|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 21:44:25
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
Mesaj Başlığı: Her türlü -Anti- İçerik YASAKLANMIŞTIR!  Gönderilme zamanı: 10 Haz 2007, Pzr 10:08:09 |
|
|
|
İyi günler arkadaşlar,
Site genelinde büyük bir imaj yenileme çalışmasına başlamış bulunmaktayız. Bu bağlamda sitedeki bütün ANTİ içerikli konuları sildik. Xbox360, Wii, PS2, PS3 vs... HİÇ BİR ŞEKİLDE sitemizde anti içerik bulundurmayacağız. Genel olarak eğlence amaçlı olsalarda sitemizin imajına kesinlikle aykırı olduğunu düşündüğümüz için sona erdirdik. Sizlerden bu konuda özür diliyor, karar kesin olduğundan anlayış bekliyoruz...
dikkatli yaşayın arkadaşlar
PSTÜRK yönetimi adına
..Saygılar...
En son Misafir tarafından 24 Ara 2007, Pzt 08:44:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Haz 2007, Pzr 10:38:35 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
sanırım tartısmlar ve kutuplasmalar oldugu ıcın antılerı kaldırdınız...aslında haklısınız...herkes dusuncesını acıklmakta ozgur olabılır ama bız daha cok acıklamaktan zıyade kavga edıyoruz...sora baska bı konu acılıyo orda bıze terse gelenk ısıye sırf ınat olsun dıye elestırı yapıyoruz...eger bu acıdan dusnduysenız bence haklısınız kapattıgınız ıcın saolun...  sanırım bırbırımız saygı gostermeyı bıraz zaman gectıkten sora daha ıyı anlıycagız... 
|
|
|
|
 |
|
lewo-milla
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Haz 2007, Pzr 10:48:59 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 04 Haz 2006, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 127 Konum: Milla-Keira- Avril´in Yanından - Raccoon City (izmir)
|
Çok yerinde ve zamanında yapılmış bir hamle bence...Bu dğru kararından dolayı site yönetimini tebrik ederim... 
_________________ http://residentevilturk.com/index.php
"Resident Evil - Milla - Keira - Avril"
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Haz 2007, Pzr 11:42:22 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
Açıklamayı birde ben pekiştiriyim;
"Filler tepişir çimenler ezilir" diye bir söz vardır. Büyük firmaların bir bilerine olan rekabetini konu alan anti olayını artık sitemiz adına onaylamıyoruz. Anti muhabbeti yüzünden bir çok üyemiz, forumda tatsız ve yersiz tartışmalar yapmışlardır. Sitemize gelen mailleride ve tepkilerde bu durumun bir çok kişi tarafından sevilmediğini öğrendik. Aslında amacımız forumda eğlenceli vakit geçirmekti, tabiki bunu yanlış bir yok seçerek yaptığımızı artık anlamış bulunuyoruz. Anti olayını ortadan kaldırma çalışmalarımız önceden başladığını belirterek bu gün resmi olarak hayata geçtiğini bilmenizi isterim. Bu saatten sonra sitemizde konsolların herhangi birtanesini, şu yada bu şekilde kötüleyen mesajlara yer verilmeyecetir. Aksine artık diğer konsolların oyunlarının incelemelerini, haberlerini sitemizde bulabileceksiniz. Konsol Kardeşliği başlığı altında tartışmadan diğer konsolların olumlu yönlerini konuşabileceğiz.
Hadi Konsol kardeşliği odamıza gidelim  sabaha kadar  wii oynayıp terleyelim 
En son burhanmizrak tarafından 10 Haz 2007, Pzr 11:48:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 00:42:20 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
arkadaşlar bu kuralları yeniden okumanızı rica ediyorum...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
MehmetAlperTR
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 01:14:29 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 20 Oca 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 254 Konum: Menzil Köyü
|
çok iyi bir karar  tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 02:23:10 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
evilhuman yazdı: ama arkadaşlar her şey olumlu olacak diye negatif düşünce açıklayamacakmıyız? o zaman işin objektif yanı otomatikman kaybolmuş olacak. her şey doğrudur diye bir mantık olur mu? bir konu tartışılırken olaya olumlu olumsuz yönlerden bakmak gerekir. bir kaç polemik meraklısı arkadaş yüzünden alınmış bu kararın yanlış otoriter bir tutum olduğunu söylemek zorundayım çünkü bir şey iyi veya kötüdür her zaman iyidir dersek yanılgıya düşeriz. insan doğası gereği her şeyi sorgulamalı ve karar vermelidir. bence hiç demokratik bir hareket değil bu. doğrulara ulaşmak için yanlışları da anlamak gerekir. ve bu yanlışları dile getirmek gayet doğal bir olaydır. her şey poztif her şey rengarenk her şey doğru her şeyi sevelim mantığı olabilir mi? bence bu tutum tek taraflı bir tutumdur. eleştri yapmak kötü bir şey değildir. eleştri yapılmayan bir ortamda önünüze ne sunulursa kabul edersiniz. bence eleştrisel konulardan veya yorumlardan kaçınmayın yetkili arkadaşlar.
katılıyorum
|
|
|
|
 |
|
MehmetAlperTR
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 02:31:10 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
arkadaşlar dikkat ederseniz ELEŞTİRİ demiyor .. ANTİ olayı yasaklandı diyor..Yani bir konsol hakkında KÖTÜ AŞIRI ELEŞTİRİCİ AŞAĞILAYICI KONULAR VE KONUŞMALAR YASAKLANDI ( ben bunu anladım )
|
 |
|
evilhuman
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 02:35:10 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 07 Ara 2006, Prş 01:00:00 Mesajlar: 33 Konum: ankara
|
AlpayTR yazdı: arkadaşlar dikkat ederseniz ELEŞTİRİ demiyor .. ANTİ olayı yasaklandı diyor..Yani bir konsol hakkında KÖTÜ AŞIRI ELEŞTİRİCİ AŞAĞILAYICI KONULAR VE KONUŞMALAR YASAKLANDI ( ben bunu anladım )
tamam da böyle yapmak yerine o alaycı arkadaşları uyarmak ve devam etmesi halinde banlamak olayına gidilse daha iyi olur bir kaç polemik meraklısı arkadaş yüzünden konulara yazık olmasın.
|
|
|
|
 |
|
MehmetAlperTR
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 03:01:42 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
evilhuman yazdı: AlpayTR yazdı: arkadaşlar dikkat ederseniz ELEŞTİRİ demiyor .. ANTİ olayı yasaklandı diyor..Yani bir konsol hakkında KÖTÜ AŞIRI ELEŞTİRİCİ AŞAĞILAYICI KONULAR VE KONUŞMALAR YASAKLANDI ( ben bunu anladım ) tamam da böyle yapmak yerine o alaycı arkadaşları uyarmak ve devam etmesi halinde banlamak olayına gidilse daha iyi olur bir kaç polemik meraklısı arkadaş yüzünden konulara yazık olmasın.
bu konulardaki görüşlerinizi editorlere yazsanız daha hoş olur gibi geliyor bana  bu benim görüşüm tabii..
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 12:13:26 |
| Ceo |
 |
|
evilhuman yazdı: AlpayTR yazdı: arkadaşlar dikkat ederseniz ELEŞTİRİ demiyor .. ANTİ olayı yasaklandı diyor..Yani bir konsol hakkında KÖTÜ AŞIRI ELEŞTİRİCİ AŞAĞILAYICI KONULAR VE KONUŞMALAR YASAKLANDI ( ben bunu anladım ) tamam da böyle yapmak yerine o alaycı arkadaşları uyarmak ve devam etmesi halinde banlamak olayına gidilse daha iyi olur bir kaç polemik meraklısı arkadaş yüzünden konulara yazık olmasın.
Alpay' ın yukarıda ki mesajı tam olarak konuyu açıklamış. Ben o zamanlar yönetici değildim ama kararı çok doğru buluyorum. Evilhuman adlı arkadaşa cevabım şu; yasaklamak tamamen anti içeriklere karşı oluyor. Yoksa her konuyu kiltle her konu güllük gülistanlık olsun diye değil. Örnek vereyim anti ps3 çüler, anti xbox çılar, anti Wii ciler, anti pes ciler gibi... Yani bu konuları sevmeyebiliriz ama sevenlere de saygı şart. Kural tamamen bunu kapsıyor. 
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 06 Mar 2008, Prş 12:47:23 |
| Ceo |
 |
|
evilhuman yazdı: kararınıza saygı duyuyorum. ama insanlar bir şeyi sevmiyorsa ve sevmediklerini dile getiriyorsa bunda bir sakınca yok. sevmeyenlere de saygı duymak gerekir. Bir şeyi sevmeyebilirsin ancak; anti şu, anti bu dersen düşmanlık başlar, kutuplaşma başlar... Anti ler düşmanlıktır, onu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa şu konsolu sevmiyorum, beğenmiyorum diyebilirsiniz. Ancak başlık altında toplanınca alın size kutuplaşma ve gruplaşma.. Yoksa idda ediyorum en özgür düşünce ortamlarından biriyiz tabi kurallar çerçevesinde...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 15 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|