|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 21:37:24
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 19 Eyl 2011, Pzt 18:47:01 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 10 Ağu 2011, Çrş 16:12:26 Mesajlar: 198 Konum: İzmir
|
|
Lise 1 bayağı ağır bi dönemmiş.Bugün ders kitaplarını felan görünce iyice tırstım.Bir de anadolu lisesinde olunca çalışmadan olmuyor.Ps3ü kendi ellerimle kutusuna koyup kömürlüğe kilitledim,feksbukumu dondurdum,elim derste gözüm de derste olacak bundan sonra.Bilgisayardaki son günüm bu da.Sadece cumaları 1.5 saat felan gireceğim.Kendinize iyi bakın.Sömestr da ve gelecek yaz tatilinde görüşmek üzere.
_________________ Oyunlarım:Uncharted:Drake's Fortune İnfamous İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 God Of War 3 Gta 4 Gran Turismo 5 Fifa 10 Bitirdiklerim:İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 Assassin's Creed Brotherhood Uncharted:Drake's Fortune Tr Psn=ziyaretci Uk Psn=ziyalus Us Psn=ziyaretci36
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 19 Eyl 2011, Pzt 18:49:32 |
| Site Admin |
 |
|
Oha asosyal yaşamaya da gerek yok kendini sıkma o kadar 
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 19 Eyl 2011, Pzt 18:51:48 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
Yok abi tıp okumayı istiyorum sıkıcam.Hem asosyal olmam o kadar.Sadece ps3 ve bilgisayar kullanmıcam.Yoksa şimdiden randevu verdim 1-2 kıza buluşuyorum 2-3 hafta sonra felan.Yani evin içindeyken internet aracılığıyla kimseyle konuşmucam ama dışarı çıkıcam hafta sonları  Hem okulda üst dönemlerden tanıdık kişiler var asosyal olmamı engeller onlar benim 
_________________ Oyunlarım:Uncharted:Drake's Fortune İnfamous İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 God Of War 3 Gta 4 Gran Turismo 5 Fifa 10 Bitirdiklerim:İnfamous 2 Call of Duty:Modern Warfare 2 Assassin's Creed Brotherhood Uncharted:Drake's Fortune Tr Psn=ziyaretci Uk Psn=ziyalus Us Psn=ziyaretci36
|
|
|
|
 |
|
YeniCherry
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 19 Eyl 2011, Pzt 20:28:19 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 22 Mar 2009, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 102 Konum: YALOVA
|
Hadi hayırlısı... 
_________________  DÜŞMANA ZAYIF YANINI GÜÇLÜ, GÜÇLÜ YANINIDA ZAYIF GÖSTERİCEKSİN...
|
|
|
|
 |
|
ziyaretci
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 19 Eyl 2011, Pzt 21:18:01 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
Yavaş yavaş azaltırken bırakamıyorum.Geçen sene öyle yapayım dedim hiç ders çalışmadım.Lisede ders şart iyi bi üniversite istiyorum
|
|
|
|
 |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 19 Eyl 2011, Pzt 22:24:45 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
Duuuuur çok büyük bir hata yapıyorsun Hatanı söyliyeyim hemen, lise 1 e başladığına göre 14-15 yaşındasın bu çağlar oyun ve bilgisayar kullanımı için en güzel yaşlardır. Bu yaşlarda bu kadar derse abanıp böyle güzelliklerden mahrum kalırsan, 17-18 yaşında liseyi bitireceksin muhtemelen ordanda 4 yıl bir üniversite yaşın olacak 23 askerlik ile beraber 24-25 yaşlarında bunların tadına varmaya çalışacaksın ve hiçte tatlı gelmeyecek çünkü herşey zamanında güzel ben 24-25 yaşları daha çok evlilik yaşları gibi görüyorum. Birde birşeye bu kadar odaklanmak öğrenmek istediğin şeyi öğrenememeye yol açabilir neden dersen hepsini bir arada yapabilirsin oyun zamanında oyun ders zamanında ders sen bunları yaparsan zaten başarılı olursun kendini bunlardan soyutlayıp yasaklarsan ne dersden birşey anlayabilirsin nede mutlu olabilirsin bir süre sonra bu seni acayip derecede sıkacaktır birde önünde daha 4 sene var iki yılda sıkılırsın kalan 2 yılda ne yapacaksın bendce bunu bi düşün derim 
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
ferhanank47
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 20 Eyl 2011, Sal 11:05:43 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 22 Şub 2008, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1034 Konum: RUSYA
|
Marston yazdı: Duuuuur çok büyük bir hata yapıyorsun Hatanı söyliyeyim hemen, lise 1 e başladığına göre 14-15 yaşındasın bu çağlar oyun ve bilgisayar kullanımı için en güzel yaşlardır. Bu yaşlarda bu kadar derse abanıp böyle güzelliklerden mahrum kalırsan, 17-18 yaşında liseyi bitireceksin muhtemelen ordanda 4 yıl bir üniversite yaşın olacak 23 askerlik ile beraber 24-25 yaşlarında bunların tadına varmaya çalışacaksın ve hiçte tatlı gelmeyecek çünkü herşey zamanında güzel ben 24-25 yaşları daha çok evlilik yaşları gibi görüyorum. Birde birşeye bu kadar odaklanmak öğrenmek istediğin şeyi öğrenememeye yol açabilir neden dersen hepsini bir arada yapabilirsin oyun zamanında oyun ders zamanında ders sen bunları yaparsan zaten başarılı olursun kendini bunlardan soyutlayıp yasaklarsan ne dersden birşey anlayabilirsin nede mutlu olabilirsin bir süre sonra bu seni acayip derecede sıkacaktır birde önünde daha 4 sene var iki yılda sıkılırsın kalan 2 yılda ne yapacaksın bendce bunu bi düşün derim  Resmen düşüncelerimi okumuşsunuz vallahi.Harfiyen katılıyorum size.Kardeşim okaar sıkacan ve çalışacaksın.Hadi Allah korusun yarın öbürgün ters bişeler oldu?Çok tanıdığm arkadaşlarım var.hem ders hemde diğer aktiviteleri yapıyorlardı.gayette iyi yerdeler şimdi.
_________________ İrademizle heva ve heveslerimizin sesni kesmek bir yiğitlik,gönüllerimizi herkesi misafir edecek kadar geniş tutmak da bir baba yiğitliktir.
“O’nu taniyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyard
ir. O’nu
unutan saraylarda da olsa
|
|
|
|
 |
|
Shagrath
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 20 Eyl 2011, Sal 11:42:30 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 May 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 709 Konum: İstanbul
|
|
Başarının anahtarı kendini bir şeylerden mahrum birakmak değildir.Başrı düzenli ve tertipli çalışmaktan doğar.Hiç bir şeyden vaz geçmek zorunda değilsin kendine uygun bir çalışma programı yapmalısın.
|
 |
|
The_Joker
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 20 Eyl 2011, Sal 13:46:50 |
| İnceleme Editörü |
 |
Kayıt: 24 Nis 2009, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1122 Konum: Ankara-İzmir
|
lucifer37 yazdı: ufuk hocam 24-25 evlenme yaşı mı  Cevap bekliyoruz Ufukcum.. Abi naptın sen. Bir erkek 25'inde evlenirse, o evlilikten hayır gelmez. O kadın mutlu olmaz. Sen vahşi bi kaplanı kuş kafesinde besliyelim diyosun resmen. Aga erkek en az.. Yani en az 32 yi deviricek.. Her şeyi yaşıycak.. Gece hayatına, karıya kıza, hızlı yaşamaya herşeye doyucak ve artık olgunlaşıp, karakteri oturduğunda anca evlenicek. Aman diyim. Abi biz 24üz işte volkanla. Oyun oynuyoruz. Birbirimizin şortunu indiriyoruz . o tip şakalar yapıyoruz. Abi bunların yaşı yani daha. Çocuk ruhluyuz daha ne evliliği ufuk hocam Üstüne fazla geldim ama volkanla evlilğe olan önyargımızdan bu hocam  ---- Konuya gelirsek. hayatının hatasını yaparsın. En güzel yaşlarındasın. Bu kadar antisosyal olmanın bi anlamı yok. 2-3 günlük dünya. Belkide 2012de aralıkta boylıycaz tahtalıköyü. Playstation oynamak, sosyal ağlarda gezmek, bunlarla eğitim alanında başarının hiçbir ilgisi yok. İsteyen hepsini gayet birarada götürür..
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 20 Eyl 2011, Sal 14:25:52 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
zerre katılmıyorum Gökhan sana, hem kendi kafa yapım, dünya görüşümle katılmıyorum hem de bir sosyolog olarak katılmıyorum hatta kınıyorum... 32 de evlen, evlendiğin kızın yaşı ne olacak, hemen çocuk isteyecek mi, olacak çocuk doğana kadar senin yaş 35... çocuk 18ine geldi mi; 35+18=53... çocuğunda senin hesaptaki yaşta evlense, yani 32 sinde;53+32=87 senin torun görme ihtimalin üzerine iddia bahsi bile açılmaz... toplumun 3 jenerasyon olması lazım minimum yoksa nesiller arası uyumdan falan bahsedemezsin tr de 3nesil var ortalama ama hala ebeveyn-çocuk-dede-anneanne-babaanne tayfası ayrı telden çalıyor sana daha pek çok yönden fikrinin sakat olduğunu ispatlarım, kendi egonuzu, dünya görüşünüzü, zevklerinizi idare ettirmek adına topluma bir tespit sunmayın abicim  yaş 27 olacak 5ay kaldı, benim acil evlenmem lazım mesela 
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Hepinize Teşekkürler..  Gönderilme zamanı: 20 Eyl 2011, Sal 15:09:57 |
| Site Admin |
 |
|
Abi gece hayatı yaşayıp karılarla kızlarla fingirdeşmek mi doygunluk ve olgunluğa eriştirecek adamı  Bence basitlik ve acizlikten öte gitmez. O zaman kızlarda gece hayatı yaşasın 30 una kadar onun bunun altdından geçsin evlenin ondan sonra. Erkeğe de haram kıza da bunlar. Azgın batı kültürünü bu kadarda benimsemeyin, sizin özünüz bu değil anasını satim ya.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|