|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 20:34:15
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 05 Şub 2012, Pzr 18:06:31 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
Bende geldim 
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 05 Şub 2012, Pzr 19:57:48 |
| Site Admin |
 |
|
Gelmesin, yıkarım buraları. 
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
ferhanank47
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 05 Şub 2012, Pzr 23:49:02 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 22 Şub 2008, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1034 Konum: RUSYA
|
|
Ahanda ben geldim:)
_________________ İrademizle heva ve heveslerimizin sesni kesmek bir yiğitlik,gönüllerimizi herkesi misafir edecek kadar geniş tutmak da bir baba yiğitliktir.
“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 07 Şub 2012, Sal 22:04:17 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
Ah geldim geldim (al gırdın gırdın  ) Ben inFAMOUS 3'ün çıkmasını istiyorum.Beni çok duygulandırmıştı sonu.  Ama Gow da güzel.Çıkmasını istiyorum.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 17:19:47 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Kratos oldu kim gececek?
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 17:23:51 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
The Darklord yazdı: Kratos oldu kim gececek? Demios
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 20:43:05 |
| Site Admin |
 |
|
|
Deimos'ta öldü Sercan abi.
GoW: Ghost of Sparta'da ölüm tanrısı onu öldürdü. Hatta anasının yanına gömdü Kratos kardeşini.
God of War dediğin Kratos olmadan olmaz. Ayrıca Kratos ölmedi, orada hikayenin ucu hala açık. Bir DLC ile kapatsalar bana yeterdi, kaos çıkmışken, Olympus yıkılmışken yeni bir GoW oyununa daha ihtiyaç yoktu. Batıracaklar anasını satim.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 20:53:13 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
God of War yazdı: Deimos'ta öldü Sercan abi.
GoW: Ghost of Sparta'da ölüm tanrısı onu öldürdü. Hatta anasının yanına gömdü Kratos kardeşini.
God of War dediğin Kratos olmadan olmaz. Ayrıca Kratos ölmedi, orada hikayenin ucu hala açık. Bir DLC ile kapatsalar bana yeterdi, kaos çıkmışken, Olympus yıkılmışken yeni bir GoW oyununa daha ihtiyaç yoktu. Batıracaklar anasını satim. He he biliyorum deimos un öldüğünü Evren'im. Ancak gelen bilgiler Deimos ve Kratos la Co-Op oynayacağımıza dair hem de kesin gibi bir şey bu bilgiler. Ayrıca geçen haberini de yapmıştım. Büyük ihtimalle Thor, Loki ve Heimdall ile Asgard dünyasında geçecek oyun.  Yani İskandinav tanrılrıyla yüzleşebiliriz 
|
|
|
|
 |
|
EmReSS34
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 21:34:43 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 08 Eki 2010, Cum 00:02:35 Mesajlar: 236 Konum: Eyüp Sultan
|
Bir güzel oyun, film, dizi, kitap da para hırsı yüzünden, daha fazla kar yapma endişesi yüzünden berbat edilmesin ya...  Çok güzel bir şekilde sonlandırmışsın hikayeyi, oyunun tam bir efsane olmuş, akıllardan da kolay kolay silinmeyecek bir başyapıt olmuş daha niye zorluyorsun oyunu devam ettirmeye... Gelmesin, gelmesin, gelmesin..
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: God Of War 4  Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 22:01:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
psturksercan yazdı: God of War yazdı: Deimos'ta öldü Sercan abi.
God of War dediğin Kratos olmadan olmaz. Ayrıca Kratos ölmedi, orada hikayenin ucu hala açık. Bir DLC ile kapatsalar bana yeterdi, kaos çıkmışken, Olympus yıkılmışken yeni bir GoW oyununa daha ihtiyaç yoktu. Batıracaklar anasını satim. He he biliyorum deimos un öldüğünü Evren'im. Ancak gelen bilgiler Deimos ve Kratos la Co-Op oynayacağımıza dair hem de kesin gibi bir şey bu bilgiler. Ayrıca geçen haberini de yapmıştım. Büyük ihtimalle Thor, Loki ve Heimdall ile Asgard dünyasında geçecek oyun.  Yani İskandinav tanrılrıyla yüzleşebiliriz  Oy oy oy,oyunu Games of Thor'a mı geçirecekler?  Bari ismi değişik olsun.Thor'la,Odin'le mi savaşacağız  ?Biraz garip geldi.Oyunu batırma çabasına gidiyor bu.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|