Kayıt: 04 Oca 2009, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 379 Konum: Istanbul / Türkiye
Arkadaşlar multiplayer menüsünde sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız sormak istedikleri soruları burada sorabilir. Mesela Custom' la Quick game arasında ne fark var yazıyorum. Bir de yeni server bulmayı becerememiş ve sürekli önüne koyulanla yetinen arkadaşlara nasıl başka server' a 2 tıklamayla geçebilecejklerini anlatacağım. Anlamayan dostlarımız olmuş.
Quick: Rastgele bir odaya girersiniz. O anda hangi harita ayarlanmışsa onda oynarsınız. Silah seçemezsiniz. Sadece takımınızı seçebilirsiniz.
Custom: Kendi kapışma alanınızı ( odanız ) kurarsınız. Quick' de ayarlayamadığınız herşeyi ayarlayabilirsiniz. Haritayı, silah seçeneklerini, kaç kişinin oyunda ( 16 MAX rakamdır ) yer alabileceğini, silah menzillerini vs...
Baktınız odada 1, 2 kişi var. Başka server' a geçmek istiyorsanız: Select ile istediğiniz oyun türünü seçip onaylayın.
Sormak istediğiniz soruları burada yanıtlarız...
alihan111
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 07 Haz 2009, Pzr 23:52:53
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 22 Eki 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 679 Konum: Liberty City
bişey sorucam mesela yarışa giriyorum ben direk ama yarış baslamıs oluyo spec modunda izliyorum o ara single a dönmedende yeni oyuna geçemiyorum bi yöntemi varmı?
_________________ oyunlarım:guitar hero 5 , rock band 2 , pes 2010 msn adresim:alihanozk@hotmail.com
john_connor
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 08 Haz 2009, Pzt 11:10:02
Efsanevi Oyuncu
1. Var dostum demek istediğin '' yeni server yani oda aratmak istiyorum! '' gibi herhalde ben öyle anladım.
Öyleyse yarışa başlamak üzere beklediğin oda var ya hani herkesin sıralandığı yanlarında kutucukların olduğu bölüm falan. Orada SELECT tuşuna basarsan oyun türleri çıkacak karşına. Oradan RACE ya da GTA RACE' i seçip yeni odaya girebilirsin.
2. Bir de demek istediğin bu değil de oyuna girer girmez '' Yarış başlamış millet yarışıyor ben daha başlangıç çizgisinde kalmışım allahallah! '' gibi birşeyse, o zaman cep telefonundan LEAVE GAME i tıklarsan oyundan çıkarsın. Kusura bakma belki içinden LEAVE GAME' in ne olduğunu biliyorum '' Salak mıyım ben anlatıyorsun!? '' diyebilirsin birçok arkadaşımız İngilizce bilmediğinden...
Bu arada ekleyebilir miyim seni PSN' de. Oynarız.
alihan111
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 08 Haz 2009, Pzt 11:51:07
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 22 Eki 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 679 Konum: Liberty City
2. sine yakın ama oda deil yarış başlamıs ama beni bi sonraki el oynatıcak spec modunda yani izleme modunda kalıyorum yarışa alsa telefondan cıkarım orda telefonda cıkmıyor
_________________ oyunlarım:guitar hero 5 , rock band 2 , pes 2010 msn adresim:alihanozk@hotmail.com
john_connor
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 08 Haz 2009, Pzt 12:31:36
Efsanevi Oyuncu
allahallah bak bu ilginç işte. Bekleyelim yardım eden çıkar...
kardeş ben ps3 de gta 4 online oynayamıorm.internet bağlıyken sign up yapıorum.orda bilgilerimi giriorum olmuo ne yapmalıyım bide yanlış parola girdiniz falan dio.Bana verdikleri parolayı yazıyorum yine olmuo lütfen yardım et
Kayıt: 03 Oca 2012, Sal 23:58:00 Mesajlar: 112 Konum: İsTanbuL
arkadaşlar gta4 multi açtıgımızda mesela deathmacth ı seçtim ordan quick i seçtim orda aynı ağ da veya ordakilerle oynamam için onlarla arkadaş olma gibi bi zorunlulugum yok degil mi? yani hiç arkadaş eklememişken oyuna hemen giriponline oynaya bilirim.
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz