Zaman: 23 May 2012, Çrş 00:24:55

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Ethernet Bağlantı Sorunu
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 19:14:34 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Selam arkadaşlar,öncelikle vatani görevimi yaptığımdan dolayı bi süre sizlerle olamamıştım,süreci sağ salim( [-o< ) tamamladıktan sonra tekrar sizlerleyim herkese tekrardan merhaba :lol:

5 ay ps3ümden ayrı kaldıktan sonra büyük bir hevesle Bf3ü aldım.Ancak garip bir durum söz konusu oldu.Bağlantı değişik zaman aralıklarıyla kopuyordu.İlk önce bunun oyundan olabileceğini düşünerek portlar açtım.Ancak pek bi çare olmadı.2 gündür de ps3ü açar açmaz modemle bağlantı kopuyor.Ethernet kablosunun bağlı olmadığı gözüküyor.4 farklı kablo ile denedim aynı sıkıntı devam ediyor.Kabloları pcde denedim herhangi bir problem yok çalışıyorlar.Modemi mi değiştirmeliyim ki modemi zaten yeni almıştım fazla kullanma fırsatım olmamıştı.Bu sıkıntı hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Mesaj Başlığı: Re: Ethernet Bağlantı Sorunu
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 19:19:09 
Ceo
Kullanıcı avatarı

İnternet'te şu günlerde biz de çok sıkıntı yaşıyoruz. Belki de kopmalar ondandır. Her 15 dakikaya bir kopuyor bizim bağlantılar da. Modemi açıp kapatmaktan bıktım.

Bir diğer tavisyem de wireless denemen. PS3 e wireless den bağlanmayı da dene istersen.

Kaç demo yükledim, kopmalardan hepsi sil başa döndü. Yüklediğim halde hatalar alıp silip tekrar yüklüyorum bu aralar...

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 19:25:31 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

İnternetten kopmadan daha çok modem ile ps3ün bağlantısı gidiyor.Wireless ile bağlanmaya çalıştım ancak access point bulunamıyor uyarısı çıkıyor.Nette biraz araştırdım yazılanlar genelde eski tarihli pek bu sorunu yaşayan yok sanırım.

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012, Cum 22:21:13 
Trophy Editörü
Kullanıcı avatarı

Bende de 40 GB PS3 var aynı problem olmuştu (arkadaki data yeşil ışık sönüyor bir süre sonra), dik koymuştum 3 ay bir daha yapmamıştı ondan sonra gene yaptı (ilginç ve bir açıklaması yok).
Bende böylece satmaya karar verdim bozuldu diye gittim o arada yeni ps3 aldım bu makinayı da arkadaşa gönderdim istanbul'a belki olur diye tamir için...
Arkadaşım tamire götürmeden evinde denemiş yaklaşık 20 GB download yaptı varamısın dememiş, online oyun oynamış tıkır tıkır hiç bir problem yok nedenini çözebilmiş değilim şimdi bu 40 GB lığı satıcam artık boşuna aldık yeni ps3 ü anlayacağın ama bir iki arkadaşına götürüp onda denemeni tavsiye ederim, boşuna benim gibi yeni ps3 alıp masraf etme derim...
Yakında satış ilanımı görürsün... O:)

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012, Pzr 01:42:19 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Bendeki de 40 gblik makina.Dün akşamdan beri yenisini almayı düşünüyorum bu bahaneyle ps3ü yenilemiş olurum.Bu akşam dik koyarak denedim ancak pek bi faydası olmadı :mrgreen: Farklı modem,farklı kablo,farklı pozisyonlar deniyorum ancak bana mısın demiyor.Dün gece ilk defa 5 saat aralıksız oynayabildim ama bugün sorun tekrar yüz gösterdi ne biçim iştir anlamadım. #-o

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012, Pzr 15:43:03 
Trophy Editörü
Kullanıcı avatarı

Başka bir yerde dene hocam başka bir arkadaşının evine git orada dene, bir de öyle test et çıkar o makinayı o evden.. O:)

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: