Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ps3 ümüde yeni aldım oyunları yükledim ps3 ümü test ettim şimdi tek sorunum kaldı umarım yardım ederseniz o konuyuda halledicem.
Televizyon konusu:
1- En önemlisi Bin Tl ne aşşa ne yukarı tam olarak Bin tl gibi bir televizyona verebilecek bütçedeyim kredi kartlarım dolu olduğu için en önemli konu bu, buna göre cevaplarsanız memnun kalırım.(Bin 80- 90 da olabilir

)) )
2- FULL HD mi almalıyım yoksa HD Ready de FULL HD gibi işimi görür mü ? FULL HD Kadar performans alırmıyım birebir.
3- Televizyonun donanımları kesinlikle neler olmalı bin tl lik bir televizyona bakacak olursak ne donanımlara sahip olmalı ?
4- İstediğim televizyonun boyutu 102 cm. Peki bunun daha aşşağısı boyutu beni tatmin eder mi 102 cm ile 82 cm arasında görüntülerde fark oluşuyor mu ? Çünkü 102 cm tv ler 1200 tl den başlıyor ama şart derseniz zorlamaya çalışacağım.
5- Tv nin tepkime süresi ve dinamik kontras oranı kaç olmalı bin tl lik bir televizyona bakacak olursak ?
6- Eğer önerebileceğiniz ve kendi kullandığınız televizyon modelleri varsa linkle konuya cevap olarak gönderirmisiniz ?
Kısacası tv nin özellikleri şu, şu, şu olmalı bunun aşşağısı olmamalı demenizi istiyorum
Şimdiden çok teşekkür ederim