|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:15:44
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 00:03:58 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
kretase
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 01:42:49 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 15 Nis 2008, Sal 00:00:00 Mesajlar: 496 Konum: İstanbul Kartal
|
|
hakemle alakası yok son maça bakar adam pat diye elinden kaçırır neymiş efendim tutamadım mış ulan öyle gol mu yenır be
_________________ Traxxas Revo 5309 convert to EP
|
|
|
|
 |
|
OTTOMANNN
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 03:04:21 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
biz bize yeteriz evelallah gecen seneki son maç dün gibi... düşünün gecen sene bize son maçta ders verip şampiyonluğumuzu bursaya verdiren ts,dersi bu seneye saklasa kendisi sampiyon olurdu belkidee:) şampiyon oldugumuzdan cok fener düşmanı ts nin şampiyon olmasına engel oldugumuza daha cok seviniyorum çok şükür  15 yıl önce tam şampiyon oluyolardı fener engelledi  buda en az bi 15 sene daha gider inşaallah:)
_________________   MAĞRİFET YAŞARKEN ALLAH A ULAŞMAKTIR,ÖLDÜĞÜNDE FİRAVUNLARDA ALLAH A ULAŞIR
|
|
|
|
 |
|
ThUgLiFe
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 03:36:31 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 28 Mar 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 269 Konum: staples center
|
|
engelleme stilleriniz hiç hoş değil ama 1996 yılında yapılanları ben hala unutmadım bu sene yapılanlar zaten ortada onceki senelerdede cem papila vakalarınıda unutmamak gerek eğer bu lig bir ingiltere ligi olsaydı hakemler ingiliz olsaydı trabzonspor 3 hafta once sampiyonlugunu ilan etmişti(bkz. gençlerbirligi(lugona ofsayttan gol,niang ucarak penaltı),buca(3 1 den 5 3 komik penaltı),karabük(emenike vakası),gs(fb atsa en az biri verilebillecek 3 golden hepsinin iptal edilmesi),bjk(ferrari),sivas(1-1 ken sivasın ofsaytla kesin penaltısı),antep(en fazla 3 dakka uzaması gereken macın 6 dakka uzatılması),ankaragücü(3 penaltı 1 kırmızı kart),eskişehir(bülent uygun vakası........ macları ) Fenerbahçe şampiyon olsun bizi avrupada temsil etsin tabiki ama böyle futbolu çirkinleştirerek şaibeyle olursa bunu kim ister neden türkiyenin 4 te 3 fenerden nefret ediyor büyük oldugu içinmi ? yoksa yaptıkları içinmi ? büyük oldugu için nefret ediliyor diyenlere sorarlar gsden neden bukadar edilmiyor adamların uefası bilem var....
|
|
|
|
 |
|
OTTOMANNN
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 03:55:58 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
bjk ve gs yarıstan kopmasa ts 5nci olurdubence.ts de 2nci sınıf topcu dolu ayrıcaa ts gecen sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi ama şampiyon olamadı,ama fb bi sene sonra hem engelledi hemde de sampiyon oldu ilahi adalet men dakkadukkaa:) alex e laf söyleyen kardes Alex dünyanın en büyük kupasında bizi 5nci yaptı ve ş.ligi asist kralı oldu hemde 3 sene önce kasap hasanla manav hakkı zamanında değil uefa com a gir de bak alex e neler diyorrr Türkiyeye gelmiş en faydalı topçu
_________________   MAĞRİFET YAŞARKEN ALLAH A ULAŞMAKTIR,ÖLDÜĞÜNDE FİRAVUNLARDA ALLAH A ULAŞIR
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 11:37:06 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
fenerbahçe için şu çok gerçekçi bir yaklaşım olur; şampiyon olalımda nasıl olursak olalım... 
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
insomnia
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 11:43:56 |
| İnceleme Editörü |
 |
|
OTTOMANNN yazdı: bjk ve gs yarıstan kopmasa ts 5nci olurdubence.ts de 2nci sınıf topcu dolu ayrıcaa ts gecen sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi ama şampiyon olamadı,ama fb bi sene sonra hem engelledi hemde de sampiyon oldu ilahi adalet men dakkadukkaa:) alex e laf söyleyen kardes Alex dünyanın en büyük kupasında bizi 5nci yaptı ve ş.ligi asist kralı oldu hemde 3 sene önce kasap hasanla manav hakkı zamanında değil uefa com a gir de bak alex e neler diyorrr Türkiyeye gelmiş en faydalı topçu alex e lafım yok sağlam topçu vesselamda , benim anlamadığım bir nokta var. fener nasıl 5. oldu ? şampiyonlar liginde 5.lik-6.lık yada 7.lik-8.lik maçlarımı yapılıyor yoksa benim dünyadan haberimmi yok? zira 5,6 yı falan geçtim, şamp. liginde 3.lük maçının bile yapıldığını görmedim  son olarak kasap hasanların manav hakkıların zaman dilimini öğrenebilirmiyim ?
_________________ My son… the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name… “Arthas”. "God is a dj" "I can't get no sleep"
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 12:36:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
herkes kendi takımıyla ilgilense, el şeyiyle gerdeğe girmiş fbn li olan da olmayan da... adamlar şampiyon oldu işte, laf söylemeyein.. illa bişey diyeceksniz tebrik edin... fb li arkadaşlar da şampiyonluklarını kutlasınlar fikir güreştireceklerine... ----------------
bir GS li olarak FB yi şampiyonluğundan ötürü kutluyorum, Allah avrupada utandırmasın giden tüm takımlarımızı...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: FENER Şampiyon!!!!!  Gönderilme zamanı: 23 May 2011, Pzt 13:26:49 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 20 Kas 2006, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 2140 Konum: KÃBUSLARIN
|
Lig şampiyonluğu amaç değil Avrupa kupalarına gidiş için araç olmalı, umarım önümüzdeki sezon bütün Türk takımları Avrupa'da başarı sağlar. 
_________________  PSN id: Nightmare666-82
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|