Zaman: 23 May 2012, Çrş 20:43:08

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2008, Prş 03:17:13 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

adam haklı ne alaka :x

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2008, Prş 03:28:54 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

MehmetAlperTR yazdı:
Yeni üye arkadaşım hemen UYARAYIM SENİ BÜYÜK HARFLERLE Başlık AÇMAK YASAK. Hemen ilk mesajını EDİT leyip düzeltelim lütfen.

Valla helal olsun bu sitenin en çok bu olayını seviyorum bi yönetici forumda kural hatası yapan birini ne kadar güzel bi dille uyarıyo bazen diğer forumlara baktığımda sırf adama laf söylemek için üye olasım geliyo gerçekten tebrik ederim.(Konuyla alakasız oldu ama kusura bakmayın).Gürkan arkadaşımızın sorunundada dostum sen en iyisi oyunu ingilizce versiyonla değiştirmeye çalış yoksa işin içinden zor çıkarsın.Her yarış aynı arabayla olmuyo yarışa girmeden yazar yarışa katılabiliceğin araçlar ama senin oyun çince olduğu için anlaman mümkün değil tabi.Al ingilizcesini bence oyundan soğuma sakın ben sana save dosyası veriyim tüm araçların açık olduğu hiç uğraşmazsın her araba senin. :wink:

En son Black_1903 tarafından 20 Kas 2008, Prş 03:31:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2008, Prş 03:30:06 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

lala2, dostum açıkçası önceden uçurulan ilginç üyelerden misin, yoksa yeni üyesinde acemimisin bu işlere bilmiyorum ama, hangi akla hizmet Tarih: 07-02-08 12:00 pm tarihinde son mesajı yazılmış bi konuya cevap yazıyorsun merak ettim açıkçası. dalgınlıktan olduysa veya yeni üye olduğun için acemilik filan varsa lütfen kaba üslubumu bağışla ancak bu aralar o kadar post kasan, saçmalayan, dalga geçer gibi davranan üye varki insan refleks olarak bu tip bi üslup takınıyo. yani konu bi oyun hakkında olsa, oyunla ilgili yorumlar olsa yine anlarım, sonuçta bende eski bi oyun aldığım zaman, tarihi bi konu olsada mesaj yazıyorum, hala oynayan arkadaşlar olabilir diye, ancak konu bi oyunla ilgili problem, senden önceki mesaj sahibi aynı şeyi yazmış zaten,senin ne amaçla aynı şeyi yazdığını çözemedim.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: