|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:16:12
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
maradonadona
|
Mesaj Başlığı: Re: Fenerbahçe 2011-12 Sezonu  Gönderilme zamanı: 21 Eyl 2011, Çrş 11:04:03 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 21 Nis 2008, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 360 Konum: izmir
|
alexfb10 yazdı: Spor-Toto Süper ligin son şampiyonu , ilk 2 haftadan sonra ilk puan kaybını bu hafta yaşadı.Manisaspor la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe , çok kötü bir futbol sergiledi.
Hatalar : Aykut Kocamanın yaptığı yanlış değişikler ve kadro seçimi...vede yapmış olduğu geç değişiklikler...uğur boral bu maçda sol kanatda başlamalıydı....caner yine aynı tas aynı hamam devam ediyor yahu bu çocuk ne kadar bencil ? kendi takımı içinmi oynuyor kendisi içinmi oynuyor çözemedim..aldığını vurdu maçda...yok böyle birşey...defans da özellikle bilicaya hiç güvenmiyorum lugano nun yokluğunu arıcaz anlaşılan....orta sahada özellikle gökayı çok beğendim bu çocukda bi ışık gördüm....kaptığı toplar bitmek bilmeyen enerjisi...bence selçuğun yerine gökayın oynaması lazım ki ,selçuğun sakatlanması gökaya bir şans doğdu....ancak aykut hoca sezeri göbekte oynatabilir...ayrıca aykut hoca bu maçda çok hata yaptı görüyorsunki maç gidiyor , ne diye sezeri oyuna almazsın anlamamki? değişikliklerde çok geç kalındı...ayrıca bekir den sağ bek yaratmaya çalışmak , intihar etmek demektir...artık gökhan gönül ve emrenin dönüşünü sabırsızlıkla bekleme moduna geçtik taraftar olarak....söz sizde...yorumlarınızı bekliyorum... bu kadar olay üzerine dün akşam oynayan oyuncular ve kocamanımız için tek söyleyeceğim şey helal olsun.. bilica hariç
_________________ Oyunlarım: Logitech Driving Force GT Gran Turismo5 F1 2010 Killizone 3
Oynadıklarım: F1 Championship Edition, Grid, GT5 Prologue,Call of Juarez Bound in Blood, Nba2k10, COD MW, COD5, COD MW2,COD Black Ops,GTA4, Killizone2, Pes 2008, Pes 2009, PES 2010, PES2011, Fifa 09, Fifa 10,Fifa 11, Fifa World Cup 2010, Euro 2008, GT5 Prologue , Resistance1, Battlefield Bad Company, Uncharted1,Uncharted 2, BlackSite Area 51,Metal Gear Solid 4
|
|
|
|
 |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: Fenerbahçe 2011-12 Sezonu  Gönderilme zamanı: 21 Eyl 2011, Çrş 14:11:50 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
|
Orhan yeni sakatlıktan çıkmıştı zaten oyuna girdiğinde de yorgun gözüküyordu
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
ReBRooW
|
Mesaj Başlığı: Re: Fenerbahçe 2011-12 Sezonu  Gönderilme zamanı: 21 Eyl 2011, Çrş 14:49:09 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
|
|
Arkadaşlar Genel itibari ile Fener Kötü oynadı. Gerçi Fener Gaziantep ve Orduspor maçındada kötü oynadı. Kötü oynaması Sorun fakat Rakipler iyi olunca sıkıntı cıkıyor. Mesela Ordu ve Manisa iyi mucadele ettiler ve Fener sıkıntılı bir maç cıkardı. Alex kişisel becerileri ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Şunu yürekten söyleyebilirim. Geçen yıldan önce Alex bek beğenmezdim. Onu birisi tuttuğunda cabuk pes ederdi geçen sene ve özellikle bu sene bayılıyorum Herşeyi ile mucadele veriyor. Gerçekten çok beğenmeye başladım Alex böyle oynadığı sürece herzaman Hagi gibi Hafızalardan asla silinmeyecektir. Birde Aykut Kocaman Durumu var bana katılmayabilirsiniz fakat Bu adam bu işten anlamıyor geçen senede bu şekilde oynatıyordu takımı son dakika golleri ile maç aldığı oldu. Oyunu tam okuyamıyor zamanla belki çok iyi olabilir ama şu haliyle fenerin hocası bu olmamalı. Son olarak`ta Hakem kötü niyeti yoktu akşam Maraton`da baktım evet gol nizami fakat okadar ufak bir farkla. Hakem bunu yakalayamamış olabilir. Niye orda çok kısa zaman içinde karar vermesi gerekiyor. Suclamamak gerekir. Bence İlk yarıda Atılan Semih golü Verilmeliydi.
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
|
|
|
|
 |
|
OTTOMANNN
|
Mesaj Başlığı: Re: Fenerbahçe 2011-12 Sezonu  Gönderilme zamanı: 21 Eyl 2011, Çrş 15:10:44 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
senelerdir bi gercek varki Oda Alex inanılmaz yetenekli bir yıldız ve dünde kaleciye takılmasa yine yapaacaagını yapacaktı takımda emre gökhan ve lugano nun olmaması vede forvette niang yoksa bu oyun normal luganonun yeri dolmaz niangın kide cok zor dolar emre ile gökhan katılırsa biraz daha güçleniriz inşaallah defansada serdar gelirseki bilica lahanasından iyidir yani gecen seneki fb den güçsüzüzz ancak cok değil ve inşaallah bu sendede sampiyonuz bakalım bu sefer ne kılıf uydurcaklarr
_________________   MAĞRİFET YAŞARKEN ALLAH A ULAŞMAKTIR,ÖLDÜĞÜNDE FİRAVUNLARDA ALLAH A ULAŞIR
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|