Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:33:59

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Fifa 11 Turnuvası
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 16:10:03 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bıktım yabancılarla oynamaktan biraz aramızda oyniyalım ben sahura kadar ps3 başında oluyorum diyen arkadaşlarla bir turnuva yapalım fazla kalabalığa gerek yok 10 veya 12 kişi olsun eleme usulu veya lig olur onu kararlaştırırız..çoğu sitede katılıyorum konuyu açan ilgilenmiyor...4,5 yıldızlı takımlarla oynarız hatta isteyen olursa arkadaşı kardeşi filan beraber de oynayabilirler aynı takımda...isteyenler psn yazsın başlayalım en kısa zamanda
PSN:sametbaggio

En son sametbaggio61 tarafından 04 Ağu 2011, Prş 16:34:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Mesaj Başlığı: Re: FİFA 11 TURNUVASI
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 16:31:18 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

sametbaggio61 yazdı:
Arkadaşlar bıktım yabancılarla oynamaktan biraz aramızda oyniyalım ben sahura kadar ps3 başında oluyorum diyen arkadaşlarla bir turnuva yapalım fazla kalabalığa gerek yok 10 veya 12 kişi olsun eleme usulu veya lig olur onu kararlaştırırız..çoğu sitede katılıyorum konuyu açan ilgilenmiyor...4,5 yıldızlı takımlarla oynarız hatta isteyen olursa arkadaşı kardeşi filan beraber de oynayabilirler aynı takımda...isteyenler psn yazsın başlayalım en kısa zamanda
PSN:sametbaggio

Hocam oncelıkle baslıgı kucultemen daha ıyı olur buyuk baslık acmak yasak.Hocam forumda bıraz arastırma yaparsan turnuva yapanların formu var,bı PES cı olarak fıfacılarıda takdır edıyorum muhtesem turnuvalar duzenlıyolar:)yanı hocam fıfa turnuvası baslıgından durumu takıp edebılırsın benden sana bılgı olsun :wink:

Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Turnuvası
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011, Prş 16:35:53 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

yaw hocam kaç tane katıldıysam oynanmıyo hep bişey çıko bide kalabalık oluyo en fazla 10 kiş isityorum hızlı seri olsun devamlı olsun diye

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 3 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: