Kachaq yazdı:
Bende varim.Yanliz vardiyeli isde calistigim icin hergün online olamasam bile haftada 2 veya 3 gün oynayabilirim kabul ederseniz sevinrim mevki sag bek yada orta saha olabilir.
PSN:X_moruk_X
tamam hocam önemli degil sana davet yolladim...oyunu acinca bakarsin imzayi attigindan itibaren resmen Turkey SK Lisin hayirli olsun simdiden.
musicien yazdı:
Alex selamlar bende katılmak istiyorum Psn:fenerB_fc Daha önce hiç takıma katılmadım kişisel oynadım nasıl gireceğimi anlatırsan sevinirim (şifre falan verecekmisin?) Mevki olarak sağ açık olur .Şimdiden teşekkürler
sifre falan yok ben sana davet aticam oyunu actiginda online bolumune geldiginde R3 Tusuna bas ordan mail box yeri var ordaki daveti kabul ediceksin ve maclara baslicaksin..
Maclara girmek icin online games menusunden championship pro diye bise yazar..ordan My club diye bi yer var ve daha sonra maca gir falan yazar sonrada direk soyunma odasina geliosun zaten.
Bide kendin bi oyuncu yaratman gerekiyor.Bu oyuncuyla mücadele ediceksin.Oyuncunu gelistirmen icinde ayri ayri görevler var mesela attigin paslar kaptigin toplar attigin guzel goller sana arti puan olarak geliyor ve oyuncunun gelismesini sagliyor..Bunun icin kendine bi lig yaparsin kariyer bolumunde orda kendini gelistirirsen.Benim tavsiyem bi amerikan ligine gir orda kendi oyuncunla oyna bayagi bi gelisme saglarsin..Daveti yolluyorum hayirli olsun