|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 20:23:11
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisidir  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 03:10:22 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
|
Singlecılar merak ediyorum. Korku veya adventure türünde birçok zaman bilmeceler yada koordineli hareketlerde takılıp kaldığımız oyunlar vardır. Örneğin Tomb Raider'da save kristaline erişmek yada Silent Hill'de bulmacaları çözmek gibi. Bunun gibi sizi en çok zorlayan, takıldığınız ama bir o kadar da zevkli oyun hangisidir? Mesela ben PS zamanında X-Files oyununun sonunu hiçbir zaman göremedim. Onlarca kez baştan oynamama rağmen walkthroughlarda finalde bahsedildiği gibi bitiremedim.  ... Siz de neler var?
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 09:13:52 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
Beni en çok zorlayan silent hill 2 deki bulmacalar olmuştur şahsen tam çözüm olmadan başarmak zordu o yıllar 
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 11:21:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
Silent Hill 1 deki piano bulmacasını çözememiştim tam çözüm olmadan ha keza RE3 deki muzik kutusunu da öyle. Syphon Filter alrı epey ilerlesem de asla sonunu görememişimdir ama sıkıldığımdan fazla da üstelememişimdir hani.
En çok zorlayan nedir tek bir cevap ver derseniz Silent Hill ilk oyunu derim zira 9-10kere oynayıp da bitirememiş hep %70-80 ine gelip bir nedenle tamamlayamadığım bir oyundu. Atmosferi o kadar güçlüydü ki midemi kaldırıyordu bazen, tahammül edemiyordum fizksel olarak. Ama bitirdiğim de bir oyundur ve hala daha tadı damağımdadır...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
bulut1903
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 11:53:32 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
ben ninja gaiden 1 de çok zorlanmıştım. ama o zamanlar toyduk ondan olabilir
_________________ psn:buluttt1903
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 14:42:18 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
the_greywolf yazdı: Silent Hill 1 deki piano bulmacasını çözememiştim tam çözüm olmadan ha keza RE3 deki muzik kutusunu da öyle. Syphon Filter alrı epey ilerlesem de asla sonunu görememişimdir ama sıkıldığımdan fazla da üstelememişimdir hani.
En çok zorlayan nedir tek bir cevap ver derseniz Silent Hill ilk oyunu derim zira 9-10kere oynayıp da bitirememiş hep %70-80 ine gelip bir nedenle tamamlayamadığım bir oyundu. Atmosferi o kadar güçlüydü ki midemi kaldırıyordu bazen, tahammül edemiyordum fizksel olarak. Ama bitirdiğim de bir oyundur ve hala daha tadı damağımdadır... Ya o piyanonun canı çıksın ya canı çıksınnn  . Bulmaca konusunda hiçbi oyundan bugüne kadar Alone In The Dark: The New Nightmare kadar zevk almadım. yalnız oyunun sonlarına doğru yanlış hatırlamıyosam bi kilise gibi bi yerden çıkmak için duvarda şekillerden oluşan 9 tuş var doğru olan 3ünü tıklamak gerekiyor oyunda kovaladığımız adamın notları ve kitaplarında araştırdım araştırdım en son bigün kuzenle oturduk karşısına ona mı buna mı basalım derken rastgele üç simgeye tıkladıktı bulduktu ne gülmüştük yaaa=)
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 15:25:09 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
|
Gerçi RPG oyunu sayılır ama yazacağım yine de... Allah o Demon's Souls un belasını versin. Hem de yüz kere. Beni verem etmişti verem. Hani derler ya cd yi kırıp atasım geliyor aynen öyle oldu bana da... Zor tuttum kendimi CD yi değil ama Joystiq i fırlattım duvara yalan yok.
Ancak yine de şiddetle tavsiye ederim, mutlaka oynayın bu oyunu.
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 17:55:10 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
mayın tarlası şaka tabiki RE 4 ve Homefront (Homefront'ta vurdukları gibi ölüyordum ve yapmam gereken şeyleri yapmama rağmen görevi kaybetme hatası alınca uyuz oluyordum.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
x_whisper
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 18:16:24 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 25 Eki 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 232 Konum: istanbul
|
genelde oyunları zorluk seviyeleri en zoru seçip oynuyorum nfs run aldım yeni en zor zorluk seviyesi hard olarak seçtim ve bir bölümde bir checkpoint yarışı vardı neredeyse 40 kez falan yarıştım geçmek için sonuçta geçtim ama oyunu yapanlardan tutun neden aldığıma kadar baya bir sövdüm diyebilirim  baya bir kudurdum geçene kadar 
_________________  psn: Turco_Asesinato
|
|
|
|
 |
|
shoqper
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 07 Ara 2011, Çrş 12:59:02 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
RE4 te ilk başlarda bi boss vardı.. bam güm acımadan vuruyodu  .. o biraz zorlamıştı ama RE4 vazgeçilmez...
|
|
|
|
 |
|
MAST3R
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 09 Ara 2011, Cum 20:12:47 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
silent hill 4 daha ilk bölümü geçemedim  o metro bölümü var ya
|
 |
|
lucifer37
|
Mesaj Başlığı: Re: Gelmiş geçmiş Singleda sizi en çok zorlayan oyun hangisi  Gönderilme zamanı: 09 Ara 2011, Cum 20:25:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
demon's souls
_________________ bir delininki gibi düşüncelerimle sözlerim, yanlış doğru, faydasızca rastgele söylerim. hak ettim ama, yalan yere yemin etmiştim: aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|