|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 21:31:09
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Ormagöden
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 06 Haz 2010, Pzr 20:06:37 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
o neden? 
_________________ "If this is the future, then God help us all. Get me a horse any day" - John Marston
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 06 Haz 2010, Pzr 21:14:12 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
neden?çünkü; hayvan sevgisinden (bırakın hayvanı sevgisini insan sevgisinden bile) yoksun,her gördüğü köpeğe yada hayvana kendine göre bir yakıştırma yapan( sibirya kurduna pittbul diyenimi ararsın,goldena kangal diyenimi)yaz döneminde çocukları eğlensin diye hayvan alıp giderken onu orda yanlız bırakan,köpek besleyene deli gözüyle bakan bir milletiz.bu yüzden.ben burda güzel bir konu açmışım hayvan besleyenler buluşsun diye sen işin dalgasındasın.bu yüzden cahilsin.değer verilmesi gereken şeylere alaylı yaklaştığın için güzel kardeşim.canın sıkıldıysa eğlenmek istiyosan aç ps3 ünü oyun oyna 
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
Ormagöden
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 06 Haz 2010, Pzr 21:36:41 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Bence hayvan sevgisinden anladığın "köpek sevgisi". Kendini nedense hayvan otörü sanıyorsun neden öyle oldu bilmiyorum ama ben de hayvan besledim yıllarca hayvan sevgisini ve kaybetmenin ne demek olduğunu iyi bilirim. Böyle çocukça bi tartışmaya girmeyeceğim dostum...  Önyargılarından da kurtulmalısın bence. Saygılar...
_________________ "If this is the future, then God help us all. Get me a horse any day" - John Marston
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 06 Haz 2010, Pzr 21:48:56 |
| Moderatör |
 |
|
|
benim hayvan sevgisinden anladığım köpek sevgisi değil güzel kardeşim ben başka hayvanlarda besledim besliyorumda.yıllarca hayvan besledim diyosun ancak yazdıkalrın bunun tersi şeyler.benim kimseye karşı yada birşeye karşı ön yargımda yok.bu sitedeki neredeyse herkes beni tanır nasıl biri olduğumu bilir.bence sen böyle önemli bir konuda açılmış başlığı espiri yapmaya çalışmak için kullanma.dediğim gibi eğlenmek istiyorsan aç ps3 ünü oyun oyna
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 06 Haz 2010, Pzr 22:37:18 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
HaLiTR3 abi bence espirisine yazdı öyle.. Böcek konusunda ciddi olunmaz heralde 
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 06 Haz 2010, Pzr 22:42:50 |
| Moderatör |
 |
|
|
bende zaten ciddi olmadığı için tepki verdim kardeşim.ciddii yazılacak bişi değil tabikide bu durum.ama sulandırmayı çok seviyoruz toplum olarak bazı şeyleri.biraz daha duyarlı olursak bu hepimizin yararına olur
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 23 Haz 2010, Çrş 18:57:58 |
| Moderatör |
 |
|
|
|
|
|
 |
|
blowing-impulse
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 23 Haz 2010, Çrş 20:52:17 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
_________________  PSN : blowing-impulse
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 23 Haz 2010, Çrş 21:09:19 |
| Moderatör |
 |
|
|
hiperaktif gibi duruyo kerata
|
|
|
|
 |
|
blowing-impulse
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 23 Haz 2010, Çrş 21:48:01 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
hiperaktif ne kelime başı dönüyo insanın 
_________________  PSN : blowing-impulse
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 27 Haz 2010, Pzr 21:08:40 |
| Moderatör |
 |
|
|
bunu üzülerek söyüyorum ama yasa çıktı.artık görevliler bulabildikleri tüm pittbul,dogo gbi köpekleri topluycak ve sahibine köpek başı 3,400 gibi bir rakam ceza kesicek.işte benim güzel ülkemin gerizekalı yöneticilerinin sorun yaratan köpeklern sahiplerine uygulaması gereken cezayı tüm bir ırka uygulaması çok tartışılacak.buda bana ders olsun bundan sonra akp gibi kafası hiçbirşeye basmayan,binlerce insanımızı öldüren pkk ya açılım açılım diyen ama daha bir kişiye bile havlamamış benimki gibi köpekleri toplama karırı çıkaran bir yinetime bundan sonra NAHHHHHHHHH oyyyyy
|
|
|
|
 |
|
psluvex
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 01 Tem 2010, Prş 04:07:45 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
HaLiTR3 yazdı: bunu üzülerek söyüyorum ama yasa çıktı.artık görevliler bulabildikleri tüm pittbul,dogo gbi köpekleri topluycak ve sahibine köpek başı 3,400 gibi bir rakam ceza kesicek.işte benim güzel ülkemin gerizekalı yöneticilerinin sorun yaratan köpeklern sahiplerine uygulaması gereken cezayı tüm bir ırka uygulaması çok tartışılacak.buda bana ders olsun bundan sonra akp gibi kafası hiçbirşeye basmayan,binlerce insanımızı öldüren pkk ya açılım açılım diyen ama daha bir kişiye bile havlamamış benimki gibi köpekleri toplama karırı çıkaran bir yinetime bundan sonra NAHHHHHHHHH oyyyyy Valla ne kadar sinirlensen haklısın sadece köpeği olanlar bu durumu anlayabilir... Bugün cnntürk'te bu konu tartışıldı ve problemin yurtdışından gelen köpekler olduğu söylendi Türkiyede yetişmiş veya doğmuş yani kaydı olan köpeklerle bi problemin olmadığı söylendi aynı zamanda sahipli köpekler açısındanda sıkıntı olmadığı söylendi ne kadar doğruyu söylüyolar bilemiyorum... Ayrıca bu olay 2003'te bi adamın eşini 2 pitbul cinsi köpek parçalamış ve kadın 7 kez ameliyat olmuş ve mecliste yoğun çaba harcayarak bu olay gündeme gelmiş. Çok acı bir olay ancak suçlu tamamen o köpeklerin sahipleri bilinçsiz insanların hayvan sahibi olmaları engellenmeli bence ama tabi bunu uygulamak için ne yapmak lazım bilemiyorum... Not:İzlediğim programı yarısındayken açtım yazdıklarımda hata olabilir...
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı: Re: Hayvan Severler Buraya......  Gönderilme zamanı: 18 Ara 2011, Pzr 02:56:20 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 14 Oca 2007, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 196 Konum: fatal frame 2: lost village
|
_________________ OYUNLARIM.. heavy rain , final fantasy xııı , eye pet , godfather 2 , mirrors edge , bioshock , bioshock 2 , resistance , resistance 2 , super street fighter 4 , uncharted , uncharted 2, the eye of judgement , siren the new translation , resident evil gold edition , metal gear solid 4 , devil may cry 4 , folklore , dead space , motorstorm pasific rift , soulcalibur 4 , tekken 6 , sims 3 , god of war collection , gta 4 , naruto ultimate storm 2...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|