|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 20:59:43
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 08 Haz 2009, Pzt 15:07:45 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
dünde sana yaptığım gibi  çaktın durumu.atladın hemen.
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
t-berk55
|
Mesaj Başlığı: Re: GTA4' de yaşadığınız komik anlar...  Gönderilme zamanı: 21 Nis 2011, Prş 13:47:19 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
scorpion1905 yazdı: dün çok ilginç bi olay yaşadım arkadaşla gta ıv oynuyoduk özgürlük heykeline gitmek istedi heliokopter şifresi yazdık gittik aşşağılarda gezinirken arkadaş özgürlük heykeline çıkılıyomuş fln dedi bende evet bi kapı var tshirt alınıyo okadar fazla yukarı çıkılmıo dedim sonra tshirtü aldık sonra helikoptere binip havalanırken tshirt alınan kapının bi yukarsında bi kapı daha gördük ben girilmez dedim arkaş girilir dedi iddiaya girdik heilopterle indi biraz zor oldu inmesi sonra 4 kapı vardı hepsine baktık 1 tanesindne içeri girildi sonra şaşırdık önümüzde bi merdiven vardı  merdivenden çıkıp heykelin kafasına gelceğimizi düşünürken birden önümüze bi kalp çıktı atan kan pompalayan bir kalp kalp sesini bile yapmışlar çok şaşırdık arkadaş roketatar fln attı kalbe ama işlemedi  ama işin ilginç tarafı bi heykelde kalbin olması ve kalbin atması çok şaşırttı bizi herkez gidip baksın hatta herkez biliyordurda ben ilk defa görüyor olabilirim oda ayrı mesele yinede yazmak istedim bu başlğa  Hiç gormemiştim ama vardır san andreastada bir suru boyle tuhaf seyler vardı.Area 51 mi ne vardı orada uzaylılar geliyordu(Area ... olan bolge o meshur ufo ele gecirilipte FBI'in meteoroloji balonu dediği fakat daha sonra bilinmeyen bir nesne olduğu acıklanan cismin dustuğu yer)
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: GTA4' de yaşadığınız komik anlar...  Gönderilme zamanı: 07 Tem 2011, Prş 11:36:40 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
Evet olmuştu.böyle siper alma havalarındayken(007 aklımda kalmış  )onun gibi davranmaya çalışırken başıma gelenleri tahmin edin 
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
t-berk55
|
Mesaj Başlığı: Re: GTA4' de yaşadığınız komik anlar...  Gönderilme zamanı: 07 Ağu 2011, Pzr 17:54:00 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
yasin9668 yazdı: arkadaşlar gta4 te offline 2 kişi oynananbilme özelliği var mı
Bende dün oynarken bana çarpan adama gıcık oldum ve onu öldürmek istedim ve öldürdü ama adam ölünce araba bana doğru geldi ve araba ile duvar arasında sıkışık kaldım ve öldüm. gta4te oflineda/single playerda yok san andreasaki gibi o ozellik
|
|
|
|
 |
|
emirskaywalker
|
Mesaj Başlığı: Re: GTA4' de yaşadığınız komik anlar...  Gönderilme zamanı: 12 Eyl 2011, Pzt 00:37:26 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
yasin9668 yazdı: iki kişi aynı ps de oynanabiliyor mu Malesef bu Grand theaft auto 4 oyunun da mümkün diğil
_________________ Oyunlarım: Singularity,Saints row 2,Skate,Ballers chosen one,Legendary,Assasin's creed brootherhood,Fifa 10,Kane&lynch 2 dog days limited edition PSN: emirskywalker 
|
|
|
|
 |
|
predaTR
|
Mesaj Başlığı: Re: GTA4' de yaşadığınız komik anlar...  Gönderilme zamanı: 09 Kas 2011, Çrş 12:30:26 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
scorpion1905 yazdı: dün çok ilginç bi olay yaşadım arkadaşla gta ıv oynuyoduk özgürlük heykeline gitmek istedi heliokopter şifresi yazdık gittik aşşağılarda gezinirken arkadaş özgürlük heykeline çıkılıyomuş fln dedi bende evet bi kapı var tshirt alınıyo okadar fazla yukarı çıkılmıo dedim sonra tshirtü aldık sonra helikoptere binip havalanırken tshirt alınan kapının bi yukarsında bi kapı daha gördük ben girilmez dedim arkaş girilir dedi iddiaya girdik heilopterle indi biraz zor oldu inmesi sonra 4 kapı vardı hepsine baktık 1 tanesindne içeri girildi sonra şaşırdık önümüzde bi merdiven vardı  merdivenden çıkıp heykelin kafasına gelceğimizi düşünürken birden önümüze bi kalp çıktı atan kan pompalayan bir kalp kalp sesini bile yapmışlar çok şaşırdık arkadaş roketatar fln attı kalbe ama işlemedi  ama işin ilginç tarafı bi heykelde kalbin olması ve kalbin atması çok şaşırttı bizi herkez gidip baksın hatta herkez biliyordurda ben ilk defa görüyor olabilirim oda ayrı mesele yinede yazmak istedim bu başlğa  online oynarken hile yapılabiliyormuyuzki helikopter hilesi demissiniz?
_________________ call of duty mw2_mw3_black ops-battlefield 3-gta the complete edition-gt5-twisted metal- ps3 7+1 wireless headset I love ps3
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: GTA4' de yaşadığınız komik anlar...  Gönderilme zamanı: 24 Ara 2011, Cmt 18:19:43 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
ben olsam bir küfür sallardım saints row 2'de de aynı şey oldu eğlence için oynamıyorlar sanki
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|