|
Zaman: 11 Şub 2012, Cmt 09:21:41
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
Daywalkertr
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 09 Mar 2010, Sal 19:49:55 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 05 Ara 2007, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 447 Konum: İstanbul
|
|
güzel kardeşim ps3 pal diye başlık açmışsın zaten foruma ne zaman girsem senin 2-3 başlığını görüyorum ps3 pal başlığın altında sorsan bu soruları olmaz mı hem forum kirliliğide kalkar ortadan lütfen dikkat edelim biraz!!!
_________________ PSN US ID Daywalkertr PSN UK ID Conantr Oyunlarım PES 2012 -GT5-RDR
Biten Oyunlar:A.Creed 1-2/GTA4/Viking/H. Sword/Conan/Mgs4/Uncharted 1-2/Motorstorm/Godfather/Re5/GowIII/Read Dead Redemption
|
|
|
|
 |
|
Daywalkertr
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 09 Mar 2010, Sal 20:04:26 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
ahmetcan1290 yazdı: napayım sorum içimdemi kalsın yukarıda yazdığımı bir daha okumanı ve iyi anlamanı tavsiye ediyorum anlamadıysan sorum içimde mi kalsın diye başlık açarsın kendine ve kendi kurallarına göre çözersin
_________________ PSN US ID Daywalkertr PSN UK ID Conantr Oyunlarım PES 2012 -GT5-RDR
Biten Oyunlar:A.Creed 1-2/GTA4/Viking/H. Sword/Conan/Mgs4/Uncharted 1-2/Motorstorm/Godfather/Re5/GowIII/Read Dead Redemption
|
|
|
|
 |
|
zafer1857
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 09 Mar 2010, Sal 20:46:28 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Daywalkertr yazdı: ahmetcan1290 yazdı: napayım sorum içimdemi kalsın yukarıda yazdığımı bir daha okumanı ve iyi anlamanı tavsiye ediyorum anlamadıysan sorum içimde mi kalsın diye başlık açarsın kendine ve kendi kurallarına göre çözersin 
|
|
|
|
 |
|
Daywalkertr
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 09 Mar 2010, Sal 21:38:16 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
ahmetcan1290 yazdı: iyi özür dilerim özüre gerek yok arkadaşım ps3 ile ilgili ne öğrenmek istiyorsan forum bölümünde ve ps3 incelemelerinde bulabilirsin biraz araştır oku yok hala sorularıma cevap bulamadım diyosan aç başlığını burada ki birçok arkadaş bende dahil olmak üzere yardımcı olalım sana ama mümkünse aynı konularla ilgili arka arkaya başlık açma forum kirlenmesin ok 
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 10 Mar 2010, Çrş 00:25:37 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5869 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
Daywalkertr yazdı: özüre gerek yok arkadaşım ps3 ile ilgili ne öğrenmek istiyorsan forum bölümünde ve ps3 incelemelerinde bulabilirsin biraz araştır oku yok hala sorularıma cevap bulamadım diyosan aç başlığını burada ki birçok arkadaş bende dahil olmak üzere yardımcı olalım sana ama mümkünse aynı konularla ilgili arka arkaya başlık açma forum kirlenmesin
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://www.facebook.com/ham.kulturhttp://sagulsoy.blogspot.com/http://about.me/saitgulsoy
|
|
|
|
 |
|
crueltiger
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 10 Mar 2010, Çrş 00:59:23 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Cocugun Fazla Uzerıne gıtmeyın arkadaslar bılmıyor ıste ne yapsın ogrenmek ıstıyor ps3 un ılk cıktıgında ne cıns sorular sordugumuzu unutmuyalım tamam konu kırlılıgı yapıyor ola bılır bu da mod un ısı bızı ılgılendırmez konuları bırlestırır uyrarır olur bıter bılmıyorkı acıyor adam
_________________ bıtırdıgım oyunlar; kill zone 2 resident evıl 5 uncharted cal of duty 4 gta 4 infamous viking grid motorstrom 2
|
|
|
|
 |
|
chathal
|
Mesaj Başlığı: Re: hangisi iyi ve ucuz  Gönderilme zamanı: 10 Mar 2010, Çrş 02:46:37 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 02 Oca 2009, Cum 01:00:00 Mesajlar: 216 Konum: istanbul
|
|
ntsc j almanı tavsiye ediyorum. pal olanlarda sarı ışık riski var diye duydum
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|