|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:37:05
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
kendoka
|
Mesaj Başlığı: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 05 Kas 2010, Cum 17:41:06 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
birisi bu konuda inceleme yada guide gibi bisi hazırlayabilirmi? mesela gecen gun gold paket aldım,contrat,%10 def vs tarzı kartlarda vardı,napıcagımı bilemedigimden bunları club e yolladım,clubten bu kartları bulamıyorum?bunlar ne ise yarıyor? ayrıca trade den bir adam aldım,2 mac oynadım, adamla simdi kontrat 0 gozukuyor,bunların kontratını nasıl uzatıyoruz?vs vs birisi bir guide hazırlarsa cok iyi olur
_________________ yen,yenebilirsen!!!
http://kendoka59.mybrute.com
|
|
|
|
 |
|
Scorpiones
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 01:19:02 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 10 Şub 2009, Sal 01:00:00 Mesajlar: 107 Konum: Antalya
|
ben ultimate team 3 senedir oynuyorum herşeyini biliyorum ama nasıl anlatıcam mesele o 
_________________ ......
|
|
|
|
 |
|
psluvex
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 02:32:35 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Black_Tower yazdı: o incelemeye benimde ihtiyacım var valla paraya kıyıp alacam kartlardan ama sonra patlamasın  Ben 2 tane aldım sandım ki bunu alacaz bitecek meğer sürekli gereken bişeymiş o kartlar yok kontrat yok menajer kontratı, yok fitness bilmem ne bilmem ne  oynayıp puan kazanmak lazım yoksa para dayanmaz buna
|
|
|
|
 |
|
kendoka
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 14:58:53 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
mesela silver oyuncu aldın,bu adam bi sure sonra gelisip gold oyuncu oluyormu?ozellikleri takımda durdukca veya oynadıkca gelisiyormu? kontratlar cok kısa suruyor 7-8 mac sonra kontratları bitiyor,anladıgım kadarıyla surekli kontrat uzatmayla ugrasmaktansa,para ederken acık artırmaya cıkartmak daha karlı oluyor ayrıca webtende takip edilebiliyor bu acık artırmalar fakat cok bagımlılık yaratıcı bisi ama ucuza iyi oyuncu veya hoca vs almak icin en iyi yontem webten takip etmek,cok kelepir dusuyor ölü saatlerde
|
|
|
|
 |
|
Scorpiones
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 06 Kas 2010, Cmt 15:21:13 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 10 Şub 2009, Sal 01:00:00 Mesajlar: 107 Konum: Antalya
|
kendoka yazdı: mesela silver oyuncu aldın,bu adam bi sure sonra gelisip gold oyuncu oluyormu?ozellikleri takımda durdukca veya oynadıkca gelisiyormu? kontratlar cok kısa suruyor 7-8 mac sonra kontratları bitiyor,anladıgım kadarıyla surekli kontrat uzatmayla ugrasmaktansa,para ederken acık artırmaya cıkartmak daha karlı oluyor ayrıca webtende takip edilebiliyor bu acık artırmalar fakat cok bagımlılık yaratıcı bisi ama ucuza iyi oyuncu veya hoca vs almak icin en iyi yontem webten takip etmek,cok kelepir dusuyor ölü saatlerde abi öyle bi bahsetmişsinki kelepir fiyat webten takip etmek fln bilmesem 2. el oto satış piyasasından bahsediyorsun sanıcam ne artışı artış ne arar la u.t de
_________________ ......
|
|
|
|
 |
|
psluvex
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 07 Kas 2010, Pzr 22:43:24 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
tayko2005 yazdı: arkadaslar bende uc sezondur ultimate team oynuyorum. kontratta gelınce en ıyı konntratlar gold olanı 28 mac uzatabılıyosun bırde 13 mac olanı var tabıkı gold oyuncular ıcın gecerlı fıtnes kartları var bıde onlarda cok onemlı oyuncu 3 4 mac yaptıktan sonra kondısyonu dusuyo ve bıdakı maclarda verımı dusuyo bunun ıcın ya fıtness kart bulup oyuncuya takvıye yapıcaksınız yada 1 mac dınlendırıceksınız sorularınız olursa elımden geldıgı kadar cevaplarım Peki diyelim ki bi adamı sattık, onun parası hemen geliyo mu? Daha önce cisse'yi sattım para gelmedide
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 00:39:12 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
tayko hoca bir rehber hazırla da yayınlayalım sitede... editörlerden fifa oynayan bi ben varım ben de ultimate team alacak kadar zengin değildim önceki senelerde  bu sene de vaktim yok başında geçirecek
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
tayko2005
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 09:31:18 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
psluvex yazdı: tayko2005 yazdı: arkadaslar bende uc sezondur ultimate team oynuyorum. kontratta gelınce en ıyı konntratlar gold olanı 28 mac uzatabılıyosun bırde 13 mac olanı var tabıkı gold oyuncular ıcın gecerlı fıtnes kartları var bıde onlarda cok onemlı oyuncu 3 4 mac yaptıktan sonra kondısyonu dusuyo ve bıdakı maclarda verımı dusuyo bunun ıcın ya fıtness kart bulup oyuncuya takvıye yapıcaksınız yada 1 mac dınlendırıceksınız sorularınız olursa elımden geldıgı kadar cevaplarım Peki diyelim ki bi adamı sattık, onun parası hemen geliyo mu? Daha önce cisse'yi sattım para gelmedide ewet hemen gelmıstır. yada sen oyuncuyu satmamıssındır takımdan gondermıssındır soyle yap takımda bı kartın ustune gel swap yap search le ara belkı oraya atmıssındır ama satıılıga verdıysen satılmıstır
|
|
|
|
 |
|
psluvex
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 18:00:52 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
tayko2005 yazdı: psluvex yazdı: tayko2005 yazdı: arkadaslar bende uc sezondur ultimate team oynuyorum. kontratta gelınce en ıyı konntratlar gold olanı 28 mac uzatabılıyosun bırde 13 mac olanı var tabıkı gold oyuncular ıcın gecerlı fıtnes kartları var bıde onlarda cok onemlı oyuncu 3 4 mac yaptıktan sonra kondısyonu dusuyo ve bıdakı maclarda verımı dusuyo bunun ıcın ya fıtness kart bulup oyuncuya takvıye yapıcaksınız yada 1 mac dınlendırıceksınız sorularınız olursa elımden geldıgı kadar cevaplarım Peki diyelim ki bi adamı sattık, onun parası hemen geliyo mu? Daha önce cisse'yi sattım para gelmedide ewet hemen gelmıstır. yada sen oyuncuyu satmamıssındır takımdan gondermıssındır soyle yap takımda bı kartın ustune gel swap yap search le ara belkı oraya atmıssındır ama satıılıga verdıysen satılmıstır Sağolasın cevap için çok ucuza sattığım için farkı anlayamamışım satılınca hemen geliyomuş para ibrahimovici sattım 15 bin'e koyduktan 10 saniye sonra satıldı ucuza mı gitti ne  teşekkürler cevap için... Hocam bide şu taktik olayı tam olarak ne oluyor, mesela rijkaard'ı aldım diyelim manager olarak taktiği 4-3-3 diyelim, takımı 4 3 3 oynatmazsam ne oluyor? Bide takıma taktik antrenman yaptırmanın ne gibi bi getirisi var?
|
|
|
|
 |
|
kendoka
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 18:30:56 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
ibrahimovici alacak parayı nası buluyorsunuz yahu?ben kac gundur oynuyorum zor yetiyor para 75-78 lik adamlara,yok staff alıcam kontrat alıcam derken kurus kalmıyor,ucuza ne dusurursem onu alıyorum?
|
|
|
|
 |
|
psluvex
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa 11 Ultimate team  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2010, Pzt 19:14:36 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
kendoka yazdı: ibrahimovici alacak parayı nası buluyorsunuz yahu?ben kac gundur oynuyorum zor yetiyor para 75-78 lik adamlara,yok staff alıcam kontrat alıcam derken kurus kalmıyor,ucuza ne dusurursem onu alıyorum? Tamamen şans, gold bi paket varya hani şu pahalı olan 7500 sanırım onu aldım içinden ibo çıktı single player turnuvalarına giriyorum kupayı alınca 1500 para veriyo bide normal maçlardan alıyorum 500-800 arası bide sürekli adam satıyorum para sorunu olmuyo...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|