ılerde bı hdım cıkıslı tv alırsın ama denemeye deger tv kurtarıyo bence.Ama xbox s scart goruntude daha cok tercıh edılıyomus dıyolar xbox kulanıcılarına sormak lazım bence denemeye deger ve zevk ta alır ınsan.

MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011, Cum 18:22:50 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Plazmanın cozunurlugu dusuk oynayabılırsın ama cok guzel bır goruntu beklıyorsan bekleme.Bıraz sabredersın ılerde hdmı lı tv veya monıtor alırsan guzel guzel oynarsın.Mesela xbox360 ta monıtore baglayınca 1900*1080 cozunurlugunde goruntu alabılıyorsun VGA' dan =)) Plovdivli kardesım bilir onunla uzun uzun konusmustuk bende ps3 var ve bunu bır xbox ıle takas edıcektım sırf bu hdmı olmayan tv yuzunden tuplu tv yuzundendi ama bıraz sabredınce hersey duzeldı full hd bır plazma ve ayrıyetten xbox360 alındı .. Biraz sabretmek gerek kardesımkı hersey tam olsun şimdi hem xbox hem ps3 takılıyorum.Xboxta oynamadıgım oyun kalmadı piyasadakı oyunlar beleş internetten indir cek dvd ye :mrgreen: ps3 tede onlıne'ı iyi olan bir oyun iye onlıne takılıyorum oyle gecıyor zaman....Oyuzden al ps3 sen takıl o tv de bı sure sonra gelır gerısı..

MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011, Cum 18:28:21 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Çok harika bir görüntü tabiki beklemiyorum ama ps2 ve bilgisayar kalitesinde görüntü alacaksamda pek gerek görmüyorum.Onlardan daha iyi şekilde görüntü alabileceksem alırım o zaman.Tabiki 1080 lik bir görüntü beklemiyorum.:)

MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011, Cum 19:27:19 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

al sen al goruntu ps2 den guzel olacak emın ol

Resim

CLAN = Bullets of Revenge®

Barışta, Oğullar Babalarını, Savaşta İse Babalar Oğlullarını Gömer. (Croesus)

Videolar= http://www.youtube.com/user/TheYengec1907/videos

MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011, Cum 20:32:08 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

laziko53 yazdı:
Çok harika bir görüntü tabiki beklemiyorum ama ps2 ve bilgisayar kalitesinde görüntü alacaksamda pek gerek görmüyorum.Onlardan daha iyi şekilde görüntü alabileceksem alırım o zaman.Tabiki 1080 lik bir görüntü beklemiyorum.:)

Bilgisayar kalitesinde görüntü alman zaten imkansız kardeş. İsterse evinde Full HD + 3D tv olsun, PC kalitesi her zaman konsollardan üstündür zaten.

Ayrıca ps2 gibi görüntü olmaz en dandik televizyonda oynasan bile. Sanki grafikler ps2 grafiklerine mi dönüşüyor, sadece pixel düşüyor geriye kalan tüm görsel opsiyonlar yine ps3 kalitesinde. Ps2 gibi görüntü diye birşey yok yani, düşük pixelle düşük grafiği karıştırmamak lazım.

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2011, Sal 21:19:26 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Peki arkadaşlar ben ps3 ü linkteki plazmaya bağlamak için hangi ara kabloyu almam gerekiyor.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: