|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 19:55:04
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
sinefil
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 takımı Pro TurkeyCF kayıtlar buraya  Gönderilme zamanı: 30 Eki 2009, Cum 21:32:55 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
bu akşam ben yokum kardeşlerim...halbuki çok da geliştirmiştim çocuğu...ortaları falan görseniz,mükemmel oldu  ... ama size güveniyorum,bensiz de başarılı olacağınıza eminim...muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur  born2bealoser
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 takımı Pro TurkeyCF kayıtlar buraya  Gönderilme zamanı: 03 Kas 2009, Sal 17:53:36 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Şafak seni ekledim.Oynadığımız maçlarda oldukça başarılısın.Böyle devam edersen takım için vazgeçilmez bir oyuncu olabilirsin.Dün yaptığımız maçlarda artık gerçek bir takım gibi oynamaya başladığımızı hepimiz gördük.İyi kadro kurmaya çalışıyorum arkadaşlar.Artık bu kasım ayında maç yapmak için değil de puan kazanmak için oynamamız gerekiyor.Takımda maçlara gelmeyen yada performansını beyenmediğim arkadaşları (pas vermeyen,topu sürekli kaptıran,belirlediğimiz sistemde oynamayan vb...)takımdan çıkaracağımı ki çıkardım -emekleri için teşekkürler-burda belirteyim.
_________________  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 Takımı Pro TurkeyCF  Gönderilme zamanı: 03 Kas 2009, Sal 18:03:43 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Arkadaşlar ilk sayfaya takım kadrosunu sürekli güncelliyorum.Ancak takımda görünüpte maç yapmayan arkadaşlar var ki ben bunları daha önceki oyunlardan tanıyorum.Örneğin;Sinangunes, yuksel1974 gibi.Arkadaşlar nerdesiniz.Eğer oynamıyacaksanız ben sizi takımdan çıkarmak zorundayım. Bu arada maç esnasında bazen kendimi kaptırıp sinirleniyorum ve sizleri sürekli uyarmaya çalışıyorum kendime kızıyorum felan sizlerde biliyosunuz.Ama sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin...Takımda olanların yaşları ne olursa olsun (benim 25) saygısızlık etmişsen burdan özür diliyorum... Bu arada takımda oynamak isteyen varsa buraya yazsın.İstediğim tek şey gerçekten iyi bir fifa oyuncusu arkadaşlar.
|
|
|
|
 |
|
cagdas1903
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 Takımı Pro TurkeyCF  Gönderilme zamanı: 03 Kas 2009, Sal 18:22:25 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 12 May 2008, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 191 Konum: Istanbul
|
merhaba. evet gelmeyen çok oyuncu var.ben geçen hafta hemen hemen her akşam girdim ama en fazla 3 kişi olabildik. İşler nedeniyle son 2-3 giremiyorum ama bundan sonra tekrar girmeye başlarım. Gökhan - aklımıza kötü birşey gelebilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Sonuçta kazanmak için oynuyoruz sende takım kaptanı olarak herkese uyarman gayet normal. Bu iş yaşa başa bakmıyor. Sen kaptansın ne dersen o olur, yeterki seviyeli olsun.. bu arada benimde yaş 32. Bana ters konuşursan döferim seni o ayrı 
|
|
|
|
 |
|
IIx-KiNG-xII
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 Takımı Pro TurkeyCF  Gönderilme zamanı: 03 Kas 2009, Sal 18:23:33 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
gökhan pm mesajına bi bak
_________________ Partnerim olamayacak kadar zayıf, rakibim olamayacak kadar kötüsün....
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 Takımı Pro TurkeyCF  Gönderilme zamanı: 04 Kas 2009, Çrş 00:30:22 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Tatlı rekabetin takım içinde olması güzel bişey.Senin durumunun farkındayım bende o yaşadıklarını yaşadım.Ama sana bi tavsiye kendine güzel bi program belirle.O zaman akşamları da PS3 e zaman ayırabilirsin.Dediğim gibi ilk sayfaya bak herzaman orda takımın kadrosu yazıyo ve sen hala takımdasın.
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 Takımı Pro TurkeyCF  Gönderilme zamanı: 04 Kas 2009, Çrş 11:59:52 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Bugün maç yaparız büyük ihtimalle arkadaşlar.Fifa da iyim diyen varsa takıma katılabilir.
|
|
|
|
 |
|
GoKHaNTR
|
Mesaj Başlığı: Re: Fifa10 Takımı Pro TurkeyCF  Gönderilme zamanı: 15 Kas 2009, Pzr 17:37:59 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Farkındayım arkadaşlar.Ben COD6 da önemli bi klanın oyuncusuyum.Ne yazıkki giremiyorum FİFA10 eskisi gibi ama ilk heves olduğu için tabi bukadar yoğun uynanıyo bu oyun.Biraz zaman geçsin eskisi gibi oynayabiliriz.Takımdan ayrılan arkadaşlara da diğcek bişe yok tabi.Ben 20 küsür kişiyi bir araya getirdim ve güzel maçlar yaptık.En güvendiğim kişiler bile bana söylemeden ayrılmışlar klüpten hatta yeni takım kurmuşlar.Takım olmak zor ve bi takım gibi davranmakta.Söyleyecek bişeyim yok.  Takım hazırdı zaten orda maçlarınızı yapsaydanız daha iyi olmazmıydı. Yeni fifa hayatınızda başarılar.... 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|