|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 00:26:19
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
atinckoc
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eki 2008, Cmt 16:23:44 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 23 Haz 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 312 Konum: beşiktaş çarşısı
|
|
dün ilk defa dts destekli bi oyun oynadım nba 2k9 sesler inanılmaz güzeldi topun parkeye her değişinde gerçek top sürme hissini yaşıyosunuz.seyirciler mükemmel smaç bastığınızda çıldırıyorlar.
_________________ [url=http://www.xboxlc.com/profile/atikoc]
[/url]
|
|
|
|
 |
|
atinckoc
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 11 Eki 2008, Cmt 16:28:04 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
murat sağol teşeekür ederim.
[/url]
|
|
|
|
 |
|
RaymonD_RonY
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Ara 2008, Cmt 12:54:23 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 04 Ağu 2008, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 191 Konum: Karaman
|
yıllık konuyu diriltmiş olucam ama bu verdıgın lınk calısma asamasında bız bu cıhazı nerden alabılırız???
bulamadım hıc bı yerde kafayı yiyeceğim 
_________________ OYUNLAR:Prototype,Infamous, Fifa 2009 BİTENLER:Transformers,Resistance fall of man,Motor Strom,Ninja Gaiden,DarkSector,HeavenlySvord,Stranghold,Devil May Cry 4,Army of Two,Assassin´s Creed,Burnout Paradise,Bourne,MGS4,GTA4,GT5,James Bond,Midnight Cl
|
|
|
|
 |
|
atinckoc
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Ara 2008, Cmt 15:17:58 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
RaymonD_RonY pm attım kardeşim.
[/url]
|
|
|
|
 |
|
RaymonD_RonY
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Oca 2009, Sal 14:56:44 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
tekrar tekrar özür dileyerek bu konuyu diriltiyorum abide sana bir kac sorum olucak benım;
şimdi ben bu sistemi aldım, odamın ıcıne dagıttım uyduları yanı olması gerektıgı arkadakılerıde arka tarafa koydum yanlız cok uzaga değil...
uyduları test ederken sub dan cok guclu ses gelıyor ama muzık dınlerken
kademe 10'a getirmeme ragmen bekledıgım sekılde vurmuyor bass
ve oyun oynarken yada muzık dınlerken 40.kademe bana nerdeyse yeterlı bıle degıl ama sen anca 40 a gelebıldım dıyınce acaba benmı yanlıs bir şeyler yapptım dıye dusunuyorum.
kademeyi 60 a getırdıgım zaman biraz tırstırıcı oluyor 80 .kademedede içerde durulmuyacak gıbı bı hava estırmedı
eski creative 5+1 sistemimde sub masamın ustundeydı bunu masanın altına koydum o yüzdenmı yeterısz gelıyor acaba bana ?
bide yapılması gereken bı ayar varsa onu yapalım senın anlattıgın performansı almıs degılım ben henuz 
_________________ OYUNLAR:Prototype,Infamous, Fifa 2009 BİTENLER:Transformers,Resistance fall of man,Motor Strom,Ninja Gaiden,DarkSector,HeavenlySvord,Stranghold,Devil May Cry 4,Army of Two,Assassin´s Creed,Burnout Paradise,Bourne,MGS4,GTA4,GT5,James Bond,Midnight Cl
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Oca 2009, Sal 15:46:13 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
|
dinlediğin parçalarda sanırım baya bi bas var bana pm ile yollarmısın isimlerini.bendede z5500 var bakalım nasıl oluyo bunda
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
RaymonD_RonY
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Oca 2009, Sal 17:21:23 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
hehe tmm akşam tekrar tes edıp size yollarım sarkıların ısımlerını
ben çözüm arıyorum gerçi ama olsun....
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|