Zaman: 23 May 2012, Çrş 20:03:46

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Forum eski kalitesinden çok uzakta
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011, Pzr 12:42:48 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Burhan'ın teskeresi Ocak ortasında inşallah
=================================

Site içerik bakımından bana emanet, Burhan askere gittiği vakitten bu yana ve neler değişti bakalım;

1-Kemal abinin bahsettiği "aşırı" konu dışılara mesaj atılmıyor artık ve ortam geren arkadaşlar daha sizler fark etmeden alınıyor üyelikleri
2-Editör fazlalığını temizledik, daha da temizleyeceğim eldeki editörler içerik katkısı konusunda belirli bir seviyenin altına düşerlerse
3-Oyunİstasyonu dergisini e-dergi formatına taşıdık, ve yeni yıldan itibaren aylık düzende devam edecek onun ayarlamalarını oturtuyoruz

Bu arada;

1- Haber editörü aldık 2 kere, iki arkadaş da haber vermeden ilgiyi alakayı kesti 1hafta dayanamadan, biz burada tamamen gönüllü işi çalışıyoruz son 1 senedir özellikle en ufak promosyon bile görmüş değiliz Burhan'dan bunu da açık açık belirtmekte fayda var...
2- Siteyi face de ve twitter da aktif duruma getirdim 1hafta boyunca ama sosyal medyada paylaşım yaptığımda takip sayısı, beğeni, paylaşım sayısı 1 ya da 2 oluyor, üyelerin ilgisizliği de beni öldürecek bu konuda

Ve ayrıca;

Foruma girmeyip, değişti diyeceğinize forumda kalıp katkı sağlamanızı, gerektiğinde bu başlık gibi yönetimi yönlendirmenizi, gerektiğinde ilgi çekecek konuları, başlıkları açıp paylaşımları yapmanızı istiyoruz biz de...

Sonuçta;

Yönetim olarak üyelerden şikayetçi olmamız söz konusu olmamakla beraber üyelerin de forum içeriği konusunda üzerlerine düşeni yapmalarını beklemekteyiz. Biz eğer forumda korsan içeriğe destek verseydik şu an forumlarımız inanılmaz derecede aktif olurdu, ama biz bu ülkede birşeyler değişsin diye, genel anlamda orta sınıf ve orta alt sınıfa hitap etmemize rağmen "korsana hayır" derken bu durumunda forum aktifliğine yan etkilerini yaşamaktayız. Bize destek veren üyelerin desteğini forumda aktiviteleriyle göstermelerini bekleriz.

Son söz;

Buyrun yapın eleştirileri ve sadece eleştirmekle de kalmayın çözüm önerilerinizi de sunun hepsini dikkate alıyoruz merak etmeyin...

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011, Pzr 13:00:29 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Bir kaç sağlam editör daha gelse ve işini severek yapsa daha iyi olur böylece 2 günlük hevesle editör olurum bu işi severek yaparım diyenlere ömür boyu ban cezası verin :) şakası bir yana siteyi sevenler çok bunların en başında belki ben gelirim şu bilgisayarı ilk açtığımda gireceğim yer burası oluyor daha ne olsun.Ancak işte eksiklikler malum onları hep birlikte çözelim sadece editlerin yapacağı işte değil buraya gönül veren herkesin işidir.

MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011, Pzr 13:08:55 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Bence forumdaki başlıklar sadeleştirilmeliii birkaç ay önce de dedim bence üç tane satış sayfasına gerek yok adam diyicemde diil çoğunlukla bakıyo üç ana satış başlığı hepsine açıyor. Bir başlık olsun ilan sahibi satış mı takas mı olduğunu bi şekilde belirtsin ikamet ilini yazsın olsun bitsin. Oyun ya da tv cart curt farkeder mi üç ayrı başlık var? Yenilik mesela şu olur kanaatim (bu manyakta trophye takmış diyenler olabilir=), editör arkadaş gerçi yatırım lazım yani kayıt cihazı gerek youtubede bi ton trophy videosu var elin adamı yapıp koyuyo bizim editörümüz yapsın videoya çeksin siteye koysun altında zaten ilgilenen bi muhabbet döndürür ki zaten video inceleme olayından bahsediyodunuz bu kayıt cihazı orda da gerekecek? Onun dışında ana sayfa daha göze hitap eden bi düzen alabilir. Bunlar benim fikirlerim eleştiri değil neticede karşılıksız emek eleştirilmemeli adamın hevesi kırılmasın. Gerçi ortadakbi takım düzensizliğin büyük bölümü yine üye kaynaklı. Yeni açılan on konudan altısı korsanla ilgili soru ya hayretttt. .

COD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline

MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011, Pzr 13:46:01 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Evet aklıma ilk gelen mesela sürekli anket yapılması taraftarıyım yani haftada bir yada 2 haftada bir şöyle gözümüze batarcasına bir köşede anket yayımlanıp böylece farklı bir forum ortamında konuşulsa yazılıp çizilse daha güzel olur,hemfikir edinir insanlar hem de yorum yapılır.
2.cisi burada hep belirttim bir oyunu almanın tek yolu reklam ve içeriktir mesela ses getirecek oyunları devamlı geri sayım yapılmalı,böylece oyun hakkında görüşler ve heyecan daha çok artabilir.
Bir de forum içeriğinde çok fazla ayrıntı var real disasterin dediği gibi fazla ayrıntı göz bulandırır daha özünde olmalı herşey.
Benim aklıma gelen bunlar birde videolu inceleme yapılsa daha güzel olur ve de turnuvalar vs..

MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 22:01:41 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

üye talebine bağlı ama dediğin şeyler

aktif üyesiz olmaz ki

MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 23:18:39 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

bjk01 yazdı:
yahu ne bekliyosunuzki daha beter olmadığına şükredin.bu forumda playstation dan başka her şey konuşuluyo.ben bu siteye 2006da üye oldum 2 yıldır hiç içimden girmek gelmiyo.alakasız açılan başlıklar birileri gelip o başlıktan devlete millete hükümete giydirir,birileri gelip milleti koyun yapar,örümcek kafalı yapar,birisi gelip neden müslümanız der,eğer biraz daha cesaret bulsalar biz insanoğlunuda maymun yapar bunlar.halbuki 2 yıl öncesine kadar böylemiydi tartışma vardı ama adam gibiydi.seviye vardı yaş oranı yüksekti.bundan 2 yıldan fazla bir süre önce ben pstürk ailesinin ramazan bayramını kutladım konu dışı diye başlığı kaldırdılar.doğrudur yanlıştır bi sistem vardı ama.şimdi ergenler magazin haberlerini koyuyor başlığa geyik başlıyor.DH dede bi ton seviyesizlik yaşanıyo ama sistem oturmuş.konu dışı vs.bölümleri var.şimdi foruma giriyosun ali nin tükkanından dükkanda değil ha tükkan satılık bilmem ne ali nin tükkanı velinin tükkanı.bi sarı çizmeli mehmet ağa eksik onunda tükkanını görürseniz sakın şaşırmayın.ilan sayfasına dönmüş forum.sonrada kalite bekliyosunuz....

Aynen katılıyorum. Bi tartışmaya girim dedim yok senin yaşın kaç senin aklın ermez muhabbeti döndü ki üniversite öğrencisiyiz burda tiksindim siteden resmen. Eski halinden çok uzakta. Olayın korsanla alakası yok bakınız zibilyon tane korsan içerikli olmayan kaliteli oyun sitesi var. Kaliteli içerikle olur bu işler. Haberlere bakma sayısı bile 100 ü geçmiyor artık takip etme nedeni kalmadı insanlar için

MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 23:33:21 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Söylediğim şey yanlış anlaşılmasın o nedenle şu şekilde özetleyeceğim,
tüm eleştirilere açığız ve biz elimizden geleni samimiyetle ve şeffaf olarak ortaya koyuyoruz
üye arkadaşlardan da paylarına düşeni yapmalarını bekliyoruz

payınıza düşen nedir artık onun da olurunu takdir edecek sizlersiniz

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011, Sal 04:34:24 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

striker,

hocam hangi forumda tartışmaya girersen gir, aynı seviyesizlik yapılır yanlız. :lol: Sein yaşın kaç, sen kimsin vs. Hatta küfür edilir, bu durum yerde aynıdır buraya özel değil. İnsanların kendi seviyesiyle ilgili. Kalite konusunda haklısın, içerik ne kadar kaliteliyse takip o kadar artıyor. Forum ayrı bir olay.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: