|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 21:18:58
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
mursican
|
Mesaj Başlığı: Haber Önerileri Hakkında ve Haber Anketi  Gönderilme zamanı: 23 May 2008, Cum 11:56:05 |
| Haberlerden Sorumlu Editör |
 |
Kayıt: 04 Oca 2008, Cum 01:00:00 Mesajlar: 139 Konum: Mevlevi Sofrası
|
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi haberler bölümünde, siz değerli üyelerimizin gönderdiği haberleri de yayınlayabiliyoruz. Fakat bazı yanlış anlaşılmaları ve de yanlış uygulamaları ortadan kaldırmak adına birtakım kurallarımız olduğunu sizlere hatırlatmak isterim. Bizlere haber gönderen değerli üyelerimizin aşağıdaki konulara azami surette dikkat etmelerini rica ediyorum. Değerli zamanlarını bizlere haber önererek harcayan üyelerimize de teşekkürü bir borç biliyorum arkadaşlar.
- Herşeyden önce başka türk sitelerden direk yada benzer şekilde alınma haberleri kesinlikle yayınlanmamaktadır. Bütün haberlerimizin özgün olması ÖNŞARTIMIZDIR. İnanın bütün sitelerdeki bütün haberlerden haberimiz var. O yüzden bu tür haberleri göndererek ne kendinizi, ne de bizleri yorun
- Kaynak gösterilmeden gönderilen haberleri de maalesef yayınlayamamaktayız.
- Son olarak gönderdiğiniz bütün haberler yayınlanacak diye bir şartımızın olmadığını lütfen bilin. Bazen çok önemli bir haber bile olsa, değerlendirmeye aldığımız farklı kriterlerden dolayı, gönderdiğiniz haberleri bazen geç bazen de hiç yayınlamayabiliriz.
Son olarak değerli katkılarından dolayı şimdiye kadar haber göndermiş ve gönderecek olan bütün üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız...
Anketimize katılımınız gelecekteki planlarımız için çok önemli, lütfen samimiyetle cevap veriniz...
En son mursican tarafından 23 May 2008, Cum 12:14:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ Hukukun Üstünlüğüne
PSN: Mursican
|
|
|
|
 |
|
raistlin713
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 23 May 2008, Cum 12:06:09 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 19 Eyl 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 1029 Konum: stalingrad...
|
|
tek bir eleştrim olacak. bazen çok kişisel yorumlar oluyor haberlerde. her tür haberde rastlamak mümkün. birazdaha tarafsız yorumlarla yayınlanırsa daha iyi olacağı kanaatindeyim.
onun harici gayet güzel gidiyor....
|
 |
|
MehmetAlperTR
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 23 May 2008, Cum 17:14:53 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 20 Oca 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 254 Konum: Menzil Köyü
|
|
Haber gönderen tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederiz. Ben de haber editörü olarak elimden geleni yapıyorum. Ama bazen yeterli olmuyor. Bu arada bazı arkadaşlar MSN yolu ile bana haber önerdim neden yayınlanmadı diye soruyordu Sanırım MURSICAN sebeplerini açıklamış bulunuyor. Ayrıca bir konuya daha açıklık getireyim. Henüz hala acemi olduğumdan ve bazı beceriksizliklerim yüzünden haberlerde eğer hatam oldu ise yanlış yorumlarda bulundu isem affola diyorum. Ayrıca; gönderilen haberler MURSİCAN kardeşimizin sorumluluğundadır. Buradan bir defa söyleyeyim. Ben sadece kendi çapımca aciz olarak debeleniyorum. Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum eğer sizi bilgilendirebiliyor isem ne mutlu bana. Elbette beğenmeyenlerde olacaktır. Ama gerçekten özellikle resimli haberleri girmek bazen haber başına bir saatimi alıyor. Umarım gösterdiğimiz bu emeğe saygı gösterilir. Teşekkür edilmese bile en azından aşağılama olmasın çünkü ben de insanım ve nefis sahibiym ben de sinirleniyorum.
|
 |
|
mursican
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 16:28:16 |
 |
|
Nefsi arzulara son, haberlere devam 
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 16:34:57 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
mutlaka geliştirilmeli deki 1 oy benim, en azından meü ya da sistem olarak geliştirilmeli nasıl diyeyim forumun yanında çok sönük kalıyor haberler kısmı...
değerli ya da değersiz, önemli ya da önemsiz her habere yer veriliyor olması da bence bir artı değildir, yani demem o ki her şeyin daha iyisi olduğu gibi haber bölümüde iyileştirilebilir 
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 16:48:47 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
|
Haber bölümü gayet iyi ama neden daha iyi olmasın yani daha da geliştirilebilir.
Ayrıca haber her zaman her yerde tarafsız olmalıdır, haber yapan arkadaşların yorumları elbette habere renk katıyor ama fazla tarafcı bir yorum okuyanların için ön yargı oluşturuyor ayrıca haberin degerinide düşürüyor. Yanlış anlaşılmasın kesin bir haber de tadsız oluyor ikisinin ortası olursa çok daha güzel olur, görüşüm budur.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
mursican
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 17:34:47 |
 |
|
|
görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkesin tavsiyelerini dikkate alıyor ve tartışıyoruz...
Greywolf senin düşüncelerin benimkilerle aynı boyutta. Gün geçtikçe düşüncelerinin karşılığını bulduğunu göreceksin...
|
|
|
|
 |
|
night
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 18:07:28 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 20 Nis 2007, Cum 00:00:00 Mesajlar: 217 Konum: İSTANBUL
|
_________________ SİLENTHİLL HOMECOMİNG
BROTHERS IN ARMS HELSHIGHWAY
BATTLEFİELD BAD COMPANY
CİVİLATİON REVOLUTİON
RAGE DRIVER GRİD
[URL=http://g.imagesh
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 18:45:32 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
İlk olarak Murat ve Alper abinin haberlerlerde ki görevlerinden gayet memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Olayın boyutunu önerilen haberler konusundan başka bir yere çekecek ama benim gözlemlediğim bir olay var. Haberlerde mümkün olduğunca editörlerin yorumları haber metni içerisinde olmasın, yani tarafsız ve doyurucu bir haber olsun. Editör arkadaş haberi tarafsız yazıp yorumunu sonradan yorum ekle kısmı ile ekleyebilir diye düşünüyorum...Tabi bu benim görüşüm....
Zamanla daha kaliteli olacağımıza inanıyorum...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 18:54:05 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
night yazdı: Aynen devam edin Night kardeşim. Forumda devam edebilirsiniz, haber konuşmaya... burhanmizrak yazdı: İlk olarak Murat ve Alper abinin haberlerlerde ki görevlerinden gayet memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Olayın boyutunu önerilen haberler konusundan başka bir yere çekecek ama benim gözlemlediğim bir olay var. Haberlerde mümkün olduğunca editörlerin yorumları haber metni içerisinde olmasın, yani tarafsız ve doyurucu bir haber olsun. Editör arkadaş haberi tarafsız yazıp yorumunu sonradan yorum ekle kısmı ile ekleyebilir diye düşünüyorum...Tabi bu benim görüşüm.... Zamanla daha kaliteli olacağımıza inanıyorum... Biz ne dedeik kardeşim. 
|
|
|
|
 |
|
mursican
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 19:11:09 |
 |
|
burhanmizrak yazdı: İlk olarak Murat ve Alper abinin haberlerlerde ki görevlerinden gayet memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Olayın boyutunu önerilen haberler konusundan başka bir yere çekecek ama benim gözlemlediğim bir olay var. Haberlerde mümkün olduğunca editörlerin yorumları haber metni içerisinde olmasın, yani tarafsız ve doyurucu bir haber olsun. Editör arkadaş haberi tarafsız yazıp yorumunu sonradan yorum ekle kısmı ile ekleyebilir diye düşünüyorum...Tabi bu benim görüşüm.... Zamanla daha kaliteli olacağımıza inanıyorum...
Burhan aklımda haftalardır bununla ilgili bir proje var. Ayrıntıları bi ara görüşürüz
Sercan tabiki haberler belli bir kalite kontrolden geçiyor ama Alpay abi ile daha koordineli olmalıyız bu kalite konusunda. Kalite ve yenilik olayı olmazsa olmazlarımızdan. Seninle belki çok konuşamadık ama Burhan benim yenilik projelerimden bıkıp usanmış bile olabilir.  Sonuç olarak Greywolf'un eleştirisine hak veriyor, Alpay abi ile birlikte daha güzel ve koordineli günlere koşuyoruz...
Son olarak haberlerdeki yorum fazlalığı herkesin ortak görüşü. Yarından itibaren bu konuda çalışmalarımız başlamış olacak...
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 19:17:51 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
sercantoy yazdı: burhanmizrak yazdı: İlk olarak Murat ve Alper abinin haberlerlerde ki görevlerinden gayet memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Olayın boyutunu önerilen haberler konusundan başka bir yere çekecek ama benim gözlemlediğim bir olay var. Haberlerde mümkün olduğunca editörlerin yorumları haber metni içerisinde olmasın, yani tarafsız ve doyurucu bir haber olsun. Editör arkadaş haberi tarafsız yazıp yorumunu sonradan yorum ekle kısmı ile ekleyebilir diye düşünüyorum...Tabi bu benim görüşüm.... Zamanla daha kaliteli olacağımıza inanıyorum... Biz ne dedeik kardeşim.  Ben ne dedim 
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
sagropa
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 30 May 2008, Cum 19:18:40 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 27 Eyl 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 450 Konum: Ankara
|
|
gerçekten iyi bilgiler önemli bilgiler
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|