Beyler biliyorsunuz ki bugün 4.10 version geldi ve ben rdr online oynamak için version yükseltmeye kalktım ama yükleme daha başlamadan error occred during the dawnloading gibi bir hata veriyor. Hata kodu 80710723. Daha sonra bilgisayarımın dns ayarlarıyla oynadım yükleme başladı sevindim ama %20 'ye gelince pat diye tekrar aynı hatayı verdi. En sonunda pc deki dns ayarlarını otomatik olarak al seçeneğini işaretledim ve yüklemeye tekrar başladım ancak bu seferde %30 da gene aynı hatayı verdi. Ne yapıcam lütfen yardım edin..
Tamam teşekkürler indiriyorum. Peki neden böyle bir problem oldu ki ? Her update de bunu mu yapıcaz? Birde bunu indirdikten sonra usb ile atıcaz ve yükleyecez dimi ? İlk defa yükleyecem inşallah bozmam
En fazla PS3ü bozarsın onuda yaparsın sıkıntı olmaz... yukarıdaki makaleyi mutlaka oku. basit bir işlem
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
Jeamia
Mesaj Başlığı: Re: Hata veriyor. Yardım !.
Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 22:55:49
Çaylak Oyuncu
Tamam bilgiler için çok teşekkür ediyorum dosyayı indirdim yarın kurucam. İnş bir problem çıkmaz. Çok teşekkürler..
mgokmengungor
Mesaj Başlığı: Re: Hata veriyor. Yardım !.
Gönderilme zamanı: 08 Şub 2012, Çrş 23:08:01
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
Ben hep PC'ye indirip sonra update ediyorum. Böylece yükleme için PS3'de en kısa zamanı harcıyorum. Böylece elektrik kesintisi vs. riskler en aza iniyor... PS3'ün görmesi için fat32 belleğin içine PS3 adında klasör açıp onun içine de UPDATE adında bir klasör oluşturacaksın ve indirdiğini buraya atacaksın. PS3'e takıp, settings>update settings>update via storage media'dan update et, hiçbirşey olmaz.
Bencede arkadaşın dediğini yap internetten çek, eğer öylede olmassa yada yapamassan fabrika ayarlarına geri döndürmeni öneririm.
_________________ Oyunlarım : Killzone 3 - Little Big Planet - Dead Nation - inFamous - Smackdown vs Raw 2011 - Fifa 11 - Call Of Duty : Modern Warfare 3
Çok yakında : Call of Duty : Black Ops Battlefield 3
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz