Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:38:40

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: FIFA 12 Donma takilma sorunu hk yardim !
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011, Cum 05:46:32 
Turnuva Organizatörü
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar selam,

Fifa 12 yi bende birkac arkadasimla kardeslik paketinden yararlanarak storedan satin aldim.
Fakat soyle bir sorunum var ve artik hat safhada.
Oyuna girdigimde eskiden cok nadir donma oluyordu, artik ciddi derecede devamli donuyor, ayrica onceden birkac kez basima gelen oyuna girdiginde agir cekimde oynuyormus gibi titreyerek yavas yavas ilerleme sorunu dun aksamdan itibaren devamli boy gostermeye basladi.
Ps3 um Slim, 320 gb, Hd bombos, ne varsa herseyi sildim ki zaten yarisindan fazlasi bostu.
Online dami oluyor acaba sadece diye dusundum ama ofline oynarkende ayni sorun var. Anlamis degilim, firki olan varsa yardimci olsun yoksa gercekten icinden cikilmaz bir durum haline geldi.
Ayrica baska oyun denemedim, cunku Hddiskte sadece Fifa 12 var. Acaba asiri isinmadan dolayi harddisten oynadigim icin kasma yapiyor olabilir mi ?

Mesaj Başlığı: Re: FIFA 12 Donma takilma sorunu hk yardim !
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011, Cum 09:49:18 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

valla bn de fifayı indirdikten sonra başıma böle olay geldi ama sadece oyunu açtığım zaman değil makineyi açmam yetiyordu donması için.. ilk açtığımda donuyordu arkadan kapa-aç yapıyordum ikinci seferde sorun olmuyordu.. fifa küçük bi pacth çıkarmış geçen de indirdim düzeldi .. sorun fifada mı değil mi bilmiyorum, patchi indirdikten sonra düzelmesi tesadüf mü onu da bilmiyorm.

MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011, Cum 10:06:06 
Turnuva Organizatörü
Kullanıcı avatarı

Valla Ps3 de oyun icinde kasma falan olmuyordu, gerci uzun suredir ps3 acmiyordum Fifa 12 yukleyene kadar ama baslarda cok nadir olan bu donma agir cekimde oynama gibi sorunlar artik dun aksam itibariyle hat safhada. Oyunu silip tekrar indirmek bile geldi aklima ama sanmiyorum ondan olacagini. Isinmasindan kaynaklanacagi gibi bir suphem var, bilmiyorum nasil emin olacagim..
Mesela oyundan cikamiyorum, mecburen direk ps3 kapatmak zorunda kaliyorum. Cok ilginc bir problem, Harddisk mi cizildi, cizik yeremi oyun yukledik ne etsem betsektor taramasimi yapacam anlamadim valla :wink:

MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011, Cum 10:08:13 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

valla bluray disktek oynuyorum böle bir sorun hiç gelmedi basıma dostum tam tersi cok seri menü oyun vs bazı arkadasların bluraydan oynarken bile kasma oluyordu modemden kaynaklanıyor desem oflinedada aynısı oluyor diyorsun anlamadım gitti inş çözersin bir an önce

MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011, Cum 10:13:07 
Turnuva Organizatörü
Kullanıcı avatarı

Ustad keske online da olsaydi, oflineda da oluyor ayni sorun, oyun agir cekim moduna geciyor, harddiskin bi yerlerinde sanki takiliyor.. Ayrica oyundan cika basiyorum 10 dk bekliyorum oylece bekliyor cikamiyor. Kara ekrana bakiyorum 10 dk oylece.. Mecburen dugmesinden basili tutarak cikiyorum..

MesajGönderilme zamanı: 05 Kas 2011, Cmt 19:30:06 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

aynne sorun bendede var eskiden cok oluyor v1.2 geldi artık cok az oluyor 4-5 macta 1 defa

Resim

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: