Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:15:13

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!
MesajGönderilme zamanı: 24 May 2011, Sal 23:58:06 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

OTTOMANNN yazdı:
arkadas tabloyu koymuş
18+ sampiyonluk:=)

Hocam Şampiyon oldunuz tamam seneye GS olkur obur seneye BJK olur Bursa bıle olmus herkez olur Been BJK taraftarıtım Yıldırım demır oren den nefret edıyorum transfer yaparak goz boyuyo sunu soylım sana 2 kupa kazandık 2 sene once sızıde catır catır ezdık Turkıye kupasında sampıyonda olduk ama o anlık sevınc, yanı bana avrupada 2000 yılındakı gs nın basarısını tekrarlıcak takım soyle varmı yok aga yok olmazda zorr yanı anlatsana bana gecen sene kımlere elenmıs fener kımlerı eleyememıs sunu sana soyleyeyım ben bjk lı olarak bjk nın avrupada kımı alırsa alsın,basarı saglayacagına ınanmıyorum neden dıcesın bıze asker lazım bır suru komutan var zaten, FB ye de cok adam lazım avrupaya cıkınca bu kadro bır sey yapmaaz hakemlerde turk olmayınca mahmut ta basta yokk off babam off azız de burda sonuk kalır yanı avrupadakı ıs korıdorlara ınıp hakeme baskı kurmaya benzemez gorucez gene sampıyonlar lıgınde ne olacak ama ts nın kacırmasına uzuldum fb nın avrupada olması daha ıyı onuda soylım gene4de tecrube var ama bjk de fb de gs gıbı avrupada basarı yaaklayamıyo? bu kesın bısey zıco ıle ceyrek gordunuz zıko nerde kardesım onu de bana yanı tr lıgı bellı bır gun sampıyosnun avrupada PORTO gıbı bı takım yarat baska lafa soze gerek yok bence PORTO bunun en buyuk orenegıdır varmı onlar gıbısı adamlar darpane gıbı oyuncu basıyo rersemn:) yanı alım 1 satıs 10 hewlal olsun.

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011, Çrş 00:24:28 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

hala bitmedi mi bu tartışma :mrgreen:

fb li arkadaşların sevinme yöntemi mi bu kör tartışmalarda vakit öldürmek anlamıyorum ki,
muhatap olmayın gidin şampiyonluğunuzu kutlayın, sevinin eğlenin... ne alıp veremediğiniz var diğer takımlarla...

şamp. olup sevinemiyorlar ya, o da ilginç :mrgreen:

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011, Çrş 00:49:33 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Bu tür konular açmadan önce forum kurallarını okuyunuz...

forum-kurallari-gunceldir-t5866.html

*Forumlarda Dini, Siyasi ve Futbol tartışması içerikli konular açmak yasaktır. Bu tür konular, forum kullacılarını fanatiklik ve düşünce ayrımından dolayı ağır tartışmalara itebilir, sonucunda hakaret ve küfürleşmeler doğurabilir.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: