|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 20:52:18
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 20 Eki 2011, Prş 23:31:51 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
evet millet gta 5 çıkarmı bilmem ama ben yeni oyunu 1080p çözünürlülükte resim gibi gerçekçi bir ortamda olmasını düşlüyorum hani şu ps3 ün tüm gücünü kullanan oyunlar varya onlar gibi ve de şehrimizde birde futbol sahası olsun.online oynarken maç ta yapabiliyormuşuz falan düşünsenize..benim aklıma şimdilik bunlar geliyor ya siz oyundan neler bekliyorsunuz?
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 22 Eki 2011, Cmt 02:12:24 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
Bence MAfia'ya yada askeri gibi birşey olsa süper olur.Her işi yapınca biraz sıkılıyor.İyi seneryda tam oturmuş bir Gta lazım.Büyük yenilikler olmalı bence (ve sansüre dikkat edilmesi lazım)ben böyle bir Grand Theft Auto düşünemiyorum
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 22 Eki 2011, Cmt 23:38:09 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
1080 istiyorum ama acaba o kadar ayrıntı bir kaba sığarmı diye de merak ediyorum yani 4 ve devamlarında mesela bir oyuna çok şey sığdırmışlardı ama görüntüden kısmışlardı biraz bidaha çıkarsa ne olur acaba..
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 23:32:46 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 03 Oca 2012, Sal 23:58:00 Mesajlar: 112 Konum: İsTanbuL
|
|
GTA5 de evleri soyma olayı falan olursa çok güzel olur yaa
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
PSN: GTAIVtarcan
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 07 Oca 2012, Cmt 11:16:51 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
@Auosa o biraz zor olur ya 
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
emirskaywalker
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 07 Oca 2012, Cmt 19:11:38 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Bence hayvan besliyebilsek petshop olsa  girip hayvan alsak yem bıtınce bıdaha alırız falan çocuk olsun hiç çocuk görmedim bebek arabaları olsun  böle fırlatma ozelıgı olsun detaylar ıyı olsun bırısını catıdan atmak ıyı gelır stres atarm  böle adam tutabilsek falan.
_________________ Oyunlarım: Singularity,Saints row 2,Skate,Ballers chosen one,Legendary,Assasin's creed brootherhood,Fifa 10,Kane&lynch 2 dog days limited edition PSN: emirskywalker 
|
|
|
|
 |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 07 Oca 2012, Cmt 20:56:18 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
daha fazla araç istiyorum oyunda polisten ziyade birde asker olsun oyunda polisin yeterli olmadığı durumlarda asker devreye girsin ve tabi askerinde bir bölgesi olmalı nasıl havaalanı varsa birde askeri bölge yapmalılar videoda görmüştüm ama varmı bilmiyorum savaş uçağı geçiyordu ya sonlarında görmüşsünüzdür inşallah onuda koyarlar oyuna artık onlina modda gta mı oynarız battlefield mi orasını siz düşünün yada inşaat araçları olsun bir taşocağı gibi bir yerde hani şu dev kamyonlar olur ya onlardan tabi bu kurgularım online oyun için tamamen single hakkında pek bişey aklıma gelmiyor neler yaparlarki single da..
|
|
|
|
 |
|
fUrKaNuStA
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 07 Oca 2012, Cmt 21:59:50 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
katliamı bol olsun. her tükana girilebilsin. kızlar daha güzel olsun 
_________________ Zafere kadar! Daima... psn: kf_50
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 07 Oca 2012, Cmt 22:07:50 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
bence pets beslenebilecek.Daha geniş bir dünya ile daha iyi silahlar,coop seçenekleri (mesela bir ps3'te 2 kişi) ve espriler (saints row gibi)Bunlar olursa çok güzel olur.
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 13 Oca 2012, Cum 03:59:20 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 14 Oca 2007, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 196 Konum: fatal frame 2: lost village
|
|
neden yönettiğimiz karakterlerin hepsi erkek ben kadın olsun isterdim hehehehehe:D:D:D
_________________ OYUNLARIM.. heavy rain , final fantasy xııı , eye pet , godfather 2 , mirrors edge , bioshock , bioshock 2 , resistance , resistance 2 , super street fighter 4 , uncharted , uncharted 2, the eye of judgement , siren the new translation , resident evil gold edition , metal gear solid 4 , devil may cry 4 , folklore , dead space , motorstorm pasific rift , soulcalibur 4 , tekken 6 , sims 3 , god of war collection , gta 4 , naruto ultimate storm 2...
|
|
|
|
 |
|
turkertoker
|
Mesaj Başlığı: Re: gta 5 çıksaydı nasıl olmasını isterdiniz?  Gönderilme zamanı: 13 Oca 2012, Cum 10:24:19 |
| İnceleme Editörü |
 |
|
|
güzel olmasını isterdim..
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|