Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:37:05

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 37 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Fifa 11 Ultimate team
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 17:41:06 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

birisi bu konuda inceleme yada guide gibi bisi hazırlayabilirmi?
mesela gecen gun gold paket aldım,contrat,%10 def vs tarzı kartlarda vardı,napıcagımı bilemedigimden bunları club e yolladım,clubten bu kartları bulamıyorum?bunlar ne ise yarıyor?
ayrıca trade den bir adam aldım,2 mac oynadım, adamla simdi kontrat 0 gozukuyor,bunların kontratını nasıl uzatıyoruz?vs vs birisi bir guide hazırlarsa cok iyi olur

Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team
MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 21:35:41 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Bencede ultimate team olayını iyi bilen birisi rehber hazırlayabilirse çok makbule geçer bende pek çok şeyi anlamayamadım...

Hocam squad'tan kontratı biten oyuncunun üstüne gel kare'ye bas apply item'a bas orda bronz,gümüş ve altın contracts'lar vardır onlardan birine bas kontrat o şekilde uzuyo ama altın olunca veya gümüş olunca ne değişiyo onu bilmiyorum

Senin sorularına binayen benimde bi kaç sorum var

1- zoltan gera'yı satın aldım ama adamın staminası sona yakınlarda 1-2 maç oynatmadım yine aynı değişen bişey yok

2- adam sattım ama para gelmedi, adam yok ortada parada yok gitti güzelim cisse bedavaya

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 00:24:34 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

o incelemeye benimde ihtiyacım var valla paraya kıyıp alacam kartlardan ama sonra patlamasın :D

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 01:19:02 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ben ultimate team 3 senedir oynuyorum herşeyini biliyorum ama nasıl anlatıcam mesele o :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 02:32:35 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Black_Tower yazdı:
o incelemeye benimde ihtiyacım var valla paraya kıyıp alacam kartlardan ama sonra patlamasın :D

Ben 2 tane aldım sandım ki bunu alacaz bitecek meğer sürekli gereken bişeymiş o kartlar yok kontrat yok menajer kontratı, yok fitness bilmem ne bilmem ne :D oynayıp puan kazanmak lazım yoksa para dayanmaz buna

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 14:58:53 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

mesela silver oyuncu aldın,bu adam bi sure sonra gelisip gold oyuncu oluyormu?ozellikleri takımda durdukca veya oynadıkca gelisiyormu?
kontratlar cok kısa suruyor 7-8 mac sonra kontratları bitiyor,anladıgım kadarıyla surekli kontrat uzatmayla ugrasmaktansa,para ederken acık artırmaya cıkartmak daha karlı oluyor
ayrıca webtende takip edilebiliyor bu acık artırmalar fakat cok bagımlılık yaratıcı bisi ama ucuza iyi oyuncu veya hoca vs almak icin en iyi yontem webten takip etmek,cok kelepir dusuyor ölü saatlerde

MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 15:21:13 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kendoka yazdı:
mesela silver oyuncu aldın,bu adam bi sure sonra gelisip gold oyuncu oluyormu?ozellikleri takımda durdukca veya oynadıkca gelisiyormu?
kontratlar cok kısa suruyor 7-8 mac sonra kontratları bitiyor,anladıgım kadarıyla surekli kontrat uzatmayla ugrasmaktansa,para ederken acık artırmaya cıkartmak daha karlı oluyor
ayrıca webtende takip edilebiliyor bu acık artırmalar fakat cok bagımlılık yaratıcı bisi ama ucuza iyi oyuncu veya hoca vs almak icin en iyi yontem webten takip etmek,cok kelepir dusuyor ölü saatlerde

abi öyle bi bahsetmişsinki kelepir fiyat webten takip etmek fln bilmesem 2. el oto satış piyasasından bahsediyorsun sanıcam :mrgreen:

ne artışı
artış ne arar la u.t de

MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2010, Pzr 14:26:10 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaslar bende uc sezondur ultimate team oynuyorum. kontratta gelınce en ıyı konntratlar gold olanı 28 mac uzatabılıyosun bırde 13 mac olanı var tabıkı gold oyuncular ıcın gecerlı fıtnes kartları var bıde onlarda cok onemlı oyuncu 3 4 mac yaptıktan sonra kondısyonu dusuyo ve bıdakı maclarda verımı dusuyo bunun ıcın ya fıtness kart bulup oyuncuya takvıye yapıcaksınız yada 1 mac dınlendırıceksınız sorularınız olursa elımden geldıgı kadar cevaplarım

MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2010, Pzr 15:46:00 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Konum: Herkes Denize Girerken Sizin Mont Giymeniz Gereken Yerden
Gerçekten de editör arkadaşlardan şu Ultimate Team durumuna el atmalarını istemek gerekli. Ayrıntılı bir açıklamaya ihtiyaç duyuyorum, özellikle de kendi adıma konuşmam gerekirse.

MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2010, Pzr 22:43:24 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

tayko2005 yazdı:
arkadaslar bende uc sezondur ultimate team oynuyorum. kontratta gelınce en ıyı konntratlar gold olanı 28 mac uzatabılıyosun bırde 13 mac olanı var tabıkı gold oyuncular ıcın gecerlı fıtnes kartları var bıde onlarda cok onemlı oyuncu 3 4 mac yaptıktan sonra kondısyonu dusuyo ve bıdakı maclarda verımı dusuyo bunun ıcın ya fıtness kart bulup oyuncuya takvıye yapıcaksınız yada 1 mac dınlendırıceksınız sorularınız olursa elımden geldıgı kadar cevaplarım

Peki diyelim ki bi adamı sattık, onun parası hemen geliyo mu? Daha önce cisse'yi sattım para gelmedide

MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 00:39:12 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

tayko hoca bir rehber hazırla da yayınlayalım sitede...

editörlerden fifa oynayan bi ben varım ben de ultimate team alacak kadar zengin değildim önceki senelerde :mrgreen: bu sene de vaktim yok başında geçirecek

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 09:31:18 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

psluvex yazdı:
tayko2005 yazdı:

Peki diyelim ki bi adamı sattık, onun parası hemen geliyo mu? Daha önce cisse'yi sattım para gelmedide

ewet hemen gelmıstır. yada sen oyuncuyu satmamıssındır takımdan gondermıssındır soyle yap takımda bı kartın ustune gel swap yap search le ara belkı oraya atmıssındır ama satıılıga verdıysen satılmıstır

MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 18:00:52 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

tayko2005 yazdı:
psluvex yazdı:
tayko2005 yazdı:

ewet hemen gelmıstır. yada sen oyuncuyu satmamıssındır takımdan gondermıssındır soyle yap takımda bı kartın ustune gel swap yap search le ara belkı oraya atmıssındır ama satıılıga verdıysen satılmıstır

Sağolasın cevap için çok ucuza sattığım için farkı anlayamamışım satılınca hemen geliyomuş para ibrahimovici sattım 15 bin'e koyduktan 10 saniye sonra satıldı ucuza mı gitti ne :) teşekkürler cevap için...

Hocam bide şu taktik olayı tam olarak ne oluyor, mesela rijkaard'ı aldım diyelim manager olarak taktiği 4-3-3 diyelim, takımı 4 3 3 oynatmazsam ne oluyor? Bide takıma taktik antrenman yaptırmanın ne gibi bi getirisi var?

MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 18:30:56 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ibrahimovici alacak parayı nası buluyorsunuz yahu?ben kac gundur oynuyorum zor yetiyor para 75-78 lik adamlara,yok staff alıcam kontrat alıcam derken kurus kalmıyor,ucuza ne dusurursem onu alıyorum?

MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 19:14:36 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

kendoka yazdı:
ibrahimovici alacak parayı nası buluyorsunuz yahu?ben kac gundur oynuyorum zor yetiyor para 75-78 lik adamlara,yok staff alıcam kontrat alıcam derken kurus kalmıyor,ucuza ne dusurursem onu alıyorum?

Tamamen şans, gold bi paket varya hani şu pahalı olan 7500 sanırım onu aldım içinden ibo çıktı single player turnuvalarına giriyorum kupayı alınca 1500 para veriyo bide normal maçlardan alıyorum 500-800 arası bide sürekli adam satıyorum para sorunu olmuyo...

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 37 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: